De beste gezonde leefstijl adviezen om van de overtollige kilo's / buikvet voor altijd af te komen!

Overtollig (buik)vet in 28 dagen voorgoed kwijtraken?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek Bye Bye Buikvet om zonder een strikt dieet blijvend van overtollig buikvet af te komen!

Klik hier om het boek Bye Bye Buikvet gratis te downloaden>>

buikvet tips boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en ik heb dit onderdeel van de site opgezet voor mensen die gezond willen afvallen - zonder een strikt dieet of allerlei lastige aanpassingen in je levensstijl.

Heb je op dit moment last van teveel buikvet of dat de laatste paar kilo's maar niet verdwijnen? Dan kun je alles wat je moet weten vinden in het gratis ebook dat ik geschreven heb om buikvet en overtollige kilo's aan te pakken. Teveel lichaamsvet gaat vaak gepaard met een bepaalde levensstijl. Wil jij een gezonder en slanker lichaam? Dan zul je een aantal gerichte aanpassingen in je levensstijl moeten implementeren. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik zal het je leren via de artikelen en het gratis ebook Bye Bye Buikvet!

Gezonde groet!

De laatste blogs, tips en trends over gezond afvallen op een rijtje:

Afvallen met shakes: fabel of effectief?

Afvallen|

Eens het domein van vooral bodybuilders, worden proteïne shakes nu ook vanwege het gemak door veel mensen, die op dieet zijn, gedronken. Shakes staan bekend als een snelle oplossing voor vrouwen die gezond willen blijven maar geen tijd hebben om elke avond een volledige en gezonde maaltijd te bereiden. Daarnaast hebben shakes de naam om te helpen om af te vallen. Proteïne shakes hebben de laatste tijd veel aan populariteit gewonnen. Maar bieden proteïne shakes ook echt voordelen? En kunnen ze je echt helpen om gewicht te verliezen?

De 7 gevaarlijkste afslankpillen ooit

Afvallen|

Samen met afslankpillen, is slank zijn altijd populair geweest. Er zijn door de jaren heen veel verschillende middelen om het slank-zijn te bereiken op de markt gekomen en weer gegaan, maar het gewenste doel om een ​​slank figuur te hebben is nog net zo begeerd. Als gevolg van deze poging om snel ponden kwijt te kunnen raken, overvallen de media ons met honderden snelle oplossingen, dat wil zeggen wonderpillen, snelwerkende supplementen en radicale diëten, die een alternatief zijn voor een gezond dieet en het doen van de dagelijkse oefeningen.

Vrouwen en buikvet

Buikvet|

Een uitdijende taille wordt soms beschouwd als de prijs die we moeten betalen voor het ouder worden. Voor vrouwen kan dit, vooral na de menopauze wanneer het lichaamsvet de neiging heeft om te verschuiven naar de buik, het geval zijn. Toch betekent een toename van buikvet meer dan alleen moeite hebben om de rits van je jeans dicht te krijgen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat buikvet ook bijdraagt aan ernstige gezondheidsrisico's. Het goede nieuws? De gevaren van buikvet kunnen worden verminderd. Hoe? Lees snel verder!

Touwtje springen voor je gezondheid

Afvallen|

Als je wilt afvallen dan kun je lid worden van de sportschool. Maar tegelijkertijd is dit ook weer een barrière om het niet te doen. Hardlopen is leuk, maar misschien wil helemaal niet gezien worden met een dik rood hoofd, nog een obstakel dus. Maar wat nou als je al die barrières weghaalt en je net zoveel calorieën kunt verbranden als met de zwaarste workout. Hoe? Simpel door te gaan touwtje springen.

Load More Posts