Veilig Betalen Op Optimale Gezondheid.com

Het komt steeds vaker voor dat mensen betalingen verrichten op het internet. Het kan een boek, dvd, reis of een geheel coaching programma zijn.  Maar deze betalingen moeten natuurlijk veilig gebeuren. Vandaar dat de banken in Nederland een betalingssysteem hebben ontwikkeld. Dit betalingssysteem heeft iDEAL. Hiermee kunt u gemakkelijk, veilig en snel producten of diensten kopen via het internet. OptimaleGezondheid.com is ook aangesloten bij iDeal en alle betalingen zullen via deze veilige dienst gaan.

Het bedrijf dat voor ons het betalingsverkeer regelt is Icepay. Dit betekent dat u snel, eenvoudig en veilig kunt betalen. Tevens heeft Icepay een beveiligde SLL verbinding zodat uw gegevens versleuteld verstuurd worden en zodat derden nooit uw gegevens kunnen inzien.

iDEAL wordt ondersteund door:

TNT:

De verzending van hardcovers gaat via TNT waardoor u binnen maximaal 3 werkdagen netjes een hardcover thuis opgestuurd zult krijgen. Ook krijgt u bij een bestelling van een hardcover tevens toegang tot de digitale versie van het product.


Betalingsgegevens

De gegevens die u vertrekt ten behoeve van de verzending van producten worden alleen gebruikt voor het daadwerkelijk verzenden van de fysieke producten. Uw gegevens zullen op geen enkele andere manier gebruikt worden dan hierboven beschreven doeleinden.

Overschrijving:

In dit geval e-mailen wij u het product of sturen een hardcover op zodra wij uw betaling hebben ontvangen en zorgen wij er ook voor dat u automatisch staat ingeschreven voor het 4 weken programma.

Totaalbedrag : [actuele prijs vind u op de producten pagina]

ING bank – rekeningnummer: 5936862

Begunstigde: OPTIMALEGEZONDHEID.COM (allemaal hoofdletters)

T.a.v.: [Naam Product]

Belangrijk: vermeld duidelijk uw email-adres en gebruik ‘’at’’ i.p.v. @ zodat wij u alles kunnen toesturen.


Rembours:

Bij optimalegezondheid.com bestaat ook de mogelijkheid om te bestellen onder rembours, u krijgt dan eerst het product gemaild of opgestuurd (indien u een hardcover wilt), daarna hoeft u pas te betalen. Op deze wijze weet u altijd zeker wat u krijgt waarvoor u betaald. De betaling zal gaan via een digitale factuur die u krijgt gemaild met verdere betaling instructies.

Wilt u bestellen onder rembours?

Neem dan contact met ons op via onderstaande contact formulier en zorgen wij ervoor dat u het product toegestuurd krijgt. Vermeld duidelijk bij het onderwerp om welk product het gaat.

Groetjes,

Jack Boekhorst

Gezondheid / Lifestyle Coach

optimalegezondheid.com

The following two tabs change content below.
Robert Jan (RJ) is de initiatiefnemer en het (nieuwe) gezicht van OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.