Lidocaïne Injectie bij Fibromyalgie: de stand van zaken

Op het gebied van pijnbestrijding bij fibromyalgie worden nog regelmatig nieuwe interessante bevindingen gedaan door wetenschappers. Lees meer over het onderzoek naar behandeling van fibromyalgie met lidocaïne injecties en de onverwachte onderzoeksresultaten die uit het onderzoek naar boven kwamen en die mogelijk weer nieuwe deuren openen voor behandeling in de toekomst.

Doorgaan naar artikel >>

Top 10 pijlers tegen fibromyalgie klachten

Al 40 jaar doet men onderzoek naar wat nou de onderliggende oorzaak van fibromyalgie is. De laatste tien jaar zijn er onderzoeken gedaan naar de link tussen fibromyalgie en het centrale zenuwstelsel. Op basis van deze nieuwe onderzoeksresultaten is het mogelijk om fibromyalgie vanuit andere perspectieven te behandelen om zo betere resultaten te boeken. Lees meer over kennis tot nu toe over fibromyalgie en welke behandelmethodes het meeste effect hebben.

Doorgaan naar artikel >>

De gevolgen van Fibromyalgie voor jongeren

Te horen krijgen dat je lijdt aan een aandoening is al erg genoeg, maar als je daarbij ook nog eens te horen krijgt dat er nog geen genezing tegen is zal dit een enorme impact op je leven hebben. Fibromyalgie is zo'n diagnose waarvan je weet dat dit je leven enorm zal beïnvloeden zeker als je nog jong bent. Lees meer over de impact van fibromyalgie en wat je kunt doen om met deze ziekte te leren leven.

Doorgaan naar artikel >>