Ontdek Hoe Je Met Een Natuurlijke Methode Van Al Je Tinnitus Klachten (oorsuizen, piepende oren, stress en slaapproblemen)
Af Kunt Afkomen!

Als Jij Klaar Bent Om Op Een Natuurlijke Manier Je Oorsuizen Aan Te Pakken – Dan Is Dit De Belangrijkste Brief Die Je Ooit Hebt Gelezen!

Ontdek Stap Voor Stap

 • Hoe je met een zeer effectief natuurlijk systeem tinnitus kunt stoppen of tenminste
  drastisch kunt verminderen.
 • De nummer 1 strategie om de doorbloeding in je oren te verbeteren (werkt zeer snel).
 • Wat de verborgen oorzaken van tinnitus zijn (dit is niet wat je verwacht) en hoe je de balans weer kunt herstellen.
Datum:25-10-2014

Afzender: Hans Schepers & Jack Boekhorst

Onderwerp: Hoe je met een natuurlijk systeem van je oorsuizen kunt afkomen.

Beste lotgenoot,

Ik weet waarom jij hier vandaag bent. Ik weet hoe verschrikkelijk het is om plotseling last te krijgen van oorsuizen. 

De plotselinge piep in je oren die niet vanzelf meer overgaat. Van de ene op het andere moment heb ik te maken met oorsuizen. De ene dag is het wat erger dat de andere dag, maar die piep in je oren blijft!

Ik weet wat het is om de controle te verliezen uit pure frustratie en woede en natuurlijk de stress die er bij komt kijken.

Wat het is om elke dag stiekem te hopen op een beetje rust in je oren. De hoop dat het constante gezoem maar voor één dag even weg zou zijn.

Maar vooral:

Ik weet wat het is om wanhopig op zoek te zijn naar oplossingen.

Elke dag hopen dat er ergens een manier is om de stilte terug te brengen in je leven zodat je je gemoedsrust en gezond verstand terug kan krijgen.

Wat als ik je kan vertellen dat er een natuurlijke methode is om je tinnitus te verminderen door de onderliggende oorzaken aan te pakken, zodat je niet langer meer oorsuizen hoeft te maskeren met alleen symptoombehandelingen.

Dat je daarbij ook nog gaat ontdekken hoe je een gezondere leefstijl kunt krijgen!

Maar eerst heb ik een aantal vragen voor je:

Komt Het Volgende Je Bekend Voor?

 • Een aanhoudende vervelende piep of suis in je oren?
 • Je vanwege dit gepiep of gesuis, niet goed kunnen concentreren?
 • Snel afgeleid raken vanwege tinnitus en merken dat het je leven nadelig beïnvloedt?
 • Merken hoe je oorsuizen je nachtrust aantast en hierdoor langzaam steeds meer invloed krijgt op je dagelijks leven?
 • Maak je je zorgen dat het misschien zelfs nog erger wordt?
 • Alles hebben geprobeerd, maar geen oplossing kunnen vinden?
 • Kortom: het missen van rust en vrede in je leven vanwege tinnitus?

Als je één of meer van de bovenstaande vragen met ”JA” hebt beantwoord, dan raad ik je echt aan om deze brief door te lezen, omdat ik een aantal ongebruikelijke tips met je ga delen tegen tinnitus.

Mijn Persoonlijke Strijd Tegen Tinnitus

Het was ongeveer 2 jaar geleden dat ik voor het eerst last begon te krijgen van een raar gefluit in mijn oren.

In het begin kwam het af en toe op, maar ging gelukkig ook weer vanzelf over. Eerst dacht ik dat het niet veel voorstelde en maakte ik me er nog niet zo druk over. Ik heb weleens eerder last gehad van een piep in mijn oren na een avondje stappen toen ik jonger was.

Totdat ik samen met mijn vrouw naar een concert in Ahoy in Rotterdam ging. Ik had kaarten weten te bemachtigen vlakbij het podium. Ik stond vrij dicht in de buurt van een grote speaker en voelde tijdens het concert de sterke geluidsvibraties door mijn lichaam heen gaan.

Toen we weer thuis waren na een zeer geslaagde avond merkte ik op dat het gefluit weer terug was en verwachtte dat het zoals altijd de volgende dag wel weer over zou zijn.

Maar de volgende ochtend was het gefluit nog steeds aanwezig en toen begon ik mij een beetje zorgen te maken. Ik wist direct dat het kwam doordat ik te dicht bij de concertspeaker had gestaan en ik zei tegen mijzelf dat ik voortaan beter zou oppassen.

”Ik hoopte dat het vanzelf wel over zou gaan.”

Maar in plaats van dat het gefluit net als vroeger afnam, werd het nu steeds erger. Ik weet nog goed dat ik het gefluit bleef horen als ik in bed lag. Eerst dacht ik dat het van buiten kwam en ik vroeg mijn vrouw of ze het ook kon horen.

Maar zij hoorde helemaal niets. Het gefluit was weliswaar wat minder dan de eerste dag na het concert, maar het was nog steeds constant aanwezig!

Ook werd het gefluit plotseling harder dan normaal en ik begreep niet waardoor het kwam. Wel merkte ik op dat het gefluit erger werd wanneer ik de avond ervoor rode wijn had gedronken.

Ik dacht: “Er is iets mis met mijn oren”, en ik besloot om naar mijn huisarts te gaan voor een oorcontrole.

Wat hij me vertelde was erg schokkend!

Hij vertelde mij dat er niks te doen valt tegen het gefluit. Ik heb zeer waarschijnlijk last gekregen van tinnitus vanwege een gehoorbeschadiging en dit is niet om te keren.

Ik zou moeten leren leven met het gefluit en hij gaf me het advies om een maskeringsapparaat aan te schaffen waarmee het gefluit enigszins te verdoezelen zou zijn.

Mijn hart stond bijna stil. Ik had me wel gerealiseerd dat er iets goed mis was, en ik verwachtte zelfs dat er misschien wel drastische behandelingen of medicatie nodig zou zijn.

Maar helemaal geen alternatief? Dat viel me heel erg zwaar!

Het gefluit begon langzamerhand mijn nachtrust te beïnvloeden en ik wilde er gewoon vanaf zijn!

In het begin merkte ik dat de problemen zich uitten in een verstoorde concentratie door mijn slechte nachtrust. Later merkte ik dat ik moeite kreeg met het volgen van gesprekken. Niet omdat ik doof was, maar omdat de piep soms erg afleidend was.

Soms had ik een goede dag, dan leek het even beter te gaan en dan had ik hoopte. Hoop dat mijn lichaam zichzelf kon repareren. Hoop dat ik binnenkort weer een normaal leven zou kunnen leiden en mijn kinderen weer fatsoenlijk zou kunnen horen als ze iets aan me vroegen.

Ik denk dat dat nog wel het zwaarst van alles is. Het vaderschap op een goede manier met deze aandoening combineren. Mijn dochtertje was pas 5 jaar oud en begreep niet goed waarom mijn stemming in zo’n korte tijd zo was omgeslagen.

Ook begon het probleem langzaam aan mijn professionele leven te beïnvloeden. Op mijn werk merkte ik dat ik moeite had met het voeren van telefoongesprekken.

Mijn oren suisde extra hard na een telefoongesprek van 10 minuten en ik kreeg steeds meer moeite met het opnemen van de telefoon wanneer deze ging. Ik wist dat dit zo niet veel langer goed zou blijven gaan.

Thuis werd ik steeds moeilijker in de omgang. Ik was ongeduldig en prikkelbaar. Zelfs voor mijn dochtertje had ik geen geduld meer.

Ik moest in actie komen, dat werd me langzaam aan duidelijk!

Een paar maanden later bezocht ik een andere arts met de hoop dat hij wel een oplossing voor me had. Helaas kreeg ik alleen maar medicijnen voorgeschreven zoals Xanax, anti-depressiva en spierontspanners die gewoon niet werkten!

Deze medicijnen waren soms zo heftig dat ze mijn hele gedrag beïnvloedden!

Heb Jij Elke Behandeling Al Geprobeerd?

Ik bezocht meerdere specialisten, met de hoop ergens een oplossing te vinden. Er waren dagen dat mijn oorsuizen zo heftig waren dat ik niet meer wist waar ik het moest zoeken.

Ik kon niet meer normaal werken, mijn gezinsleven begon eronder te leiden, en ik kreeg ook andere gezondheidsproblemen (voornamelijk omdat ik niet meer goed kon slapen). Ik werd steeds depressiever en negatiever.

Toen kwam de mogelijkheid van een operatie me ten gehore. Ik ging hier achteraan en nam een paar weken vrij van mijn werk. Helaas kwam ik erachter dat een operatie in veel gevallen voor ernstige bijwerkingen en risico’s kan zorgen en dat de slagingskans maar erg gering was.

Als het mis ging was de kans op doofheid erg groot.

Ik besloot onderzoek te doen en zocht op het internet en begon mij in te lezen over alle mogelijke behandelingen op de markt. Ook keek ik naar nieuwe onderzoeken om tinnitus te verminderen. Daarbij kwam ik in contact met lotgenoten en vroeg om advies.

Tijdens mijn onderzoek kwam ik tot de schokkende ontdekking dat er veel meer te doen is tegen tinnitus dan aanvankelijk wordt gedacht.

Wat blijkt is dat tinnitus een symptoom is van een systematisch terugkerend probleem met je lichaam. Dit betekent dat tinnitus niet alleen een probleem is met je oren – maar het gevolg is van een probleem met je hele lichaam!

Ik kwam erachter dat er natuurlijke oplossingen zijn waarmee tinnitus  effectief te verminderen is.

Begrijp me niet verkeerd, na alles wat ik te horen had gekregen, was ik zelf erg sceptisch over deze zogenaamde natuurlijke oplossingen. Het klonk allemaal veel te mooi om waar te zijn, maar steeds meer lotgenoten ervaarden een positieve werking.

De Tinnitus Hield Maar Aan! Ik Had Nog Steeds Geen Moment Rust!

Helaas verslechterde mijn gehoor en het oorsuizen door het toepassen van deze therapieën en zogenaamde geneesmiddelen, of bracht alleen op korte termijn een minimale verlichting van klachten.

Ik voelde me wanhopig, teleurgesteld en ik wist niet meer waar ik het moest zoeken.
Een aantal therapieën werkten helemaal niet en ik zat nog steeds met het irritante gefluit en gezoem.

Na (voor) meerdere maanden geëxperimenteerd te hebben met allerlei tinnitusbehandelingen dacht ik dat ik nooit van mijn oorsuizen af zou komen. En dan nog maar niet te spreken over de kosten van deze behandelingen, die voor het grootste gedeelte voor mijn eigen rekening kwamen. En dan heb ik het nog niet eens over wat je (wel niet) moet doorstaan.

Als je nog nooit een ooronderzoek hebt meegemaakt kan ik je vertellen dat het geen pretje is. Het oor is ongelooflijk gevoelig en iets wat je oor binnen moet dringen, al weet je dat het om de juiste redenen is, voelt altijd heel erg naar.

Het klopt dat sommige behandelingen wel voor zeer korte periodes voor wat verlichting konden zorgen. Maar altijd kwam het vervelende gefluit weer terug en soms zelfs erger dan voor de behandeling.

Op een gegeven moment begon ik zelfs te hallucineren omdat ik erg veel stress van mijn tinnitus kreeg. Hier schrok ik van omdat tinnitus meer werd dan alleen een vervelend gesuis en gezoem.

Ook kon ik op een bepaald moment niet meer onderscheiden of het gesuis op een bepaald moment plaatsvond, of dat ik het me inbeeldde.

Tinnitus begon een bedreiging te vormen voor mijn gehele mentale gezondheid!!

Ik wilde zo graag mijn tinnitus overwinnen, maar ik had nog steeds geen enkel blijvend resultaat en nog steeds constant last van oorsuizen. Ik weet nog dat ik tegen mijzelf zei ”Iedereen heeft wel een gezondheidsprobleem, het mijne is tinnitus, ik moet het maar leren te accepteren”.

Maar hoe kun je leven met het gevoel dat er een zwem bijen in je hoofd woont?

Terwijl de mensen om je heen nergens last van hebben!

Mijn Zoektocht Naar Een Mogelijke Oplossing

Na 6 maanden had ik nog steeds tinnitus, en nog erger dan voorheen.

Wat mij opviel was dat de meeste alternatieve behandelingen het alleen maar hebben over supplementen en ontspanningstechnieken om beter om te gaan met de stress en spanning van tinnitus. Ik wist dat dit niet zou werken omdat ik alles al had geprobeerd.

Ik ben niet de persoon die snel opgeeft, en ik had meer dan genoeg van mijn constante oorsuizen.

Misschien was het de frustratie, of de angst dat ik de rest van mijn leven met oorsuizen zou moeten leven.

Wat het ook was, het gaf me de energie die ik nodig had om al het materiaal wat ik kon vinden over tinnitus binnenstebuiten te keren en op zoek te gaan naar die stukjes informatie die echt waardevol waren en die voor verlichting van klachten kunnen zorgen.

Ik verzamelde alles en testte geduldig mijn eigen theorieën. Ik wist inmiddels aardig wat over deze aandoening.

Na een paar weken al leek het de goede kant op te gaan. Een paar van mijn technieken bleken een verzachtende werking op de oorsuizen te hebben en ik had ook een manier ontdekt waarmee ik op natuurlijke wijze mijn nachtrust verbeterde. Ik was op het internet aan het zoeken en toen kwam ik op de website van Jack Boekhorst terecht.

Ik zag dat hij mensen met gezondheidsklachten helpt door een gezondere leefstijl. Toen dacht ik dat hij mij wellicht kon helpen met mijn tinnitus. Misschien dat we samen nog meer krachtige oplossingen zouden kunnen ontdekken en tot een echte oplossing zouden kunnen komen. Hij had dit immers al met meerdere andere gezondheidsproblemen gedaan!

Jack is gezondheidscoach van beroep en heeft al veel onderzoek gedaan naar ”tinnitus’ en ook een eigen nieuwsbrief en gratis eBook over nieuwe natuurlijke ontwikkelingen omtrent tinnitus.

We leerden elkaar kennen. Jack heeft in het verleden zelf een zeer lichte vorm van tinnitus overwonnen in het verleden en we bespraken zijn aanpak en vergeleken dit met wat ik zelf zoal had ontdekt. Mijn eigen bevindingen.

Jack is een opmerkelijk persoon, hij zette zich voor 100% in en in mijn vakantie maakten we lange dagen om al ons onderzoek samen te vatten in concreet werkende oplossingen of nog beter in concreet toepasbare oplossingen

Samen gingen wij op onderzoek uit om ervoor te zorgen dat mijn tinnitus nog minder werd.

Toen Kwam De Doorbraak!

We vonden een techniek van een Amerikaanse lotgenoot, en zoals altijd probeerde ik ook deze techniek uit. We hadden hoop, maar we waren beiden ook al vaak teleurgesteld dus we wisten dat we misschien niet teveel moesten verwachten.

Maar wie niet waagt die niet wint, dus ging ik aan de slag met de instructies.

Binnen een paar dagen merkte ik een kleine verbetering, niet een extreme vermindering van het gefluit, maar zeer subtiel… “beter dan niks” dacht ik. Het niveau van het gefluit was een klein beetje minder geworden in intensiteit.

Zoals je misschien weet wordt tinnitus gemeten met een schaalverdeling van 1 t/m 10.

Normaal was het de sterkte van het gesuis tussen de 4/10 en de 6/10. Ook had ik wekelijks last van een ”tinnitusuitbarsting” waarbij het volume van mijn oorsuizen richting de 8/10 ging en erg in intensiteit toenam.. maar deze keer had ik daar beduidend minder last van.

Ik ging verder met het stappenplan en het gefluit werd steeds minder. Na ongeveer 4 weken was mijn tinnitus gereduceerd tot niveau 2/10 in plaats van 6/10. Ook had ik geen last meer van mijn wekelijkse uitbarsting.

Dit is iets waarmee ik prima kan leven, dacht ik! Ik was immers aan de extreme vorm van oorsuizen gewend geraakt.

Toen Gebeurde Er Iets Opmerkelijks

Ik maakte mij gereed om naar bed te gaan en normaal gesproken wanneer ik in bed lig heb ik altijd het meeste last van het gefluit. Maar deze keer niet.. ik hoorde vrijwel niks.. het gefluit was bijna volledig te verwaarlozen.

Ik deed mijn ogen dicht en viel direct in slaap, iets waar ik een paar weken geleden nog niet eens aan had durven denken!

ONGELOOFLIJK!

De vredigheid die over me heen kwam.

De brandende vraag: Bleef dit zo?

Het antwoord: JA!

Het was eindelijk zover!

Eindelijk was mijn tinnitus afgenomen.

De weken er op combineerde ik mijn eigen technieken met de nieuwe therapie van deze Amerikaanse lotgenoot en ging ik de regels wat strenger naleven.

Alles bij elkaar heb ik vanaf dat moment in 5 weken tijd mijn tinnitus drastisch verminderd! Soms kan ik het nog steeds niet geloven.

Mijn vrouw en ik zijn met onze dochter een weekendje weggeweest, puur om dit te vieren. Ik had immers aardig wat goed te maken. Ze zijn zo geduldig geweest de afgelopen jaren!

Maar Nu Is Het Jouw Beurt!

Mijn vraag aan jou: wat heb je allemaal al geprobeerd om van je oorsuizen af te komen?

 • Audiotherapie?
 • Maskeringsapparaten?
 • Cognitieve behandelingen?
 • Infuusbehandeling?
 • Anti stress management?
 • Of zelfs alleen alternatieve behandelingen?

Het is niet dat deze behandelingen niet werken, het probleem is dat ze alleen de symptomen verdoezelen en onderdrukken en zeker niet de kern en oorzaak aanpakken (een lichamelijke onbalans).

Het heeft mij meerdere jaren onderzoek gekost om tot een methode te komen waarmee ik mijn eigen tinnitus onder controle heb gekregen. Het is de combinatie van alle behandelingen die een positieve werking hebben SAMEN, dat wat het zo effectief maakt. Ik heb mijn leven terug gekregen, en nu is het jouw beurt.

Laat ik direct zijn: Tinnitus is op een natuurlijke wijze onder controle te krijgen. 

Deze methode is uitgegroeid tot de “Tinnitus Verdwijn Methode” en deze heeft inmiddels al veel mensen geholpen om oorsuizen natuurlijk te behandelen en onder controle te krijgen.

Maar voordat we de methode op de website van Jack konden publiceren, wilden Jack en ik er zeker van zijn dat de methode eenvoudig te volgen is.

Om heel eerlijk te zijn was de methode nog niet geperfectioneerd, en aan de hand van de feedback van lotgenoten met tinnitus hebben we de methode verfijnd en aangepast aan een aantal nieuwe ontwikkelingen (bedankt voor jullie feedback!).

Ben je er klaar voor om van tinnitus af te komen en je gemoedsrust en gezondheid weer terug te krijgen?

Slide background
Bedenk Eens Hoe Het Zou Zijn Indien:
Je geen last meer zult hebben van constante oorsuizen, stress, angst en nervositeit en weer de stilte en rust kunt ervaren..
Je eindelijk weer normaal kunt slapen en de volgende dag uitgerust wakker zult worden.
Je niet constant zorgen hoeft te maken dat je klachten alleen maar erger wordt. Weten dat je de oorzaak wegneemt en je gezondheid naar een nieuw niveau zal tillen.
Je eindelijk duidelijkheid hebt over de rol van voeding, kruiden en supplementen bij het verminderen van je oorsuizen.
De gezondere en vitale JIJ vol met energie een inspiratie is voor de mensen om je heen zoals je vrienden, familieleden, kinderen en collega’s!

Er Is Een Alternatief!

Slide background

De Meest Complete Totaaloplossing Tegen Tinnitus

De Tinnitus Verdwijn Methode

De ”Tinnitus Verdwijn Methode” is het missende puzzelstukje dat je moest vinden om je oorsuizen te verminderen.

Zodat je niet langer met een piep, gebrom, gesuis, geklop of gerinkel in één of beide oren hoeft rond te lopen.

Deze simpele en effectieve methode onthuld de geheimen om op een natuurlijke alternatieve manier de strijd tegen tinnitus te kunnen winnen.

Er zijn verschillende goede boeken geschreven over het onderwerp tinnitus. Maar de “Tinnitus Verdwijn Methode” is het enige stap-voor-stap-systeem met persoonlijke coaching.

Elke dag leer je precies wat gedaan moet worden om je lichaam te laten herstellen van tinnitus. Na 30 dagen heb je een levensstijl ontwikkeld waarin je aanzienlijk minder last zult hebben van oorsuizen, meer energie en een verbeterde nachtrust.

Elke stap is simpel om te volgen en in de praktijk uitgetest en verfijnd.

Dit effectieve systeem heeft ALLE componenten in huis die je nodig hebt om tinnitus op een natuurlijke manier op te lossen en onder controle te houden. Je zult tips aantreffen waarmee jij bestaande oorsuizen vrijwel direct kunt verminderen.

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met mijn natuurlijke methode, zodat je niet langer onnodig last blijft houden van tinnitus.

Nu is het jouw beurt!

Hieronder Een Voorbeeld Van Wat Je Allemaal Gaat Leren & Ontdekken:

 • Waarom je überhaupt last hebt gekregen van oorsuizen (dit zal je verbazen).
 • Ontdek welke stappen je vandaag nog kunt zetten om op een natuurlijke en effectieve manier je oorsuizen drastisch kunt verminderen door een paar simpele aanpassingen in je leefstijl.
 • Welke 2 natuurlijke kruiden je oorsuizen kan verminderen door de doorbloeding in je oren te verbeteren.
 • Wat te doen tegen angst, nervositeit en stress gerelateerd aan oorsuizen. Specifieke tips en strategieën om er voor te zorgen dat stress niet onnodig je oorsuizen erger maakt.
 • Wat je allemaal absoluut niet moet doen wanneer je tinnitus hebt. Alle schadelijke valkuilen op een rijtje.
 • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar herstel van oorsuizen meteen uit.
 • Welke specifieke behandel strategieën het beste werken tegen totale tinnitus, kloppende tinnitus, niet kloppende tinnitus, en middenoor tinnitus.
 • Hoe je er zeker van kunt zijn dat je oorsuizen niet erger wordt in de toekomst en hoe je verdere gehoorbeschadigingen kunt voorkomen.
 • Tinnitus en je emotionele brein, ontdek de feiten over het fantoom perspectief: Het feit dat tinnitus voor een deel in je hoofd zit, dit zal je zeker verbazen.
 • Hoe je antioxidanten kunt gebruiken om je gehoor te beschermen tegen vrije radicalen en een verstoorde bloedcirculatie in je gehoor.

Maar Ontdek Ook:

 • Een aantal zeer simpele aanpassingen in je dagelijkse routine die de effecten van tinnitus kunnen omkeren wanneer je tijdelijk extreem veel last hebt van oorsuizen, deze methode is simpel en zeer krachtig!
 • Psychologische effecten van tinnitus, hoe je met motivatiestrategieën je onderbewustheid zo kunt programmeren dat je de strijd tegen tinnitus gaat winnen!
 • Ontdek het verborgen verband tussen het krijgen en hebben van tinnitus en een probleem met je stofwisseling.
 • Bespaar een hoop tijd en moeite met voedingssupplementen en ontdek welke supplementen kunnen helpen om je oorsuizen te verminderen.
 • 3 gezonde leefstijl tips die je gezondheid en doorbloeding verbeteren waardoor je een grote stap zet om oorsuizen met een gezonde leefstijl te verminderen.
 • Wat de indirecte impact is van een gezondere levensstijl (denk hierbij aan meer energie, je straalt meer, betere nachtrust, meer lachen, vrolijker opstaan, etc.)
 • Een lijst met voedsel hoog in de glycemische index (hoog in slechte koolhydraten). Als je last hebt van oorsuizen zul je deze hoe dan ook moeten vermijden.
 • De cruciale en verontrustende schakel tussen het hebben van slapeloosheid, stress en tinnitus en wat je moet doen om hierover controle te verkrijgen – zodat je ‘s nachts weer gewoon normaal kunt slapen!
 • Het verschil tussen de ”goede” en ”slechte” vetten. Leer eindelijk het échte verschil tussen de vetten en welke supermarktproducten vol zitten met gevaarlijke gehydrogeneerde vetten, welke oorsuizen onnodig prikkelen.
 • Welke natuurlijke mineralen en vitamines bijdragen om je gehoor te verbeteren. De juiste combinatie van mineralen en vitamines je oorsuizen kan verminderen.

En Dan Nog:

 • De nummer 1 natuurlijke strategie (volgens mijn cursisten) om tinnitus te verminderen.
 • Wat je moet weten van E-nummers en hoe je deze kunt omzeilen. Want bepaalde E-nummers staan er bekend om dat ze onnodig tinnitus kunnen prikkelen.
 • Hoe je beter slaapt! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat. Tevens leer je over het nummer 1 hormoon wat je dag en nachtritme natuurlijk verbeterd.
 • Overweeg je infuustherapie? Dingen die je moet weten en vragen die je moet stellen.
 • Ontdek hoe de volgende risicofactoren nadelige invloed uitoefenen op je gezondheid: ophoping gifstoffen, e-nummers, toxines, kunstmatige zoetmakers, vrije radicalen, transvetten, enkelvoudige koolhydraten en bepaalde omgevingsfactoren.
 • 3 superfoods die belangrijk zijn voor je algemene gezondheid en helpen tegen tinnitus.
 • Bestaat er wel zoiets als een gebalanceerd dieet? Krijg antwoord op je vraag wat voeding kan doen in de strijd tegen tinnitus.
 • Kun je wel tinnitus verminderen met een gezonde leefstijl alleen? Het antwoord is niet zo simpel als: Meer vitamine B12 en Ginkgo Biloba. Gelukkig is er een blauwdruk om tinnitus onder controle te krijgen.
 • Ontdek de link tussen een ”onbalans in je lichaam” en tinnitus, en wat je het beste kunt doen om de evenwicht weer te herstellen.

Samenvattend:

 • Hoe je met de “Tinnitus Verdwijn Methode” gaat ontdekken hoe je op een natuurlijke manier de strijd tegen tinnitus kunt winnen en de rust en stilte weer zult ervaren.
 • Voel je weer gezond en vitaal, bruis van de energie, voel je beter en zie er gezonder uit! Allemaal omdat je niet alleen tinnitus onder controle hebt gekregen, maar ook je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht!

Dit is nog maar een fractie van de hoeveelheid die je gaat leren in de “Tinnitus Verdwijn Methode”.

Als jij op zoek bent naar een natuurlijke methode om ervoor te zorgen dat je niet meer geteisterd wordt door constante oorsuizen en je de rust en stilte weer kunt ervaren, dan hoef je niet verder te zoeken.

Vele anderen gingen je voor en losten het probleem op, hieronder enkele reacties:

Hieronder heb ik een aantal reacties geplaatst die ik via het klantbeoordeling formulier heb ontvangen. Zoals je kunt zien zijn dit 100% échte reacties. Vanwege privacy redenen heb ik de contact gegevens weggehaald.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

(januari 2011 – oktober 2014)

OptimaleGezondheid.com Inspireert!

Waarom De “Tinnitus Verdwijn Methode” Wel Werkt:

De “Tinnitus Verdwijn Methode” van OptimaleGezondheid is een complete natuurlijke en effectieve methode om je oorsuizen drastisch te verminderen en onder controle te houden.

 • Tinnitus op een natuurlijke manier verminderen en stoppen;
 • Versterken van je immuunsysteem en doorbloeding in je oren om tinnitus te verminderen;
 • Aanpakken van bijkomende klachten zoals angst, stress, nervositeit en slapeloosheid;
 • Handhaven van ”stilte en rust in je gehoor” met een specifiek onderhoudsprogramma.

De “Tinnitus Verdwijn Methode” Werkt Tegen De Volgende Klachten:

 • Tonale tinnitus
 • Kloppende tinnitus
 • Niet kloppende tinnitus
 • Middenoor tinnitus
 • Bellen, Gering, Gezoem en Gesis
 • Slaapproblemen
 • Oververmoeidheid
 • Prikkelbaarheid
 • Angst, paniek en stress
 • Concentratieproblemen

Dit Programma Is Niet Voor Iedereen Geschikt

Zoveel mogelijk mensen helpen om tinnitus onder controle te krijgen en gezonder te leven is belangrijk voor mij.

Echter, de methode is niet voor iedereen geschikt. Ik wil namelijk geen valse beloften maken en alleen samenwerken met mensen die ik ook daadwerkelijk kan helpen.

Ik raad het NIET aan om met de methode te starten indien:

1) Je  al tevreden bent je over je gezondheid.

Als je dit leest en tevreden bent over je gezondheid en geen last hebt van tinnitus. Wellicht doordat je met andere behandelingen de symptomen hebt weten te onderdrukken, dan is het wellicht beter om dit programma te laten passeren.

De methode is dramatisch anders ten opzichte van andere programma’s en methoden die je bent tegengekomen en het werkt alleen voor mensen die ook daadwerkelijk wat willen veranderen in de levensstijl.

2) Je iemand bent die ”direct resultaat” wilt.

In het programma ga ik je een aantal technieken en tips leren waarmee jij je gezondheid een boost gaat geven om de klachten van tinnitus te verminderen.

Sommige mensen zijn constant op zoek naar ”direct resultaat” en willen niet wat moeite doen. Als je direct resultaat wilt zonder een klein beetje tijd te investeren, dan kun je beter de methode laten passeren.

3) Je iemand bent die niet ”openstaat” voor advies.

Als er één element is waardoor de methode niet zou werken dan is dat wanneer je de gedachtegang hebt van ”ik weet dat al” maar het niet dagelijks uitvoert.

Met andere woorden, de methode gaat niet werken wanneer je niet ”openstaat” en gesloten bent voor advies. Het liefste wat ik zie is dat je er helemaal voor gaat! Ik weet dat het materiaal en stappenplannen werken – maar je moet wel openstaan voor de methode als je maximaal resultaat wilt behalen.

Kortom: Als je direct resultaat wilt behalen zonder enige moeite.. en niet openstaat voor advies.. dan is het beter om je niet aan te melden voor de methode, dan is het niet geschikt voor jou.

Wie Ben Ik En Waarom Zou Je Naar Mij Moeten Luisteren?

Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor de ”Tinnitus Verdwijn Methode” en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op de blog.

Een aantal heb je al hier kunnen lezen.

Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en deze brief leest.

Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen is dat het even duurt voordat je openstaat voor een natuurlijke alternatieve oplossing tegen tinnitus.

Waarschijnlijk ben je erachter gekomen dat er een alternatief is naast de de traditionele manier van tinnitus behandelen. En misschien zie je nu pas hoe belangrijk het is om niet steeds last te hebben van constante oorsuizen en je gemoedsrust weer terug te krijgen.

Wat je reden dan ook mag zijn, wees blij dat je dit nu hebt ontdekt.

Laten we samen aan de slag gaan om je oorsuizen op een natuurlijke manier aan te pakken.

Je Krijgt Ook Nog Direct Toegang Tot  5 Exclusieve Bonussen

Slide background

Bonus #1:

Tinnitus Thuis Remedies (t.w.v. €29,-)

Eenvoudig en effectief.

Alles wat je moet weten om met natuurlijke thuis remedies tinnitus te verminderen.

Meer dan 23 heldere eenvoudige tips die je direct, vandaag al, kunt toepassen.

Krijg tinnitus onder controle.

Bonus #2:

Superfoods tegen Tinnitus
(t.w.v. €19,95,-)

De beste Superfoods tegen tinnitus gebundeld in één handige gids.

Simpele heldere recepten specifiek om met voeding tinnitus te verminderen.

De recepten bevatten krachtige ingrediënten om de doorbloeding te verbeteren en je algemene gezondheid.

Handige boodschappenlijstjes zodat je precies weet wat je wel en niet moet eten.

Bonus #3:

Stress de Baas Cursus (t.w.v. €29,-)

De beste anti stress tips samengevat in één simpel te volgen stappenplan.

Ontdek welke prikkels en situaties bij jou stress veroorzaken. Stress verzwakt je immuunsysteem, verergerd je tinnitus en moet aangepakt worden.

Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van chronische aandoeningen en wat je allemaal kunt doen tegen stress.

Een compleet stappenplan om dagelijkse stress te verminderen en beter onder controle te krijgen.

Bonus #4:

Nieuwe Updates + E-mail Coaching (optioneel)
(t.w.v. € 57,-)

Direct toegang tot de ledensite voor aanvullende tips & strategieën tegen tinnitus.

Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.

Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

Bonus #5

Toegang Tot Clubmembers Programma! (t.w.v. € 97,-)

Alles wat je moet weten om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen.

Geavanceerde tips en technieken waarmee je met een gezonde leefstijl je oorsuizen kunt verminderen en onder controle kunt houden.

Dit alles uitgewerkt in een simpel thuis te volgen stappenplan.

Extra 4-delige email cursus die goed aansluit op de ''Tinnitus Verdwijn Methode''.

Totale Waarde:
Alle bonussen zijn opgeteld €231,95,- en die krijg jij als GRATIS bonussen omdat ik zeker weet dat ze erg belangrijk zijn om de strijd tegen tinnitus te winnen.

Hoeveel Kost Het Programma?

Mag ik je het volgende vragen:

 • Hoeveel is het je waard als je weer de stilte en rust kunt ervaren?
 • Hoeveel zou je willen investeren als je een duidelijk stappenplan krijgt met gezonde leefstijladviezen waarmee tinnitus onder controle te houden is.
 • En nog belangrijker, dat je weet dat tinnitus niet verergert door een aantal ”grote fouten” die bijna iedereen maakt!

Bedenk eens hoe goed jij je zou voelen zonder constant gek gemaakt te worden door een piep, gezoem, gebrom in één of beide van je oren?

Veel mensen hebben honderden, of misschien zelfs duizenden euro’s uitgegeven aan allerlei behandelingen!

En weet je wat? Niet altijd het gewenste resultaat!

Je vraagt je waarschijnlijk af hoeveel het stappenplan gaat kosten?

Of waarom ik het programma niet gratis aanbied?

Om heel eerlijk te zijn vond ik het best lastig om de methode een goede prijs te geven. En het dilemma om het gratis weg te geven. De reden waarom ik er geld voor vraag is het volgende:

Motivatie! Mensen zijn nu eenmaal MEER gemotiveerd om aan de slag te gaan als ze er geld voor hebben uitgegeven. Ik wil dat jij hoe dan ook de methodes gaat toepassen.

Vooral ook als ik nu terugkijk hoeveel energie, tijd en geld ik heb gestoken in deze totaaloplossing. Ik heb zeker een paar duizend euro uitgegeven aan allerlei middelen en behandelingen. 

Daarnaast heb ik samen met Jack hard gewerkt om de methodes te verfijnen tot een actieplan die jij thuis eenvoudig kunt volgen.

Toch vind ik het belangrijk dat iedereen de kans moet krijgen om op een verantwoorde gezonde en natuurlijke manier tinnitus aan te pakken.

Ik weet als geen ander wat het is om steeds rond te lopen met constante oorsuizen en ”jezelf” niet te zijn.

De angst, stress, slechte gemoedsrust en vooral de frustratie, want laten we eerlijk zijn: tinnitus heeft een grote negatieve invloed op de kwaliteit van je leven.

Dan heb ik het nog niet eens over de angst, frustratie en stress die erbij komt kijken wanneer een behandeling weer niet werkt.

Toen het stappenplan net uit kwam koste de complete ”Tinnitus Verdwijn Methode”
€ 114,- vanwege het exclusieve ”4 Weken Clubmembers Programma”.

Maar om de ”Tinnitus Verdwijn Methode” voor iedereen beschikbaar te maken heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding op te nemen!

Tijdelijk heeft de “Tinnitus Verdwijn Methode” een korting van 50%!

 • Je kunt het hele pakket uitgeprint (hardcopy) ontvangen voor slechts €57,- . Je hebt het dan binnen 36 uur anoniem thuis.
 • Tevens krijg je direct toegang tot de digitale versie zodat je direct kunt beginnen!
 • De “Tinnitus Verdwijn Methode” is een eenmalige aanschaf waarmee je stap voor stap gaat ontdekken hoe je op een natuurlijke manier (je)tinnitus kunt verminderen en onder controle kunt houden.

Vanwege het feit dat ik persoonlijke e-mail consults bij het pakket geef (niet verplicht) heb ik besloten dat ik slechts maximaal 20 personen per keer toegang kan geven tot dit volledige pakket voor deze actieprijs.

Meer dan 20 personen kan ik niet toelaten, anders zal mijn persoonlijke e-mail consult minder effect zal hebben. Ik vind het erg belangrijk iedereen in mijn lijst goed en effectief te begeleiden.

Om heel eerlijk te zijn kost het materiaal dat je (krijgt) in dit programma krijgt minimaal 10x zoveel als je het zelf probeert samen te stellen.

Het is de MEEST COMPLETE TOTAALOPLOSSING om tinnitus bij de kern aan te pakken.

Bedenk dit:

 • De “Tinnitus Verdwijn Methode” is goedkoper dan talloze afspraken en behandelingen waarbij de eerste €375,- voor je eigen rekening komt.
 • De ”Tinnitus Verdwijn Methode” is goedkoper dan het nemen van receptmedicijnen (en dan heb ik het nog niet eens over de bijwerkingen).
 • De “Tinnitus Verdwijn Methode” komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan allerlei dure alternatieve therapieën en persoonlijke begeleidingom meer grip te krijgen op tinnitus.

Zie het zo: je investering in je gezondheid is niets vergeleken met allerlei kosten die je moet maken als je last hebt van tinnitus. Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.

Voor een eenmalige investering kun je de complete ”Tinnitus Verdwijn Methode” bestellen en heb je alle gereedschap in huis om tinnitus aan te pakken en de klachten te stoppen.

Sterker nog, het kan heel goed zijn dat dit programma de beste investering is die je ooit hebt gemaakt.

Een investering in je gezondheid!

Zelfs als de lage prijs van 57,- niet voldoende is om je over te halen, dan geef ik je ook nog de beste tevredenheidsgarantie die ik kan geven. Daardoor heb je geen excuses om niet gebruik te maken van deze geweldige aanbieding.

Vandaag kan je dat voor een prijs die niet alleen (goed) betaalbaar is, maar ook nog de juiste beslissing is!

Succesverhalen:

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

(januari 2011 – oktober 2014)

Je Krijgt Ook Nog De Beste Tevredenheidsgarantie Ooit!

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je allemaal gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen om tinnitus te verminderen met een gezonde leefstijl. Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen weet ik wat nodig is om tinnitus onder controle te krijgen.

Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent.

Je zou natuurlijk gewoon het stappenplan nu kunnen kopen en daarna je geld terug vragen. Maar ik vertrouw er op dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je geef.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat de “Tinnitus Verdwijn Methode” werkt als je er mee aan de slag gaat! Ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt, ik wil dat risico graag wegnemen, dus neem ik het van je over.

Veel beter dan dat kan ik het niet maken, toch?

Wat Je Allemaal Gaat Ontvangen:

Stappenplan
”Tinnitus Verdwijn Methode”
t.w.v. €57,-

Stappenplan met de meest complete totaaloplossing om op een natuurlijke wijze van je oorsuizen af te komen.

Tinnitus Thuis Remedies
t.w.v. €29,-

Ontdek welke thuis remedies het beste werken om oorsuizen te verminderen en de balans te herstellen.

Superfoods tegen Tinnitus
t.w.v. €19,95,-

Ontdek welke Superfoods zeer effectief zijn om tekorten aan voedingsstoffen tegen te gaan en rijk zijn aan antioxidanten om zodoende oorsuizen te verminderen.

Stress de Baas Cursus
t.w.v. €29,-

Ontdek hoe je met effectieve anti stress strategieën en een aantal praktische tips,  je eindelijk stress de baas zult worden.

Eens klant = altijd klant nieuwe updates
t.w.v. €57,-

Zodra er een nieuwe update beschikbaar is krijg je daar bericht over.

Clubmembers Programma
t.w.v. €97,-

Direct toegang na aanmelding tot het exclusieve ”Clubmembers Programma” waarin alle onderdelen over een gezond leven uitgebreid behandeld zullen worden. Inclusief toegang tot persoonlijke e-mail support indien je met een vraag zit.

Hieronder nog een paar reacties:

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

(januari 2011 – oktober 2014)

Welke Opties Heb Ik?

 • Optie #1 (niet aanbevolen). Je blijft last houden van (je) tinnitus met alle gevolgen van dien zoals een depressie, slaapproblemen en niet goed kunnen functioneren.
 • Optie #2 (aanbevolen). Je gaat aan de slag met de “Tinnitus Verdwijn Methode” om op een natuurlijke manier tinnitus onder controle te krijgen en ook je gemoedsrust terug te krijgen.

4 Redenen Om Niet Te Wachten:

 • Je hebt per direct toegang tot de digitale versie van de ”Tinnitus Verdwijn Methode”. Je kunt binnen 60 seconden al direct toegang krijgen tot het stappenplan.
 • Uitgeprinte versie van de ”Tinnitus Verdwijn Methode” heb je binnen 36 uur thuis;
 • Je Krijgt 5 Bonussen ter waarde van €231,95- er gratis bij!
 • Je Kunt Risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Geld-Terug-Garantie!

Bedenk eens hoe je leven er in de toekomst uit zou kunnen zien? 

 • Heb je nog steeds last van constante oorsuizen, gebrom, gepiep, gesuis in één of beide oren?
 • Heb je nog steeds last van stemmingswisselingen en depressies?
 • Heb je nog steeds slaapproblemen vanwege de constante oorsuizen?
 • Voel je je nog steeds gestrest en gespannen door wat tinnitus met je doet?

Of zet je vandaag de belangrijke stap om op een natuurlijke manier van je oorsuizen af te komen?

Je gaat niet alleen leren wat te doen tegen tinnitus. Je gaat ook nog leren om een gezonde levensstijl op te bouwen!

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!

Wat Is De Volgende Stap?

Om je aan te melden voor de ”Tinnitus Verdwijn Methode”, klik dan hieronder op de knop ‘In Winkelwagen”. Vervolgens ga je naar een beveiligde pagina en daar kun je je gegevens invullen en je bestelling afronden.
Na je bestelling krijg je direct toegang tot de digitale versie van de ”Tinnitus Verdwijn Methode”. De hardcopy versie heb je binnen 36 uur in huis.

Vergeet niet dat je naast een 100% tevredenheidsgarantie + dat je het programma gewoon kunt houden jij direct toegang krijgt tot het complete programma.

Meld je nu hieronder aan voor de “Tinnitus Verdwijn Methode” en ontdek hoe je op een natuurlijke wijze de strijd tegen tinnitus kunt winnen.

KRIJG NU DIRECT TOEGANG TOT DE TINNITUS VERDWIJN METHODE

De meest complete totaaloplossing tegen tinnitus.
Klik hieronder voor direct toegang tot het complete digitale stappenplan.
Hardcopy pakket heb je binnen 36 uur in huis.

In Winkelwagen >>

Tijdelijke aanbieding verdwijnt over:

(of wanneer de eerste 20 plaatsen gevuld zijn)

2012-12-16 23:59:59 GMT+02:00

Laten we eerlijk zijn. Je kunt je dit waarschijnlijk wel veroorloven. En als je serieus bent wat betreft je gezondheid en je op een natuurlijke manier van je oorsuizen wilt afkomen… Zet dan vandaag nog de eerste stap!

Vergeet niet dat er in het programma er nog maar een paar plaatsen beschikbaar zijn! Vol = Vol!

Waar wacht je nog op?

Meld je nu aan voor het programma en laten we samen aan de slag gaan om tinnitus aan te pakken.

In Winkelwagen >>

Toegewijd aan jouw resultaat en gezondheid!

Met gezonde groeten,


P.S. Nog één ding.. als je wilt, kun je alles zelf proberen uit te vogelen. Dit is mogelijk, omdat ik dat ook zelf heb gedaan. Maar het gaat je zeker minimaal een jaar tijd en veel geld kosten om tot deze waardevolle informatie te komen. Daarnaast heb ik letterlijk duizenden euro’s uitgegeven aan allerlei producten die niet werken om tot een methode te komen die goed te volgen is.

Je kunt dus zelf veel geld en tijd investeren om erachter te komen wat wel en niet werkt. Maar je kunt ook voor de ”kortere weg” gaan door vandaag nog te starten met tinnitus onder controle te krijgen en een grote stap zetten naar een gezondere leefstijl.

Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij binnen enkele dagen het aankoopbedrag volledig teruggestort op je rekening.

Ik moet wel zeggen dat er nog maar een paar plaatsen in het programma beschikbaar zijn, het aantal deelnemers dat nog mee kan doen is erg beperkt. Meld je snel aan voordat het programma vol is!

In Winkelwagen >>

Vragen? Hier Zijn De Antwoorden?

 • q-iconWat maakt dit stappenplan anders?

  Meestal wordt er alleen symptoombehandeling toegepast bij tinnitus. Daarnaast is er praktisch nooit goede ondersteuning beschikbaar en sta je er als het ware alleen voor. Mijn programma zal je ondersteunen via 24/7 support en duidelijke actieplannen en schema’s. Als je op zoek bent om je klachten op een natuurlijke wijze te stoppen, dan is dit wat je zoekt.

 • q-iconWat moet ik allemaal gaan doen?

  Meer dan alleen de actieplannen met duidelijke instructies volgen hoef je niet te doen. Je hoeft ook geen strikt dieet te volgen of honger te lijden. Door je gezondheid te verbeteren en je lichaam te voorzien van belangrijke voedingsstoffen zet je een grote stap om tinnitus onder controle te krijgen.

 • q-iconWerkt het ook voor mij?

  De kracht van dit programma is hoe simpel en effectief het eigenlijk is. Je kan op de volgende manieren beginnen: 1. Er voor 1000% inspringen en zeer snel je gezondheid verbeteren waardoor je klachten zullen afnemen. 2. Je kan rustig de tijd nemen en zelfs dan zal je ontdekken dat tinnitus op de natuurlijke manier aanpakken helemaal niet moeilijk is. Welke manier je ook kiest, bij beide manieren zal je je gezondheid versterken en tinnitus bij de kern aanpakken.

 • q-iconWelke resultaten ga ik krijgen?

  Wanneer je serieus met het stappenplan aan de slag gaat zal je zeker grote resultaten behalen. Zelfs als je niet erg gemotiveerd bent en maar een fractie van de tips gaat toepassen zal je al een grote stap zetten om tinnitus onder controle te krijgen. Wil je naast je tinnitus verminderen ook meer energie hebben, betere slapen en grip op stress krijgen? Dat is precies wat je kunt verwachten!

 • q-iconIk bestel liever niet via het Internet. Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen?

  Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent. Echter, de website en het betalingssysteem maakt gebruik van een zeer veilig encryptiesysteem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt. Ik werk samen met het bedrijf Paypro en Icepay en staan bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor betalingen. Daarnaast kan ik je gegevens niet eens zien omdat alles achter slot en grendel gebeurt. Tenslotte wordt de beveiliging van de website in de gaten gehouden door het beveiligingsbedrijf Sucuri.com (hieronder kun je het keurmerk zien).

 • q-iconWat als ik niet tevreden ben?

  Ik heb het programma aan de hand van de resultaten van duizenden mensen zo ingericht dat je haast wel resultaat moet halen. Helemaal als je het stap voor stap systeem volgt. Maar als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, stuur een e-mail en ik stort het aankoopbedrag terug op je rekening en je kunt het programma gewoon blijven volgen en je hoeft niks terug te sturen. Ik wil alleen maar tevreden mensen in het programma hebben.

In Winkelwagen >>