De beste adviezen om fibromyalgie op een natuurlijke wijze aan te pakken.

Fibromyalgie klachten op een natuurlijke wijze direct verminderen?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek de "20 Effectieve Tips Tegen Fibromyalgie" om op een natuurlijke wijze fibromyalgie drastisch te verminderen!

Klik hier om het boek 20 Fibromyalgie Tips gratis te downloaden>>

fibromyalgie tips boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en welkom op de speciale fibromyalgie blog van OptimaleGezondheid.com. Je bent op deze website terecht gekomen omdat je waarschijnlijk last hebt van fibromyalgie of je wilt over dit onderwerp wat meer informatie hebben. Dan ben je op deze website op het goede adres!

Fibromyalgie is een aandoening waar veel vrouwen last van hebben. Niet alleen vrouwen hebben hier last van, maar meer dan 80% die last heeft van fibromyalgie is een vrouw.

Fibromyalgie is geen levensbedreigende aandoening, maar dit betekent niet dat het een pretje is. Als je last hebt van fibromyalgie weet je wat je symptomen zijn. Woorden als chronische niet stoppende pijn, oververmoeidheid, duizeligheid, migraine aanvallen, slecht slapen, slechte stoelgang, pijn in de darmen en erge spierpijn komen je maar al te bekend voor.

Je bent niet de enige persoon die er last van heeft, maar ondanks de vele klachten is de oorzaak van fibromyalgie nog niet bekend.  Wel is er een aantal behandelingen beschikbaar die de pijn en de symptomen verlichten! Ik ben gezondheidscoach van beroep en de laatste tijd heb ik veel mensen (vrouwen vooral) geholpen met het verlichten van de pijn en de lastige symptomen van fibromyalgie.

Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in deze aandoening en ben tot een paar  conclusies gekomen. Fibromyalgie is een chronische aandoening, die NIET je hele leven hoeft te beïnvloeden.

De eerste stap is om het gratis ebook te downloaden - hierin tref je direct een aantal handige tips aan om de pijn en vermoeidheid te verminderen. Succes!

De laatste blogs, tips en trends over fibromyalgie natuurlijk behandelen op een rijtje:

Lidocaïne Injectie bij Fibromyalgie: de stand van zaken

Fibromyalgie|

Op het gebied van pijnbestrijding bij fibromyalgie worden nog regelmatig nieuwe interessante bevindingen gedaan door wetenschappers. Lees meer over het onderzoek naar behandeling van fibromyalgie met lidocaïne injecties en de onverwachte onderzoeksresultaten die uit het onderzoek naar boven kwamen en die mogelijk weer nieuwe deuren openen voor behandeling in de toekomst.

Top 10 pijlers tegen fibromyalgie klachten

Fibromyalgie|

Al 40 jaar doet men onderzoek naar wat nou de onderliggende oorzaak van fibromyalgie is. De laatste tien jaar zijn er onderzoeken gedaan naar de link tussen fibromyalgie en het centrale zenuwstelsel. Op basis van deze nieuwe onderzoeksresultaten is het mogelijk om fibromyalgie vanuit andere perspectieven te behandelen om zo betere resultaten te boeken. Lees meer over kennis tot nu toe over fibromyalgie en welke behandelmethodes het meeste effect hebben.

Beter leven met fibromyalgie: Tips Om De Klachten Te Verminderen

Fibromyalgie|

3% van de bevolking heeft blijkbaar fibromyalgie. De chronische pijn, chronische oververmoeidheid en slecht slapen maakt het er niet gemakkelijker op. Gelukkig kun je toch aardig wat doen om de klachten zoveel mogelijk te beperken. In dit artikel heb ik een lijst gemaakt met de beste natuurlijke tips tegen fibromyalgie.

De gevolgen van Fibromyalgie voor jongeren

Fibromyalgie|

Te horen krijgen dat je lijdt aan een aandoening is al erg genoeg, maar als je daarbij ook nog eens te horen krijgt dat er nog geen genezing tegen is zal dit een enorme impact op je leven hebben. Fibromyalgie is zo'n diagnose waarvan je weet dat dit je leven enorm zal beïnvloeden zeker als je nog jong bent. Lees meer over de impact van fibromyalgie en wat je kunt doen om met deze ziekte te leren leven.

Load More Posts