De beste adviezen om je bloeddruk op een natuurlijke wijze te verlagen.

Hoge bloeddruk zonder medicatie verlagen?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek de "29 Bloeddruk Verlagers" om op een natuurlijke wijze je bloeddruk naar de veilige waarden te verlagen!

Klik hier om het boek 29 Bloeddruk Verlagers gratis te downloaden>>

hoge bloeddruk boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en ik heb dit onderdeel van de site opgezet voor mensen die een hoge bloeddruk hebben en het op een natuurlijke wijze willen verlagen.

Heb je op dit moment last van een hoge bloeddruk, dan kun je alles wat je moet weten vinden in het gratis ebook dat ik geschreven heb. Een hoge bloeddruk gaat vaak gepaard met een bepaalde levensstijl. Wil jij je bloeddruk verlagen? Dan zul je een aantal gerichte aanpassingen in je levensstijl moeten implementeren. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik zal het je leren via de artikelen en het gratis ebook!

Een te hoge bloeddruk is een vervelende aandoening en kan op langere termijn ernstige gevolgen hebben. Vaak is het zo dat mensen die een hoge bloeddruk hebben (ook wel hypertensie genoemd) niet in de gaten hebben dat ze een hoge bloeddruk hebben. Op deze website tref je allerlei handige informatie aan over het onderwerp “Hoge Bloeddruk” en een aantal handige tips om je bloeddruk direct te  verlagen!

De laatste blogs, tips en trends over hoge bloeddruk natuurlijk verlagen!

Vezels en hoge bloeddruk: Hoe belangrijk zijn vezels?

Hoge Bloeddruk|

Vezels zijn erg gezond voor je, maar hoe gezond eigenlijk? Van vezels is het vooral bekend dat ze helpen om een goede stoelgang te hebben, maar het is minder bekend dat vezels zelfs kunnen helpen om af te vallen. Door vezels te eten kun je al ontzettend veel gezondheidsvoordelen behalen, zoals het verlagen van een te hoge bloeddruk. Lees hier waarom vezels helpen om je bloeddruk te verlagen en wat wetenschappers zeggen over het nut van vezels eten tegen een hoge bloeddruk.

De gevaren van hoge bloeddruk voor je hersenen

Hoge Bloeddruk|

Hypertensie is een ziekte aan de bloedvaten. Veel patiënten met een hoge bloeddruk ontwikkelen coronaire hartziekten of hartfalen en velen sterven ook als gevolg hiervan. Maar alle lichaamsdelen die afhankelijk zijn van de circulatie van bloed en vele organen lijden onder de impact van onbehandelde hypertensie. Eén van de organen die het grootste risico loopt, zijn de hersenen. In dit artikel vind je de complete uitleg over de impact op de hersenen, inclusief tips over hoe je dit terug kunt draaien.

Zuivel en hoge bloeddruk: melk, kaas of yoghurt: welke is het beste?

Hoge Bloeddruk|

Zuivel staat in de schijf van vijf en de meeste Nederlanders vinden het heel normaal om dagelijks een glas melk te drinken. Maar hoe gezond is dat eigenlijk als je een hoge bloeddruk hebt? en is onze kaasliefhebberij wel een goed idee als je ook je bloeddruk wilt verlagen? Om te controleren hoe gezond zuivel nu voor ons is als we last hebben van een hoge bloeddruk ga ik in dit artikel in op de bestaande onderzoeken over dit onderwerp en je krijgt ook nog diverse gezonde zuivel recepten die je kunt gebruiken om je bloeddruk te verlagen.

Welke noten zijn gezond voor je bloeddruk?

Hoge Bloeddruk|

Noten zijn ontzettend gezond. Als je dagelijks een handje noten eet kun je daardoor al langer leven, zelfs als dit borrelnootjes zijn! Helaas zijn borrelnootjes weer minder goed voor de bloeddruk. Daarom bespreek ik in dit blog welke noten goed zijn om je bloeddruk te verlagen of op normale niveaus te houden en waarom dat zo is. Daarbij geef ik je ook een aantal bloeddruk verlagende recepten die je helpen om dagelijks aan je gezonde portie noten te komen.

Grootmoeders recepten om de bloeddruk te verlagen

Hoge Bloeddruk|

Voeding is een belangrijke factor in je leven. Het voedt elke cel in je lichaam en zorgt ervoor dat je zo optimaal mogelijk kunt leven. Nu weten we erg veel over de bestanddelen van voeding en waarom het gezond is. Toch is er ook veel te zeggen over de recepten die je grootouders gebruikten om gezonder te zijn. Daarom heb ik in dit blog een aantal recepten en ingrediënten gegeven die van oudsher gebruikt worden om je gezonder te maken en om je hoge bloeddruk te verlagen. Lees dus snel verder om vandaag nog inspiratie te hebben voor je gezonde boodschappenlijstje.

De rol van eiwitten voor het verlagen van je bloeddruk

Hoge Bloeddruk|

Eiwitten helpen om je bloeddruk te verlagen. Dit gaan eigenlijk om alle soorten eiwitten die er zijn, plantaardige en dierlijke eiwitten kunnen beide de bloeddruk verlagen. Uit recent onderzoek blijkt ook dat eiwitshakes, zoals die uit de sportschool, kunnen helpen om je bloeddruk te verlagen. In dit artikel ga ik in op de onderzoeken die er zijn over de bloeddrukverlagende effecten van eiwitten en geef ik een aantal belangrijke tips als je eiwitten meer in je dieet wilt toevoegen.

Load More Posts