Waarheid over Aambeien Zalf

Aambeien zalf

Als je op het internet zoekt op aambeien zalf, zul je merken dat er erg veel verschillende soorten aambeien zalf beschikbaar zijn. Als je last hebt van aambeien, wil je er alles aan doen op die pijn en irritatie zo snel mogelijk te stoppen. Wanneer je op de verpakking van deze aambeien zalf leest, dat je binnen een aantal uur geen last meer zult hebben van aambeien, ben je snel bereid om het aan te schaffen.

Maar werken deze zalven eigenlijk allemaal wel? En welk zalf moet ik kiezen, er zijn er zo veel?

Aambeien zalf zal er niet voor zorgen dat je aambeien zullen verdwijnen. Aambeien zalf zorgt ervoor dat verschillende delen gevoelloos worden, zodat je er geen last meer van hebt. Maar een oplossing kun je het dus niet noemen. Het zal er voor zorgen dat je geen jeuk en pijn hebt, maar je aambeien blijven bestaan. Dit beteken dus eigenlijk dat je altijd zal moeten blijven smeren totdat het probleem vanzelf weggaat toch?

Het bestanddeel in de zalf wat ervoor zorgt dat de huid verdoofd is LIDOCAÏNE. 9 van de 10 aambeien zalven bevat lidocaïne en daarom is het niet geheel onterecht om alle zalven een label te geven van “onderling uitwisselbaar”.

Nu je dit weet, zou jij nog aambeien zalf willen gebruiken? Hieronder heb ik de voor en nadelen nog even voor je onder elkaar gezet.

Voordelen aambeien zalf

 • Geen recept medicijn
 • Kan de aambeien pijn verdoven
 • Snel aan te brengen
 • Kan werken door placebo effect

Nadelen aambeien zalf

 • Grote smeer-bende
 • Niet overal makkelijk aan te brengen
 • Zal nooit de aambeien verhelpen
 • Aambeien zalf is duur
 • Geen permanente oplossing
 • Veel verschillende soorten aambeien zalf, te veel keuze
 • Kan ook de aambeien verergeren

Is dit de beste  oplossing?

In eerste instantie zal je denken dat de voordelen tegen de nadelen afwegen, maar is dit ook wel echt zo? Wil je niet liever van de aambeien afkomen in plaats van al dat gesmeer de hele dag. Je zal vast niet de hele dag de mogelijkheid hebben om te gaan smeren.

Het is geen permanente oplossing, het zorgt er simpelweg voor dat je geen pijn meer hebt. Wil je dat de uitgezakte zwellichamen verdwijnen? Dan moet je op zoek gaan naar een behandeling die blijvend is.

Voor meer informatie hierover, klik dan hieronder op de link!

Permanente aambeien behandeling!

Hieronder heb ik nog een aantal tips voor je!

Aambeien tips
Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom is het ook altijd beter om in eerst instantie om ervoor te zorgen dat je geen aambeien krijgt. Dit is makkelijk gezegd dan gedaan, omdat aambeien vaak van de ene op de andere dag komen opdagen. Op het moment dat je ze hebt, kun je niet binnen een paar uur vanaf zijn.

Hieronder heb ik een aantal handige tips voor je, wat je kunt doen om aambeien te voorkomen:

 1. Eet veel vezels
 2. Draag niet al te strakke broeken
 3. Gebruik geen laxeermiddelen
 4. Wanneer je veel zit, sta dan elke 30 minuten even op en loop een rondje
 5. Drink 2 liter water per dag


Aambeien zonder zalven oplossen? Weg met Aambeien!!
>.

The following two tabs change content below.
Robert Jan (RJ) is de initiatiefnemer en het (nieuwe) gezicht van OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.

Laatste berichten van Robert Jan Hendriks (toon alles)