Herpotherm ”Hot Kiss” tegen koortslip

herpotherm Herpotherm Hot Kiss tegen koortslip

herpotherm

Herpotherm oftewel de Hot Kiss neemt steeds verder toe in populariteit om een koortslip te behandelen. Een koortslip kan erg vervelend zijn en de oorzaak zijn van veel pijn en onzekerheid.

Vandaar dat Herpotherm hierop heeft ingespeeld en een vrij uniek product op de markt heeft gebracht. In dit artikel ga ik het hebben over de werking van de Herpotherm ”Hot Kiss”.

Wat is het

Herpotherm is een klein apparaat in de vorm van een lippenstift gemaakt om herpes uitbraken te stoppen. Door het apparaat op tijd te gebruiken kun je de verdere groei van het herpes simplex virus tijdig stoppen.
Dit betekent wanneer je merkt dat je last krijgt van een opkomende koortslip moet je snel het apparaat gebruiken.

De eerste symptomen van een opkomende koortslip zijn een lichte tinteling of branderig gevoel.

Vervolgens druk je het apparaat direct op de koortslip en wordt er een korte warmte stoot op de koortslip losgelaten. Belangrijk is dat je het apparaat op de koortslip laat totdat je een piep hoort. Vroegtijdig loslagen kan zelfs averechts werken doordat het simplex virus dan nog niet in zijn geheel gestopt is van uitbreiden.

Hitte stoot

De hypotherm werkt met een geconcentreerde hitte stoot van 50 tot 51 graden Celsius. Wanneer je het apparaat toepast voordat het uitbreekt kan het zeer effectief zijn om verdere symptomen te voorkomen. De duur van behandeling is niet langer dan 4 seconden en uit klinische onderzoeken uitgevoerd hebben veel mensen resultaat in het voorkomen van een verdere uitbraak.

Echter, het kan natuurlijk voorkomen dat je last hebt van meer dan 1 blaasje. Volgens de fabrikant kun je dan de herpotherm ook voor andere blaasjes gebruiken of voor dezelfde. Maar het is niet de bedoeling om het apparaat meer dan 3 keer per dag te gebruiken.

Licht en draagbaar

Persoonlijk vind ik het grootste voordeel van de herpotherm dat het een licht en draagbaar apparaat is gemaakt om een koortslip uitbraak preventief te stoppen voordat het uitbarst. Daarbij worden er geen chemicaliën gebruikt zoals bij anti virale zalven.

Kosten

Je kunt het apparaat bij verscheidende online drogisterijen bestellen voor ongeveer €50,-. Ook kun je het apparaat bij de meeste apothekers krijgen.

Hieronder een product review filmpje over de herpotherm:


Beoordelingen

Ik heb even onderzoek gedaan op verschillende forums en product reviews. Wat mij opvalt is dat het apparaat effectief werkt als je het op tijd gebruikt. Dit betekent dat je een koortslip moet ‘’aanvoelen’’.

Symptomen zijn een tinteling, branderig gevoel, slechte weerstand. Echter, niet bij iedereen is dit het geval waardoor de hersteltijd nog steeds 10 dagen kan duren. Daarbij ervaren sommige mensen toch veel pijn voordat het verlossende piepje komt.

Kortom, het apparaat werkt tegen een koortslip en dat is onderbouwd door onderzoeken en klantenbeoordelingen. Maar het apparaat werkt alleen preventief en je moet herhaaldelijk toepassen.

Koortslip voorkomen

De beste manier om er voor te zorgen dat een koortslip niet meer doorbreekt is met een sterke weerstand. Want veel mensen ervaren een koortslip vaak in een stressvolle tijd wanneer de weerstand wat minder is. Dit komt omdat je immuunsysteem normaliter ervoor zorgt dat het herpes virus in bedwang wordt gehouden.

Maar wanneer je weerstand tijdelijk minder is, dan breekt het door als een gek. Op dat moment is de herpotherm een super product om de herstelperiode en incubatietijd te verkorten.

Meer anti herpes tips? Neem dan een kijkje op mijn herpes blog.

 Herpotherm Hot Kiss tegen koortslip

Jack Boekhorst is de initiatiefnemer van OptimaleGezondheid.com en helpt mensen om een gezonde lifestyle op te bouwen. “Iedereen kan een gezonde lifestyle hebben met veel energie en vitaliteit!”

Twitter | Facebook | Google+
Onderwerpen:  ,

Plaats een reactie


Reacties

Geplaatst op
jan 19, 2014
Geplaatst door
Klien

Ik heb de hotkiss nu anderhalf jaar en zeer tevreden. Ik ben sinds anderhalf jaar moeder en als de dood dat ik mijn zoontje zou besmetten. Ik smeer na gebruik van de hotkiss (wat ik zo’n6x per dag doe ten tijde van een aanval) wel ook altijd nog even een homeopathisch middeltje maar is eigenlijk niet eens nodig. Ik twijfelde even omdat de hotkiss vrij prijzig was, maar omdat je hem jaren kunt gebruiken en de zalfjes als zovirax ook bepaald niet goedkoop zijn, heb je hem zo terug verdient. Ik heb sinds de aankoop geen echte blaasjes meer gehad en heb ook het idee dat ik minder aanvallen per jaar heb. Kortom ik ben er blij mee!!

Geplaatst op
aug 23, 2013
Geplaatst door
Johan

Beste mensen

ook voor een krentenbaard werkt hij uitstekend
mijn dochter had een krentenbaard en kreeg daarvoor een zalfje
met als resultaat dikke korsten en een lelijke plek
daarna hot kis gebruikt en wat denk je ja hoor weg krentenbaard
echt een super ding zijn geld dik waard.

Geplaatst op
jun 21, 2013
Geplaatst door
A

Hotkiss is geweldig! Ik gebruik het al zolang dat het me verbaast dat er nu nog steeds nauwelijks iemand ooit van dit super product heeft gehoord.
Ik lees hier net dat het eigenlijk niet de bedoeling is om het vaker dan 3x daags te gebruiken.. hm.. ach ja! Zodra ik iets opmerk ga ik de strijd aan met herpes, wat neerkomt op regelmatig achterelkaar de warmte er oploslaten. De enige keren dat ik ooit nog een koortslip heb gehad, is toen ik in geen velden of wegen hotkiss bij me had en ook toen heb ik ervoor kunnen zorgen dat de koortslip klein bleef, geen zwelling veroorzaakte en eerder weg was, dus hoezo alleen preventief?!
Wat betreft wat er geschreven wordt over veel pijn die je krijgt van de warmte: mijn moeder zei ook al eens dat het pijn deed, dus ik zei tegen haar: pijn… je hebt kinderen gebaard!! De pijn is net uit te houden, bovendien is het zo afgelopen. En het is me zeker het af zijn van de rot koortslippen waard!!!!
Mijn vader en moeder gebruiken het nauwelijks en zitten dan ook nog steeds af en toe met een koortslip. Tja. Die niet wil pijn lijden, moet maar voelen.. zoiets was het toch? ;)

Geplaatst op
jun 24, 2013
Geplaatst door
Jack Boekhorst

Beste Angelique,

Bedankt voor je reactie,
Het is inderdaad een goed middel tegen koortslip, en er zijn inderdaad een hoop mensen die er nog nooit van gehoord hebben.
Ik heb inderdaad ook van mensen gehoort dat het soms pijn doet, maar nooit voor heel lang. Ik zelf denk ook dat het beter is dan een koortslip.

Ik ben blij te horen dat je er succes mee hebt.

Groetjes,

Geplaatst op
dec 21, 2012
Geplaatst door
Albert

Ik bezit de Hotkiss al meer dan 5 jaar, ben er erg over te spreken.
Bij tijdige toepassing hoef ik geen Aciclovir te gebruiken.
De meeste koortslip patiente herkennen de tintelingen in de lip wel die duiden op de komst van een koortslip, dat is ook het moment dat de Hotkiss het beste werkt. Bij het direct toepassen komt 9 van de 10 keer bij mij de koortslip verder niet op. Eigenlijk hoor je de hotkkiss altijd bij je te dragen mijn ervaring is dat als je hem niet bij je hebt en je voelt de tintelingen en wacht dan nog enige uren je eigenlijk al te laat ben en de koortslip ook doorbreekt en zichtbaar wordt.

Geplaatst op
dec 21, 2012
Geplaatst door
Jack Boekhorst

Bedankt voor de goede toevoeging!


Webshop Keurmerk QShops Keurmerk