Hoe zien aambeien eruit? Aambeien plaatjes/foto

Schaamte gezicht. voor aambeien

We praten er al eigenlijk niet echt over, laat staan dat we het andere mensen laten zien. Dit laatste is natuurlijk ook een klein beetje “not done”. Net als iedere andere aandoening, loop je ook niet te koop met de aandoening aambeien. Deze bevinden zich nu eenmaal op een plek die 99% van de dag niet zichtbaar is voor derden.

De kans dat je aambeien ontwikkeld (1 x in je leven) is vrij groot. Dus is het wel belangrijk dat je precies weet waar je mee te maken hebt. In dit artikel geef ik je een paar voorbeelden hoe je zelf aambeien kunt herkennen. Dit zal ik doen met behulp van een aantal aambeien foto’s en een beschrijving hoe deze aanvoelen! Hierbij zal ik onderscheid maken tussen inwendige en uitwendige aambeien

Hoe voelen aambeien aan?

Inwendige aambeien kun je eigenlijk niet echt voelen zitten met je vinger. Echter wanneer deze naar buiten worden gedrukt tijdens de stoelgang kunnen deze wel tastbaar worden. Wanneer inwendige aambeien naar binnen worden gedrukt, doet dit enorm veel pijn!

Uitwendige aambeien kun je altijd met je vinger voelen. Het voelt alsof het hele grote en opgezwollen adres zijn rond je anus. Elke keer als je deze aanraakt zal het je een pijnlijk gevoel geven.

Vaak omdat het erg veel pijn doet en omdat je het niet kunt zien, voelt het alsof de aambeien enorm groot zijn. In de meeste gevallen zal dit wel meevallen. Hieronder een aantal plaatjes en foto van aambeien. Ook hier zal ik een verschil maken tussen inwendige en uitwendige aambeien!

Foto en plaatjes van inwendige/uitwendige aambeien

Hieronder een drie-tal foto’s van inwendige aambeien naast elkaar. Ik heb er bewust voor gekozen om de foto’s in een tekenachtige stijl te houden zodat het voor ieder publiek smakelijk i!

Inwendige aambeien

Hieronder een drietal foto’s van uitwendige aambeien!

Uitwendige aambeien

Verder
Dit zijn slechts een aantal plaatsjes van aambeien. De uitzakkingen kunnen zich ook op een andere manier manifesteren! Daarnaast zal je vast een zeker niet dagelijks aambeien zien. Zelfs wanneer je ze zelf hebt, zal je ze waarschijnlijk alleen maar voelen!

Voor meer informatie, lees dan de artikelen informatieve artikelen op de website!

The following two tabs change content below.
Robert Jan (RJ) is de initiatiefnemer en het (nieuwe) gezicht van OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.

Laatste berichten van Robert Jan Hendriks (toon alles)