De Meest Complete Totaaloplossing Tegen
Tinnitus

*Nieuw* Baanbrekende Natuurlijke Methode Om Van Al Je Tinnitus Klachten (constante oorsuizen, piepende oren, stress en slaapproblemen)
Af Te Komen!


Als Jij Klaar Bent Om Tinnitus Op Een Natuurlijke Manier Aan Te Pakken, Dan Is Dit De Belangrijkste Brief Die Je Ooit Hebt Gelezen!

Ontdek Stap Voor Stap

 • Hoe je op een natuurlijke manier van tinnitus af kunt komen.
 • Hoe je binnen 24 uur bestaande suizen al kunt verlichten.
 • De nummer 1 strategie om de doorbloeding in je oren te verbeteren.
 • Hoe je de piep, het geklop, het gezoem, het gefluit en gerinkel kunt verminderen.
 • Hoe je bijkomende klachten zoals depressies, slapeloosheid, oorpijn en stress kunt verbannen.
 • Hoe jij je gezondheid kunt verbeteren en ervoor kunt zorgen dat je tinnitus onder controle kunt houden!

 • Lees verder en ontdek mijn unieke methode waarmee je tinnitus de baas kunt worden!

foto

Auteurs van de Tinnitus Verdwijn Methode

Wist je dat tinnitus op een natuurlijke manier te verbannen is?

Na een lange weg van ''vallen en opstaan'' heb ik een baanbrekende methode ontwikkeld om de onderliggende oorzaken van tinnitus daadwerkelijk op te lossen.

Op deze pagina vertel ik je alles over mijn natuurlijke ontdekking tegen tinnitus!


 

Komt Het Volgende Je Bekend Voor?
 • Een aanhoudende vervelende piep of suis in je oren?
 • Je vanwege dit piep of gesuis, niet goed kunnen concentreren?
 • Snel afgeleid raken vanwege tinnitus en merken dat het je leven beïnvloedt.
 • Alles hebben geprobeerd, maar geen oplossing kunnen vinden?
 • Merken hoe je oorsuizen je nachtrust aantast en hierdoor langzaamaan steeds meer invloed krijgt op je dagelijks leven?
 • Merken dat de dokter je eigenlijk niet goed helpt?
 • Angst dat je hier misschien permanent mee zult moeten leven?
 • Angst dat het misschien zelfs nog erger wordt en zal leiden tot afname van je gehoor of zelfs complete doofheid?
 • Kortom: het missen van rust en vrede in je leven vanwege tinnitus?

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Mijn Verhaal


Ik weet waarom je hier bent vandaag. Ik weet wat het is om dagelijks last te hebben van gezoem, gesuis en gefluit door tinnitus zonder dat het ook maar iets minder wordt. En hoe het voelt om met de angst te moeten leven dat het misschien verergert.


Ik weet wat het is om uren in bed te liggen hopen op een beetje stilte in je oren. Het constant moeten draaien, kussens wisselen en daardoor elke nacht slecht slapen tot aan het extreme toe!

Er is een oplossing, er is hoop!


Maar voordat ik je daar meer over vertel is het belangrijk dat je de HELE brief doorleest.

Ik ga namelijk een aantal belangrijke tips met je delen die je thuis kunt toepassen om je tinnitus te verminderen.Mijn Persoonlijke Strijd Tegen Tinnitus


Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Hans Schepers en ik heb samen met Jack Boekhorst de "Tinnitus Verdwijn Methode" ontwikkeld.

Ik weet wat het is om constant geïrriteerd, gespannen en oververmoeid te zijn vanwege een verschrikkelijk niet stoppend gezoem en gefluit in je oren dat altijd aanwezig is!

Ik weet wat het is om je zorgen te moeten maken over je gezondheid en bang te zijn dat frustraties, spanning en complete oververmoeidheid je relaties, productiviteit en carrière om zeep helpen.

Ik weet wat het is om je controle te verliezen uit pure frustratie en woede.

Wat het is om elke dag stiekem te hopen op een beetje rust in je oren. De hoop dat het constante gezoem maar voor één dag even weg zou zijn.

Maar vooral:

Ik weet wat het is om wanhopig opzoek te zijn naar oplossingen.

Elke dag hopen dat er ergens een manier is om de serene stilte terug te brengen in je leven zodat je je gemoedsrust en gezond verstand terug kan krijgen.

Wat als ik je kan vertellen dat er een simpele maar effectieve methode is om je tinnitus drastisch te verminderen door de onderliggende oorzaken aan te pakken, zodat je niet langer meer oorsuizen hoeft te maskeren met alleen maar symptoombehandelingen.Ik Had Alles Geprobeerd Om Tinnitus Te Stoppen


Het is ongeveer 2 jaar geleden dat ik voor het eerst last begon te krijgen van een raar gefluit in mijn oren.

In het begin kwam het af en toe op, maar ging gelukkig ook weer vanzelf over. Eerst dacht ik dat het niet veel voorstelde en ik maakte me er nog niet zo druk om. Ik had weleens eerder last gehad van een gefluit in mijn oren na een avondje stappen toen ik student was.

Totdat ik samen met mijn vrouw naar een concert in het Ahoy in Rotterdam ging. Ik had kaarten weten te bemachtigen vlakbij het podium. Ik stond vrij dicht in de buurt van een grote speaker en voelde tijdens het concert de sterke geluidsvibraties door mijn lichaam heen gaan.

Toen we weer thuis waren na een zeer geslaagde avond merkte ik op dat het gefluit weer terug was en ik verwachtte dat het zoals altijd de volgende dag wel weer over zou zijn.

Maar de volgende ochtend was het gefluit nog steeds aanwezig en toen begon ik mij toch een beetje zorgen te maken. Ik wist direct dat het kwam doordat ik te dicht bij de concertspeaker had gestaan en zei tegen mijzelf dat ik voortaan beter zou oppassen.

''Ik hoopte dat het vanzelf wel over zou gaan.''Maar in plaats van dat het gefluit net als vroeger afnam, bleef het aanwezig. Ik weet nog goed dat ik het gefluit bleef horen als ik in bed lag. Eerst dacht ik dat het van buiten kwam en vroeg ik of mijn vrouw het ook kon horen?

Maar zij hoorde helemaal niets. Het gefluit was wat minder dan de eerste dag na het concert, maar nog steeds constant aanwezig!

Ook werd het gefluit plotseling harder dan normaal en ik begreep niet waardoor het kwam. Wel merkte ik op dat het gefluit erger werd wanneer ik de avond ervoor rode wijn had gedronken.

Ik dacht: "Er is iets mis met mijn oren", en ik besloot om naar mijn huisarts te gaan voor een oorcontrole.

Wat hij me vertelde was erg schokkend!

Hij vertelde mij dat er niks te doen is tegen het gefluit. Ik heb zeer waarschijnlijk last gekregen van tinnitus vanwege een gehoorbeschadiging en dit is niet om te keren.

Ik zou moeten leren leven met het gefluit en hij gaf me het advies om een maskeringsapparaat aan te schaffen waarmee het gefluit enigszins te verdoezelen zou zijn.

Mijn hart stond bijna stil. Ik had me wel gerealiseerd dat er iets goed mis was, en ik verwachtte zelfs dat er misschien wel drastische behandelingen of medicatie nodig zou zijn.

Maar helemaal geen alternatief? Dat viel me heel erg zwaar!

Het gefluit begon langzamerhand mijn nachtrust te beïnvloeden en ik wilde er gewoon vanaf zijn!

In het begin merkte ik dat de problemen zich uitten in een verstoorde concentratie door mijn slechte nachtrust. Later merkte ik dat ik moeite kreeg met het volgen van gesprekken. Niet omdat ik doof was, maar omdat de piep soms erg afleidend was.

Soms had ik een goede dag, dan leek het even beter te gaan en dan had ik hoop. Hoop dat mijn oren zichzelf konden repareren. Ik hoopte dat ik binnenkort weer een normaal leven zou kunnen leiden en mijn kinderen weer fatsoenlijk zou kunnen horen als ze iets aan me vroegen.


Ik denk dat dat nog wel het zwaarst van alles is. Het vaderschap op een goede manier met deze aandoening combineren. Mijn dochtertje was pas 5 jaar oud en begreep niet goed waarom mijn stemming in zo'n korte tijd zo was omgeslagen.

Ook begon het probleem langzaam aan mijn professionele leven te beïnvloeden. Op mijn werk merkte ik dat ik moeite had met het voeren van telefoongesprekken. Mijn oren suisde extra hard na een telefoongesprek van 10 minuten en ik kreeg steeds meer moeite met het opnemen van de telefoon wanneer deze ging. Ik wist dat dit zo niet veel langer goed zou blijven gaan.

Thuis werd ik steeds moeilijker in de omgang. Ik was ongeduldig en prikkelbaar. Zelfs voor mijn dochtertje had ik geen geduld meer. En dan te bedenken dat op deze leeftijd van je kind, het vaderschap juist zo mooi kan zijn.


Ik moest in actie komen, dat werd langzaam aan steeds helderder voor me!

Een paar maanden later bezocht ik een KNO arts met de hoop dat hij wel een oplossing voor me had. Helaas kreeg ik alleen maar medicijnen voorgeschreven zoals Xanax, antidepressiva en spierontspanners die gewoon niet werkten! Deze medicijnen waren soms zo heftig dat ze mijn hele gedrag beïnvloedden!


''Het was een nachtmerrie''Heb Jij Ook Elke Medische Behandeling Geprobeerd?


Ik bezocht meerdere KNO artsen en specialisten, met de hoop ergens een duurzame oplossing te vinden. Er waren dagen dat mijn oorsuizen zo heftig waren dat ik niet meer wist waar ik het moest zoeken.

Ik kon niet meer normaal werken, mijn gezinsleven begon er onder te leiden, en ik kreeg ook andere gezondheidsproblemen (voornamelijk omdat ik niet meer goed kon slapen). Ik werd steeds depressiever en negatiever.

Toen kwam de mogelijkheid van een operatie me ten gehore. Ik ging hier achteraan en nam een paar weken vrij van mijn werk. Helaas kwam ik er achter dat een operatie in veel gevallen voor ernstige bijwerkingen en risico's kan zorgen en dat de slagingskans maar erg gering was.

Als het mis ging was de kans op doofheid erg groot.


Telkens had ik het gevoel dat ik de plank net missloeg. Dat ik net de verkeerde mensen sprak. Ik kon me niet voorstellen dat dit de enige mogelijke behandeling van dit probleem was. Het direct zonder twijfel voorschrijven van heftige antidepressiva. Medicatie die niet eens invloed op mijn gehoor had en mijn complete karakter beïnvloedde met als enige alternatief, een risicovolle, enge operatie.

Ik zocht op het internet en begon mij in te lezen over alle mogelijke behandelingen op de markt. Ook keek ik naar nieuwe wetenschappelijke onderzoeken om tinnitus te verminderen. Daarbij kwam ik in contact met lotgenoten en vroeg om advies.

Tijdens mijn onderzoek kwam ik tot de schokkende ontdekking dat er veel meer te doen is tegen tinnitus dan wat de "specialisten" me hadden verteld. Vandaag de dag kan ik nog steeds niet bevatten hoe het kan dat mijn behandeld arts deze dingen niet wist.

Wat blijkt is dat tinnitus een symptoom is van een systematisch terugkerend probleem in je lichaam. Dit betekent dat tinnitus niet alleen een probleem is met je oren – maar het gevolg is van een probleem met je hele lichaam!

Ik kwam erachter dat er natuurlijke remedies waren ontwikkeld waarmee al duizenden mensen van tinnitus waren afgekomen, of waarmee ze het op zijn minst drastisch hadden verminderd. 

Begrijp me niet verkeerd, na alles wat ik te horen had gekregen, was ik zelf erg sceptisch over deze zogenaamde natuurlijke oplossingen. Het klonk allemaal veel te mooi om waar te zijn, maar steeds meer onderzoeken onderbouwden de kracht van één specifieke natuurlijke alternatieve methode.
Ik had alles geprobeerd!


Wat mij opviel is dat van alle specialisten die ik al had gesproken, er maar weinig zijn met ''praktijkervaring'' bij het behandelen van tinnitus.

Helaas krijg je telkens weer te horen dat er geen of zeer weinig behandelmogelijkheden zijn.

Ik zelf heb in deze periode van mijn leven elke tinnitusbehandeling geprobeerd - zonder enig resultaat.

Ik heb zelfs de weg van alternatieve natuurlijke en homeopathische geneeskunde geprobeerd, in de hoop dat ik eindelijk geen last meer zou hebben van constante oorsuizen!

Ik wilde zo graag verlost zijn van mijn oorsuizen. Ik wilde écht alles wel proberen zelfs de medicatie die bekend stonden om hun bijwerkingen heb ik tijdenlang ingenomen.

Een klein overzicht van de behandelingen die ik geprobeerd heb:

 • Medicijnen (xanax)
 • Geluidstherapieën
 • Acupunctuur
 • Hypnotherapie
 • Chinese medicamenten
 • Voedingssupplementen (vitamine B)
 • Ginkgo biloba
 • Rustgevende medicatie
 • En elk zogenaamd wondermiddeltje op de markt


"Ik heb elke behandeling geprobeerd - zonder resultaat"Herken je de volgende bijkomende tinnitus klachten?Ik had niet alleen last van niet stoppende oorsuizingen. Ik was ook altijd oververmoeid, had hoofdpijn, en was depressief. Ik kan dit het beste beschrijven als:

"Ik voelde me erg slecht en niet mijzelf''.


Vaak gaat tinnitus gepaard met tal van andere klachten omdat je leven en gezondheid op vele manieren wordt beïnvloed!
De Tinnitus Hield Maar Aan! Ik Had Nog Steeds Geen Moment Rust!


Helaas verslechterde mijn gehoor en het oorsuizen door het toepassen van deze therapieën en behandelingen, of bracht het alleen op korte termijn een minimale verlichting van klachten.

Ik voelde me wanhopig, teleurgesteld en wist niet meer waar ik het moest zoeken.

Een aantal therapieën werkte helemaal niet en ik zat nog steeds met het irritante gefluit en gezoem.

Na voor meerdere maanden geëxperimenteerd te hebben met allerlei tinnitusbehandelingen dacht ik dat ik nooit van mijn oorsuizen af zou komen. Om nog maar niet te spreken over de kosten van deze behandelingen, die voor het grootste gedeelte voor mijn eigen rekening kwamen, de zorgverzekeraar hielp niet mee. En dan heb ik het nog niet eens over wat je moet doorstaan.

Als je nog nooit een ooronderzoek hebt meegemaakt kan ik je vertellen dat het geen pretje is. Het oor is ongelooflijk gevoelig en als iets je oor binnen moet dringen, al weet je dat het om de juiste redenen is, voelt altijd heel erg naar.

Het klopt dat sommige behandelingen wel voor zeer korte periodes voor wat verlichting konden zorgen. Maar altijd kwam het vervelende gefluit weer terug en soms zelfs erger dan voor de behandeling.

Op een gegeven moment begon ik zelfs te hallucineren omdat ik erg veel stress van mijn tinnitus kreeg. Hier schrok ik van omdat tinnitus meer werd dan alleen vervelend gesuis en gezoem.
Ook kon ik op een bepaald moment niet meer onderscheiden of het gesuis op een bepaald moment plaatsvond, of dat ik het me inbeeldde.

Tinnitus begon een bedreiging te vormen voor mijn gehele mentale gezondheid!!

Ik wilde zo graag mijn tinnitus overwinnen, maar ik had nog steeds geen enkel resultaat en nog steeds constant last van oorsuizen. Ik weet nog dat ik tegen mijzelf zei ''Iedereen heeft wel een gezondheidsprobleem, de mijne is tinnitus, ik moet het maar leren te accepteren''.

Maar hoe kun je leven met het gevoel dat er een zwem bijen in je hoofd woont?

Terwijl de mensen om je heen nergens last van hebben!
Is een operatie een oplossing?


Toen heb ik besloten om toch maar te kiezen voor een operatie. Ik had geen keuze meer en ik begon ernstige andere klachten te krijgen zoals slapeloosheid, hallucinaties, depressie en stond op het punt een burn-out te krijgen. Mijn carrière hing op het randje van de afgrond.

Toen had ik besloten om een afspraak te maken voor een operatie met de hoop dat ik eindelijk van mijn tinnitus verlost zou zijn.

Dat ik eindelijk het irritante gesuis, gezoem, gepiep en geklop vaarwel zou kunnen zeggen. Dat ik eindelijk mijn nachtrust terug zou krijgen. Eindelijk weer normaal zou kunnen functioneren.

Het gezoem zat in mijn geval in beide oren, en de operatie zou in eerste instantie bij één oor uitgevoerd worden.

Na een spannende tijd was het zover. Na drie uur narcose werd ik wakker. Mijn oor deed verschrikkelijk veel pijn en de artsen vertelde me dat dit normaal was en dat het oor eerst enkele weken zou moeten herstellen.

Ik had hoop!

Maar dat bleek niet terecht!

De pijn verdween niet! Nu liep ik rond met een branderig gevoel in mijn oor en de sensatie alsof er altijd te veel druk op mijn trommelvlies stond.

Het was vreselijk!

Vanzelfsprekend belde ik meteen mijn arts voor een uitleg. Eigenlijk wist ik wel wat hij zou zeggen: ''het duurt een paar maanden voordat je verbetering zult merken, het kan voorkomen dat het eerst ernstiger wordt voordat je verbeteringen zult merken''.

Hier had ik natuurlijk niks aan omdat mijn tinnitus erger was dan voorheen. Dit heeft niks te maken met het genezingsproces, maar hij wilde niet luisteren.

Ik voelde me dom en misbruikt.

De artsen deden maar wat! Ze zijn er tot de dag van vandaag niet in geslaagd me duidelijk uit te leggen wat ze geprobeerd hebben te doen tijdens de operatie. En het negatieve effect is voor mij nog altijd voelbaar!

Omdat ik in contact was gekomen met lotgenoten gooide ik dit onderwerp in de groep.


Wat me toen verteld werd was erg schokkend!

 • Wereldwijd hebben miljoenen mensen last van oorsuizen. Artsen en specialisten richten zich vaak alleen maar om het verdoezelen van de symptomen!
 • Veel mensen geven honderden euro's uit aan allerlei symptoombehandelingen, geluidstherapieën, maskeringsapparaten, medicijnen en gehoortoestellen. Het probleem is dat er alleen maar de symptomen mee onderdrukt worden. De échte oorzaak van je oorsuizen wordt nooit aangepakt.
 • Vaak verslechteren de symptomen op den duur en is het zelfs mogelijk dat je meer last gaat krijgen van tinnitus, zoals bij mij is gebeurd.Mijn tinnitus werd alleen maar erger!


Na 3 maanden had ik nog steeds tinnitus, en erger dan voorheen. Ik ging naar mijn arts en hij bood zijn excuses aan omdat operatie blijkbaar niet geholpen had.


Kun je het geloven? Oh sorry, we hebben uw oor voor niets aan deze risico's blootgesteld!

Ik zou volgens hem moeten leren leven met tinnitus. Blijkbaar bestaat er groot risico dat tinnitus weer terugkomt.

Inmiddels kwam mijn arts niet meer geloofwaardig op me over. Omdat ik zelf steeds meer informatie vond over de natuurlijke oplossingen voor tinnitus, besloot ik hier zelf achteraan te gaan!

Wat mij opviel was dat de meeste boeken het alleen maar hebben over antistress oefeningen en ontspanningstechnieken om beter om te gaan met de stress en spanning van tinnitus. Ik wist dat dit niet zou werken omdat ik alles al had geprobeerd.

Ik ben niet een persoon die snel opgeeft, en ik had meer dan genoeg van mijn constante oorsuizen. Het is de taak van een arts om op de hoogte te zijn over de laatste ontwikkelingen en de meest effectieve behandelmethoden, als hij dit niet is, dan heeft het geen zin je afhankelijk op te stellen van een arts.

Ik zou dus zelf moeten uitzoeken wat de beste oplossing was voor het tinnitusprobleem.

Misschien was het de frustratie, of de angst dat ik de rest van mijn leven met oorsuizen zou moeten leven.

Wat het ook was, het gaf me de energie die ik nodig had om al het materiaal wat ik kon vinden binnenstebuiten te keren en opzoek te gaan naar die stukjes informatie die echt waardevol waren.


De oplossingen voor tinnitus die echt werkten!

Ik verzamelde alles en testte geduldig mijn eigen theorieën. Ik wist inmiddels aardig wat over deze aandoening. Misschien wel meer dan mijn eigen arts. Al na een paar weken leek het de goede kant op te gaan. Een paar van mijn natuurlijke technieken bleken een verzachtende werking op de oorpijn te hebben en ik had ook een manier ontdekt die op natuurlijke wijze mijn nachtrust verbeterde.

Op een avond was ik op het internet aan het zoeken en toen kwam ik op de website van Jack Boekhorst terecht.

Ik zag dat hij mensen met gezondheidsklachten helpt door een gezondere leefstijl. Toen dacht ik dat hij mij wellicht kon helpen met mijn tinnitus. Misschien dat we samen nog meer krachtige natuurlijke oplossingen zouden kunnen ontdekken en tot een echte totaaloplossing zouden kunnen komen. Hij heeft dit immers al met meerdere andere gezondheidsproblemen gedaan!

Jack is gezondheidscoach van beroep en had al veel onderzoek gedaan naar ''tinnitus' en ook een eigen nieuwsbrief over nieuwe natuurlijke ontwikkelingen omtrent tinnitus.

We leerden elkaar kennen. Jack had zelf een zeer lichte vorm van tinnitus overwonnen in het verleden en we bespraken zijn aanpak en vergeleken dit met wat ik zelf zoal had ontdekt.


Jack is een opmerkelijk persoon, hij zette zich voor 100% in en in mijn vakantie maakten we lange dagen om al ons onderzoek samen te vatten in een natuurlijke oplossing.
Toen kwam de doorbraak!


We vonden een techniek van een Amerikaanse therapeut, en ik was erg benieuwd naar de resultaten. We hadden hoop, maar we waren beide ook erg sceptisch.


Maar wie niet waagt die niet wint, dus ging ik aan de slag met de instructies.

Binnen een paar dagen merkte ik een kleine verbetering, niet een extreme vermindering van het gefluit, maar zeer subtiel… beter dan niks dacht ik. Het niveau van het gefluit was een klein beetje minder geworden in intensiteit.

Zoals je misschien weet wordt tinnitus gemeten met een schaalverdeling van 1 t/m 10.

Normaal was het de sterkte van het gesuis tussen de 4/10 en de 6/10. Ook had ik wekelijks last van een ''tinnitusuitbarsting'' waarbij het volume van mijn oorsuizen richting de 8/10 ging en erg in intensiteit toenam.. maar deze keer had ik daar beduidend minder last van.

Ik ging verder met de instructies en het gefluit werd steeds minder. Na ongeveer 4 weken was mijn tinnitus gereduceerd tot niveau 2/10 in plaats van 6/10. Ook had ik geen last meer van mijn wekelijkse uitbarsting.

Dit is iets waar ik prima mee kan leven, dacht ik! Ik was immers aan de extreme vorm van oorsuizen gewend geraakt.

Toen gebeurde er iets opmerkelijksIk maakte mij gereed om naar bed te gaan en normaalgesproken wanneer ik in bed lig heb ik altijd het meeste last van het gefluit. Maar deze keer niet.. ik hoorde vrijwel niks.. het gefluit was bijna volledig te verwaarlozen.

Ik deed mijn ogen dicht en viel direct in slaap, iets waar ik een paar weken geleden nog niet eens aan had durven denken!

ONGELOOFLIJK!

De vredigheid die over me heen kwam.

De brandende vraag: Bleef dit zo!

Het antwoord: JA!

Het was eindelijk zover!

Eindelijk was mijn tinnitus afgenomen.

De weken er op combineerde ik mijn eigen technieken met deze Amerikaanse natuurlijke methode en ging ik de regels wat strenger naleven.

Alles bij elkaar heb ik vanaf dit moment in 5 weken tijd mijn tinnitus drastisch vermindert en onder controle gekregen! Soms kan ik het nog niet geloven.

Dit hoofdstuk van mijn leven is zo intens en ernstig geweest, maar zo snel als het kwam op die donkere avond na het concert in Rotterdam, zo snel was het nu opgelost.

Mijn vrouw en ik zijn met onze dochter een weekendje weggeweest, puur om dit te vieren. Ik had immers aardig wat goed te maken. Ze zijn zo geduldig geweest met me de afgelopen jaren!Maar nu is het jouw beurt!


Mijn vraag aan jou: wat heb je allemaal al geprobeerd om van je oorsuizen af te komen?

Audiotherapie?

Maskeringsapparaten?

Infuusbehandeling?

Anti-stress management?

Of zelfs hypnotherapie?

Het is niet dat deze behandelingen niet werken, het probleem is dat ze alleen de symptomen verdoezelen en onderdrukken en zeker niet de kernoorzaak aanpakken (een lichamelijke onbalans).

Het heeft mij meerdere jaren onderzoek gekost om tot deze verfijnde methode te komen waarmee ik mijn eigen tinnitus eindelijk heb verholpen. Het is de combinatie van alle natuurlijke behandelingen die samen een positieve werking hebben. En dat is wat het zo effectief maakt. Ik heb mijn leven teruggekregen, en nu is het jouw beurt.

Laat ik direct zijn: Je hoeft niet met tinnitus te leven!

Ja, naar jarenlang onderzoek, meerdere behandelingen, teleurstelling na teleurstelling, heeft een simpele natuurlijke methode mij verlost van mijn tinnitus. Deze methode is zó effectief dat oorsuizen, gezoem, gepiep en gekraak geen kans maakt om je uit balans te halen, ik was verbaasd over het resultaat. Het mooie van de natuurlijke methode is dat het zich richt op de kernoorzaak van tinnitus.

Ik heb uitgebreid de tijd genomen om het systeem te verfijnen voor optimaal resultaat. En nu is het beschikbaar voor jou om te proberen!

Onderzoek..onderzoek en nog meer onderzoek..Ik liet mijzelf onderzoeken bij mijn KNO arts en hij kon het zelf niet geloven en bleef maar herhalen dat het tijdelijk zou zijn en dat de tinnitus misschien weer zou terugkeren. Niets bleek minder waar! Sindsdien heb ik geen last meer gehad van tinnitus. Ik had mijzelf eindelijk bevrijd van de zeer hinderlijke aandoening en mijn leven weer teruggekregen.

Ik kon weer normaal functioneren, ik voelde me beter en zag er ook veel beter uit! Want tinnitus heeft een zeer negatief effect op de kwaliteit van je leven!

Nu was het tijd om ook anderen dit succes te brengen!

Nog een Doorbraak


Na het succes van mijn eigen tinnitus besloot ik één van de lotgenoten, genaamd Marcel, met wie ik contact had gekregen te helpen met zijn oorsuizen. Ik vertelde hem over mijn behaalde resultaten en nodigde hem uit bij mij thuis om alles te bespreken. Ik gaf hem het stappenplan mee en gaf hem ook persoonlijk advies.

Resultaat van MarcelDeze methode is uitgegroeid tot de "Tinnitus Verdwijn Methode" en deze heeft inmiddels al veel mensen geholpen om tinnitus onder controle te krijgen.

Maar voordat we de methode op de website van Jack konden publiceren, wilden Jack en ik er zeker van zijn dat de methode goed thuis te volgen is.

Om heel eerlijk te zijn was de methode nog niet geperfectioneerd, en aan de hand van de feedback van lotgenoten met tinnitus hebben we de methode verfijnd en aangepast aan een aantal nieuwe ontwikkelingen (bedankt voor jullie feedback!).

Ben je er klaar voor om de strijd tegen tinnitus te winnen en de stilte weer terug te krijgen?
Ervaar De Rust & Stilte Weer!


Ben je er klaar voor om wat te doen tegen je oorsuizen en aan de slag te gaan met een methode die jou je gemoedsrust teruggeeft?

De enige natuurlijke methode waar jij je tinnitusklachten mee kunt aanpakken en de rust en stilte in je oren weer terugkrijgt.

Ik heb samen met Jack de natuurlijke methodes uitgewerkt en verfijnt tot één effectieve natuurlijke totaaloplossing die je thuis kunt toepassen! Het heeft mij meer dan een jaar gekost om tot deze unieke methode te komen.

Met de ''Tinnitus Verdwijn Methode'' heb ik al veel mensen geholpen om tinnitus aan te pakken door de onderliggende oorzaken weg te nemen. Je zult deze unieke methode nergens anders aantreffen.

Dit natuurlijke systeem heeft ALLE componenten in huis die je nodig hebt tegen tinnitus, zodat je niet langer geteisterd wordt door het constante lawaai in je hoofd. Je zult tips en oefeningen aantreffen waarmee jij tinnitus direct kunt aanpakken. Echt merkbaar en hoorbaar resultaat kun je binnen één week verwachten.


''De meeste mensen met tinnitus kunnen drastisch het oorsuizen verminderen door de onderliggende oorzaken aan te pakken''
Hieronder Een Voorbeeld Van Wat Je Allemaal Gaat Leren & Ontdekken:


 • Hoe je vandaag nog kunt beginnen om met een natuurlijke effectieve methode je oorsuizen drastisch te verminderen door de verborgen oorzaken aan te pakken.
 • Ontdek de 6 gouden regels om tinnitus onder controle te krijgen
  en het grote risico op een verergering van tinnitus zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Hoe je met het 3-delige stappenplan het irritante gesuis en gezoem door tinnitus kunt verminderen.
 • Welke 2 anti-tinnitus kruiden enorm bijdragen bij de verbetering van de doorbloeding van het slakkenhuis.
 • Alles over tinnitus, wie-wat-waar-en-waarom? De échte OORZAAK van tinnitus. Geloof me, het is niet wat je denkt. Je zult ook nieuwe onderzoeken en behandelingen aantreffen.
 • Wat je allemaal absoluut niet moet doen wanneer je tinnitus hebt. Alle schadelijke valkuilen op een rijtje.
 • De meest krachtige homeopathische middelen die ontworpen zijn om het volume van tinnitus te verminderen en waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord.
 • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar herstel van oorsuizen meteen uit.
 • Waarom de natuurlijke aanpak een integraal onderdeel is in een effectieve behandeling tegen tinnitus, zonder de nare bijwerkingen en lastige afspraken bij de KNO arts.
 • Hoe je met behulp van 3 krachtige natuurlijke remedies oorsuizen met drastisch kunt verminderen (dit zal je verbazen).
 • Geheim #1: Ontdek het BELANGRIJKSTE element dat de onderliggende oorzaak van tinnitusuitbarstingen is en die jij hoe dan ook moet vermijden om van je oorsuizen te herstellen.
 • Welke specifieke natuurlijke behandelstrategieën het beste werken tegen totale tinnitus, kloppende tinnitus, niet kloppende tinnitus, en middenoor tinnitus.
 • Wat je allemaal kunt doen om ervoor te zorgen dat je oorsuizen niet erger zal worden in de toekomst en hoe je verdere gehoorbeschadigingen kunt voorkomen met één simpele techniek.
 • Geheim 9: Tinnitus en je emotionele brein, ontdek de feiten over het fantoomperspectief: Het feit dat tinnitus voor een deel in je hoofd zit, dit zal je zeker verbazen.
 • Hoe je antioxidanten kunt gebruiken om je gehoor te beschermen tegen vrije radicalen en een verstoorde bloedcirculatie in het gehoor.
 • Waarom één specifieke medicatie bijna in alle gevallen je tinnitus op lange termijn enorm verslechtert en zelfs de oorzaak van je tinnitus kan zijn.
 • Een aantal zeer simpele gezonde aanpassingen in je dagelijkse routine die de effecten van tinnitus kunnen omkeren. Vooral effectief wanneer je te kampen hebt met een tinnitusuitbarsting, deze methode is simpel en zeer krachtig!
 • Hoe je de effecten van stress, angst, nervositeit en je slecht voelen kunt aanpakken met een zeer effectief antistress management programma. Want onderzoek heeft aangetoond dat stress tinnitus ENORM verslechtert.
 • Psychologische effecten van tinnitus, hoe je met motivatiestrategieën je onderbewustzijn zo kunt programmeren dat je de strijd tegen tinnitus gaat winnen!
 • Hoe je alle mini aanpassingen collectief verbindt zodat alles met elkaar meegroeit en herstel van tinnitus vrijwel onvermijdelijk is. (Het hefboomeffect!)


 • Maar ontdek ook:


 • Ontdek het verborgen verband tussen het krijgen en hebben van tinnitus en een onbalans met je metabolisme. Gelukkig is de onbalans eenvoudig op te lossen met een aantal effectieve aanpassingen in je voedingspatroon.
 • Bespaar een hoop tijd en moeite met natuurlijke remedies en kruidentherapieën en krijg een kant en klare lijst met de beste natuurlijke remedies en kruiden waar veel lotgenoten baat bij hebben gehad om oorsuizen te verminderen(pagina 47)! Vooral de unieke combinatie maakt dit erg effectief.
 • Wat de indirecte impact is van een gezondere levensstijl (denk hierbij aan meer energie, je straalt meer, een betere nachtrust, meer lachen, vrolijker opstaan, etc.)
 • Een lijst met voedsel hoog in de glycemische index (hoog in slechte koolhydraten). Als je last hebt van oorsuizen zul je deze hoe dan ook moeten vermijden om je stofwisseling niet onnodig te belasten (pagina 34).
 • De cruciale en verontrustende schakel tussen het hebben van slapeloosheid, stress en tinnitus en wat je moet doen om hierover controle te verkrijgen - zodat je 's nachts weer gewoon normaal kunt slapen zonder steeds wakker te worden of niet in slaap kunnen vallen!
 • Het verschil tussen de ''goede'' en ''slechte'' vetten. Leer eindelijk het échte verschil tussen de vetten en welke supermarktproducten vol zitten met gevaarlijke gehydrogeneerde vetten, welke oorsuizen onnodig kunnen prikkelen.
 • Ontdek hoe de volgende risicofactoren slechte invloed uitoefenen op je gezondheid en gehoor: oxidatie in de aderen, verminderde doorbloeding in het slakkenhuis, cafeïne, transvetten, enkelvoudige koolhydraten en bepaalde omgevingsfactoren.
 • Welke natuurlijke vitamines, mineralen en fytonutriënten bijdragen om je gehoor te versterken. Mijn onderzoek heeft aangetoond dat de juiste combinatie van nutriënten erg belangrijk zijn tegen oorsuizen.
 • Het belang van specifieke anti tinnitus ''gezonde gewoontes'' waardoor het geluid in je oren drastisch zal verminderen. Deze veranderingen zijn simpel maar extreem effectief.


 • En dan nog:


 • De nummer 1 natuurlijke strategie (volgens mijn cursisten) om tinnitus drastisch te verminderen en onder controle te houden.
 • De waarheid over receptmedicatie en de bijwerkingen! Dit moet je weten als je medicijnen neemt en waarom je altijd de bijsluiter kritisch moet doorlezen!
 • Waarom het, bij het behandelen van je oorsuizen, zo belangrijk is om je beschadigde aderen te versterken om verdere oxidatie en tegen te gaan.
 • Wat je moet weten van E-nummers en hoe je deze kunt omzeilen. Want bepaalde
  E-nummers staan er bekend om dat ze onnodig tinnitus kunnen prikkelen.
 • Hoe je beter slaapt! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat. Tevens leer je over het nummer 1 hormoon wat essentieel is voor een gezond dag- en nachtritme.
 • Waarom een verminderde gezondheid en tinnitus veroorzaakt worden door een proces van oxidatie, glycatie, inflammatie en methylering! En wat je kunt doen om dit tegen te gaan.
 • Waarom de meeste mensen nooit grip zullen krijgen op tinnitus vanwege een ongezonde levensstijl - en hoe je zeker weet dat JIJ daar niet bij zal horen.
 • Hoe je met een sterk immuunsysteem vrijwel alle oorsuizen en problemen met je gehoor drastisch kunt verminderen. Er zijn twee essentiële ''Gouden'' tips om je weerstand een boost te geven.
 • Waarom een tekort aan belangrijke mineralen kunnen zorgen voor hoofdpijn, duizeligheid en weinig energie.
 • Overweeg je infuustherapie? Dingen die je moet weten en vragen die je moet stellen. Mijn programma zal waarschijnlijk je keuze veranderen!
 • Bestaat er wel zoiets als een gebalanceerd dieet? Krijg antwoord op je vraag met het eerste dieet dat volledig uitgebalanceerd om oorsuizen met voeding te verminderen.
 • Kun je wel van tinnitus afkomen met een gezonde leefstijl alleen? Het antwoord is niet zo simpel als: Meer vitamine B-12 en Ginkgo Biloba. Gelukkig is er een blauwdruk dat zich richt op de kernoorzaken van tinnnitus - waarin je stap-voor-stap gaat ontdekken hoe je de strijd tegen tinnitus kunt winnen.
 • Ontdek de schokkende link tussen een ''onbalans in je lichaam'' en tinnitus, en wat je het beste kunt doen om de evenwicht weer te herstellen.
 • Hoe je met een specifiek tinnitus onderhoudsplan ervoor kunt zorgen dat je tinnitus weg kunt houden en de controle blijft houden.

  Last but not least:


 • Hoe je met de "Tinnitus Verdwijn Methode" na een paar dagen al minder last kunt hebben van constante oorsuizen, angst, stress, slaapproblemen en jezelf niet zijn! Stop de overbelasting van tinnitus op je lichaam. Eindelijk zul je de rust en stilte weer ervaren en niet langer meer geteisterd worden door de verschrikkelijke storende aandoening genaamd ''tinnitus''.
 • Voelt je weer gezond en vitaal, met bruisende energie, je voelt je beter, je slaapt beter en je hebt je gemoedsrust eindelijk weer terug. Dat allemaal omdat je niet alleen tinnitus onder controle hebt, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Dit is nog maar een fractie van de dingen die je gaat leren in de "Tinnitus Verdwijn Methode". Als jij opzoek bent naar een simpele methode om ervoor te zorgen dat je niet langer geteisterd wordt door tinnitus, dan hoef je niet verder te zoeken.

Want al het werk, onderzoek en testen is al voor jou gedaan.


Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je eindelijk grip krijgt op je tinnitus?

En dat je ook eindelijk weet dat dit een natuurlijke duurzame oplossing is zodat je niet meer bang hoeft te zijn dat tinnitus je blijft kwellen?

Ontdek hoe je met een paar eenvoudige stappen in levensstijl je tinnitus kunt tegengaan.

Veel van de behandelingen die gebruikt worden bij tinnitus onderdrukken of verdoezelen alleen maar de symptomen, ontdek welke dat zijn, en ontdek een natuurlijke alternatieve methode die WEL werkt en ALLE symptomen in één keer oplost.
Succesverhalen:


Je kunt dezelfde resultaten binnen de korste keren verwachten door gemotiveerd met de ''Tinnitus Verdwijn Methode'' aan de slag te gaan

Welke Resultaten Kun Je Verwachten


 • Je tinnitus / oorsuizen klachten drastisch verminderen (tot wel 90%) en weg houden;
 • Suizen, rinkelen, bellen, piepen, fluiten, brommen, tikken en zoemen aanpakken en in intensiteit fors verminderen;
 • Het gevoel van spanning, stress, frustratie en oververmoeidheid vanwege tinnitus verhelpen;
 • Andere tinnitus symptomen zoals doofheid, pijn in de oren/trommelvlies, en een drukkend gevoel in de oren bij de kern aanpakken;
 • De serene stilte en je gemoedsrust weer terugkrijgen omdat je niet langer gek wordt gemaakt door tinnitus!Waarom de Tinnitus Verdwijn
Methode Wel Werkt:


De "Tinnitus Verdwijn Methode" van OptimaleGezondheid is een complete natuurlijke effectieve methode ontworpen om oorsuizen drastisch te verminderen en uit je leven te verbannen.

Tinnitus op een natuurlijke effectieve manier verminderen door de onderliggende verborgen oorzaken aan te pakken;
Versterken van je immuunsysteem en de innerlijke blokkades wegnemen waardoor tinnitus drastisch zal verminderen;
Verminderde doorbloeding van het gehoorsysteem tegengaan met een unieke combinatie van antioxidanten;
Aanpakken van bijkomende klachten zoals slapeloosheid, depressies, angst, paniek en stress;
Handhaven van ''stilte en rust in je gehoor'' met een specifiek onderhoudsprogramma.
De "Tinnitus Verdwijn
Methode" Werkt Tegen De Volgende Klachten:


 • Tonale tinnitus
 • Kloppende tinnitus
 • Niet kloppende tinnitus
 • Middenoor tinnitus
 • Bellen, Gering, Gezoem en Gesis
 • Hoofdpijn
 • Depressies
 • Stress
 • Slapeloosheid
 • Oververmoeidheid
 • Oorpijn / Drukkend gevoel
 • ... je niet goed voelen!

Je Krijgt Ook Nog 5 Exclusieve Bonussen


Mijn basishandleiding is meer dan genoeg om op een natuurlijke wijze van je tinnitusklachten af te komen. Maar om het programma nog waardevoller te maken hebben Jack en ik besloten om jou tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat ze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder constant geteisterd te worden door tinnitus.


Bonus #1:


Tinnitus Thuis Remedies (t.w.v. €29,-)

Anti Candida Dieet
Tinnitus / oorsuizen wordt voor een groot deel veroorzaakt door een lichamelijk onbalans. Vandaar dat een natuurlijke en holistische benadering zo effectief is om tinnitus aan te pakken.

De ''Tinnitus Thuis Remedies Gids'' bevat de beste natuurlijke tips & remedies om balans in je lichaam weer te herstellen en praktisch alle tinnitusprikkels uit je leven te elimineren.

Volgens een interessant onderzoek (Hyperinsulinemia and tinnitus: a historical cohort door: Lavinsky L, Oliveira MW, Bassanesi HJ, D'Avila C, Lavinsky M.) is er een direct verband tussen het krijgen en hebben van tinnitus en een probleem met je stofwisseling.

Uit het onderzoek is gebleken dat je oor erg afhankelijk is van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen om goed te kunnen werken.

Maar wat blijkt?

Veel mensen met tinnitus hebben een probleem met hun stofwisseling zonder dat ze het doorhebben! Dit probleem uit zich in de vorm van ''hyperinsulinemie'' waarbij de insulinespiegels in het bloed verhoogd zijn.

Hierdoor heeft het lichaam meer moeite met glucose in je bloed verwerken, waardoor de bloedsuikerspiegel stijgt en je pancreas (alvleesklier) meer insuline gaat produceren.

''Uiteindelijk kan dit tinnitus prikkelen!''

Door ervoor te zorgen dat je lichaam minder zwaar belast wordt en de benodigde vitamines, mineralen, aminozuren en fytonutriënten binnenkrijgt. Is het mogelijke resultaat een forse vermindering van tinnitus door op de juiste manier eten.Bonus #2


Superfoods voor een langer leven

(t.w.v. €19,95)

Welke ''Superfoods'' het beste werken om oorsuizen bij de kern tegen te gaan.

Superfoods om je immuunsysteem ENORM te versterken welke iedereen dagelijks zou moet nemen.

Hoe je je gehoor kunt versterken met Superfoods rijk aan belangrijke vitamines, mineralen en fytonutriënten.

Top 3 Superfoods rijk aan antioxidanten om vrije radicalen en oxidatie tegen te gaan.

Bonus #3


Anti Stress Management

(t.w.v. €29,95)

Welke 10 simpele technieken overmatige stress helpen te verminderen.

Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken en zo je oorsuizen verergeren.

Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van aandoeningen zoals tinnitus.

Stappenplan om dagelijks stress te verminderen en om je stressniveau beter onder controle te krijgen.

Bonus #4:

Levenslange Updates + E-mail Coaching (t.w.v. € 97,-)


De "Tinnitus Verdwijn Methode" is de meest effectieve en natuurlijke methode om tinnitus bij de kern aan te pakken. Echter, ik ben constant bezig met het verbeteren, testen en verfijnen van het programma om het nog effectiever te maken.

Wanneer er een update van het programma is kun je deze per direct downloaden in het ''leden gedeelte'' van OptimaleGezondheid. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor zowel een gezonde leefstijl als het aanpakken van tinnitus.

Indien er toch iets niet duidelijk is kun je een vraag stellen aan mij of iemand van mijn team van OptimaleGezondheid en krijg je dezelfde dag nog een antwoord op je vraag. Hierdoor heeft het programma een persoonlijke tint en ben je nooit alleen in de strijd tegen tinnitus!

Ik moet wel zeggen dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn in het ledengedeelte & vraag en antwoord programma.


coaching
Samenvatting van de inhoud:

Direct toegang tot de OptimaleGezondheid ledensite voor aanvullende tips, nieuwe onderzoeken en strategieën tegen oorsuizen.


Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.


Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.


Exclusieve Bonus

Het 4 Weken Clubmembers Programma!Bericht van Jack Boekhorst (health coach optimalegezondheid.com)

Heb je last van weinig energie, depressies, angst, stress en tinnitus? Al deze klachten kunnen heel goed veroorzaakt worden door een aantal hardnekkige ongezonde gewoontes.

Met het 4-weken programma gaan we al deze ongezonde gewoontes aanpakken zodat jij ook de strijd tegen tinnitus gaat winnen met een gezonde leefstijl.

Ik heb het programma zo ingedeeld dat je ervoor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".

Je begint dan bij het begin en je loopt middels het stappenplan het hele programma door en stap voor stap leer je alles over een gezonde leefstijl waarin tinnitus praktisch niet langer kan bestaan.In het programma ontdek je o.a.

De beste holistische tips en voedingsadviezen om oorsuizen natuurlijk te verminderen.

Innovatieve tips om je leefstijl te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen en te houden.

Je immuunsysteem versterken zodat je je fitter en gezonder gaat voelen!


En nog veel meer!

Je hoeft dit programma niet te volgen, je hebt ook toegang tot een overzicht waarin je alle onderdelen van het programma op een rijtje ziet staan en je zelf ieder onderdeel kunt kiezen wanneer je het wilt behandelen.

Jack Boekhorst is de oprichter van OptimalGezondheid en voedingsdeskundige en onderzoeker op het gebied van natuurlijke alternatieve behandelingen. Hij is de auteur van 15 boeken en schrijft regelmatig artikelen voor verschillende gezondheidsblogs.

De waarde van dit programma alleen is al € 97,- maar ik heb besloten om mijn complete 4 weken programma aan de "Tinnitus Verdwijn Methode" toe te voegen als exclusieve bonus.

Totale Waarde:

Alle bonussen zijn opgeteld €274,90,- en die krijg jij dus GRATIS, omdat ik zeker weet dat ze erg belangrijk zijn om tinnitus onder controle te houden.Hieronder nog een paar reacties:


Hoeveel kost het programma?


Mag ik je eerst een vraag stellen?

• Hoeveel is het je waard als je oorsuizen ook maar iets minder zou worden?

Dat je ook zeker weet dat je niet langer onnodig het risico op een permantente gehoorbeschadiging en een verergering van oorsuizen verhoogt door tinnitus niet bij de kern aan te pakken.


Bedenk eens hoe jij je zou voelen zonder dat vervelende oorsuizen!


Veel mensen hebben honderden, of misschien zelfs duizenden euro's uitgegeven aan allerlei therapieën en behandelingen!

En weet je wat? Geen resultaat!

De "Tinnitus Verdwijn Methode" is een compleet holistisch natuurlijk systeem gemaakt om je oorsuisklachten drastisch te verminderen en weg te houden.

Toen het programma net uitkwam kostte de complete "Tinnitus Verdwijn Methode" € 134,- vanwege het exclusieve ''4 Weken Clubmembers Programma''.

Maar om de ''Tinnitus Verdwijn Methode'' voor iedereen beschikbaar te maken heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!

Tijdelijk heeft de Tinnitus Verdwijn Methode een korting van 50%!


Je kunt het hele pakket uitgeprint (hardcopy) ontvangen voor slechts €67,- Je hebt het dan binnen 36 uur in huis.

Tevens krijg je meteen toegang tot de digitale eBook versie zodat je direct kunt beginnen!

De "Tinnitus Verdwijn Methode" is een eenmalige aanschaf, met de garantie om op een natuurlijke manier de strijd tegen oorsuizen te winnen.

Vanwege de persoonlijke e-mail consult bij het pakket, heb ik besloten dat ik slechts 20 personen toegang kan geven tot dit volledige pakket voor de actieprijs.

Meer dan 20 personen kan ik niet toelaten, anders zal mijn persoonlijke e-mail consult minder effectief worden. Ik vind het belangrijk, iedereen in mijn lijst goed en effectief te begeleiden.

Om heel eerlijk te zijn, kost het materiaal dat je gaat leren in dit programma minimaal 10x zoveel als je het zelf probeert samen te stellen. Het is de meest EFFECTIEVE NATUURLIJKE METHODE om tinnitus bij de kern aan te pakken en onder controle te houden.

Vergeet Niet

Het duurt niet lang of het constante gepiep, gering, gezoem, of geklop in je oren zal minder worden en je zult je een stuk beter voelen, omdat je niet langer alleen maar de symptomen onderdrukt. Na een paar weken kun je aanzienlijk minder klachten verwachten.

Zie het zo: deze investering in je gezondheid is niks vergeleken met de kosten van gehoorapparaten, hypnotherapieën en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.

Als jij al eens in de molen van de gezondheidszorg bent beland, dan weet je waarschijnlijk wel wat ik bedoel. Telkens weer nieuwe wachttijden. Telkens weer nieuwe afspraken en telkens weer nieuwe rekeningen op je deurmat. Of het nu gaat om consults of medicatie...er hangt elke keer weer een prijskaartje aan.

Voor een eenmalige investering kun je het complete Tinnitus Verdwijn Methode Pakket bestellen en heb je alle gereedschap in huis om tinnitus op een natuurlijke manier aan te pakken!


Voordelen Van De "Tinnitus Verdwijn Methode"
Ten Opzichte Van Reguliere Behandelingen

En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…


Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je vandaag allemaal gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met tinnitus. Door mijn eigen ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten, weet ik dat je een positief resultaat kunt verwachten. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

Als jij de "Tinnitus Verdwijn Methode" toepast, en je bent om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn natuurlijke methode… Dan weet ik vrijwel zeker dat jij aanzienlijk minder last zult hebben van tinnitus. Daarnaast ga ik je ook helpen om je gehele gezondheid naar een nieuw niveau te brengen. Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze tevredenheidsgarantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Gegarandeerd ResultaatJack en ik zijn er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonusprogramma’s. 

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je het aankoop bedrag 100% terug. Je kunt het programma gewoon houden, je hoeft het niet eens terug te sturen!

Garantie #1: Test onze methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet super tevreden bent, dan geef ik je het aankoop bedrag 100% terug.

60 Dagen GarantieGarantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces, dan geldt dezelfde garantie en stort ik het volledige aankoop bedrag binnen 5 werkdagen terug op je bankrekening!

Zelfs dan hoef je het programma niet terug te sturen en kun je het gewoon houden! Jack en ik staan achter onze methode en zijn toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon het programma nu kunnen kopen en daarna je geld terugvragen. Maar ik vertrouw erop dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je nu geef

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat de "Tinnitus Verdwijn Methode" werkt! Ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt, ik wil dat risico graag wegnemen.

Tinnitus Bij De Kern Aanpakken!


Het heeft mij jarenlang onderzoek gekost om tot deze verfijnde methode te komen.

Je wilt toch niet langer rond blijven lopen met tinnitus?

Ook omdat de kans op een verergering van oorsuizen altijd aanwezig is.

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dit het laatste is wat je wilt!

Je hoeft niet langer geteisterd te worden door constante oorsuizen, of de angst dat deze telkens terug zullen komen.

Begin vandaag nog met de "Tinnitus Verdwijn Methode" en ervaar de serene rust & stilte weer!

Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode, dan raad ik je het aan om de "Tinnitus Verdwijn Methode" op zijn minst te proberen. Je moet gewoon van dit nare probleem af komen!

Wanneer je met het programma aan de slag gaat, zul je...

 • Een forse vermindering van oorsuizen ervaren door de verborgen oorzaken aan te pakken;
 • Veel minder last hebben van bijkomende klachten zoals duizeligheid, oorpijn, stress, en druk op de oren.
 • Stoppen met symptoombehandeling en met een effectief natuurlijk systeem je oorsuizen onder controle krijgen;
 • Elke dag weer met veel energie opstaan door je verbeterde nachtrust - zelfs voordat de wekker gaat!
 • De kans op depressies drastisch verkleinen door grip te krijgen op tinnitus!
 • Jezelf uit de tinnitus vicieuze cirkel bevrijden van constante oorsuizen, meer stress, slechter slapen, nog meer oorsuizen, nog meer stress, prikkelbaar, weinig energie en je totaal niet goed voelen.
 • Nog veel en veel meer ontdekken!Wat Je Allemaal Gaat Ontvangen:

Welke opties zijn er:


 • Optie #1 (niet aanbevolen). Je blijft onnodig lang last houden van je tinnitus en loopt het risico dat het ERGER wordt dan voorheen.
 • Optie #2 (niet aanbevolen). Je bent genoodzaakt om alleen maar de symptomen te verdoezelen en te onderdrukken met rustgevende middelen, maskeringsapparaten en geluidstherapieën, hopend dat je oorsuizen ook maar iets minder worden.
 • Optie #3 (aanbevolen). Je gaat aan de slag met de "Tinnitus Verdwijn Methode" om eindelijk tinnitus drastisch te verminderen en onder controle te houden, zodat jij ook de serene rust en stilte weer kunt ervaren.

lndien je voor optie 1 of 2 kiest wensen ik je al het geluk toe (echt waar). Want geluk is wat je dan nodig zult hebben.

Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier tinnitus bij de kern aan te pakken, dan kun je eenvoudig beginnen door hieronder te klikken voor directe toegang tot het complete programma.

Per direct kun je met het programma starten en de uitgeprinte versie heb je dan binnen 36 uur in huis!

Ik beloof dat je alles in huis zal hebben om de strijd tegen tinnitus te winnen en je gezondheid naar een nieuw niveau te tillen.

Waarom zou je dat niet willen? Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij niet zeer tevreden bent met het programma, dan krijg jij je geld 100% terug.

4 Redenen Om Niet Te Wachten:


Je hebt per direct toegang tot de "Tinnitus Verdwijn Methode" als eBook;
Uitgeprinte versie van de Tinnitus Verdwijn Methode heb je binnen 36 uur thuis;
Je krijgt er nu tijdelijk gratis 5 Bonussen ter waarde van €275,87- bij!
Je kunt risicovrij bestellen met de ijzersterke 100% Geld-Terug-Garantie!

Mag ik je het volgende vragen?

Hoeveel zou het je waard zijn als je een stap-voor-stap handleiding zou hebben om je tinnitusklachten fors te verminderen en onder controle te houden?

Ik heb zelf ALLES geprobeerd om van mijn constante oorsuizen, stress, vermoeidheid en slaapproblemen door tinnitus af te komen. Ik heb zelf alles opgeteld al meer dan 2500 euro uitgegeven aan allerlei producten en therapieën.

Dan heb ik het nog niet eens over de tijd die ik kwijt was en wat ik heb moeten doorstaan, dit zijn alleen nog maar de kosten. Ik weet als geen ander wat écht werkt!

Je gaat niet alleen leren om je tinnitus aan te pakken en onder controle te houden. Je gaat ook nog leren om een gezonde levensstijl op te bouwen!Laat de ''storende aandoening'' niet langer je gezondheid en gemoedsrust aantasten, maar ga aan de slag met een effectieve natuurlijke manier om de rust en stilte weer terug te krijgen.

Klik hieronder op de knop om de ''Tinnitus Verdwijn Methode" voor de tijdelijke promotieprijs te bestellen.

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!

Meld je hieronder aan voor de "Tinnitus Verdwijn Methode" en ontdek hoe je op een natuurlijke wijze de strijd tegen tinnitus gaat winnen!Klik op de onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:Speciale bonus aanbieding verdwijnt over:


(of wanneer de eerste 20 plaatsen gevuld zijn)

 

2012-12-16 23:59:59 GMT+02:00

 

Status : er zijn nog 4 plaatsenEr zijn nog maar 4 plaatsen vrij voor deze tijdelijke aanbieding!


*Vergeet niet, je loopt geen enkel risico! Het is een compleet risicovrij aanbod!

*Betalingen worden uitbesteed aan Paypro B.V. Zij staan bekend om hun veilige online betaalsysteem zodat ook hier geen risico's aan verbonden zijn!

Op je goede gezondheid,

Hans Schepers
Ervaringsdeskundige en Health Coach OptimaleGezondheid

Jack Boekhorst
Initiatiefnemer en Health Coach OptimaleGezondheid

P.S. Zodra je onze methode hebt toegepast zet je een gigantische stap om de strijd tegen tinnitus te winnen en je gezondheid te verbeteren! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!!


P.P.S. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar: [email protected]

Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je gemaakte investering volledig teruggestort op je rekening.


Nog Een Paar Succesverhalen:


We nemen je privacy zeer serieus. Als je onze privacy policy wilt lezen, klik dan hier.
© 2014 optimalegezondheid.com. Door deze website te bezoeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden, deze kun je hier vinden. Voor meer informatie over betalingen klikt u hier. Als je contact wilt opnemen, ga dan naar de contact pagina door hier te klikken. Heb je verdere vragen? Lees dan onze vraag en antwoord pagina, door hier te klikken.

© 2010-2014 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail: [email protected] - SkypeID: optimale.gezondheid


Succesverhalen:

Klik op de onderstaande succesverhalen voor een groter formaat. Klik nogmaals om het venster te sluiten!

Je Krijgt Ook Nog
5 Exclusieve Bonussen

Mijn basishandleiding is meer dan genoeg om snel van je tinnitus af te komen. Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om jou tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat ze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder gezondheidsklachten zoals een pijnlijke en vervelende vorm van oorsuizen.

Bonus #1:
Het Anti Tinnitus
Dieet (t.w.v. €29,-)

Veel mensen met een schimmelinfectie geven vaak de candida bacterie juist de brandstof om door te groeien tot zelfs een candida overgroei. Dit komt omdat veel mensen te weinig weten over een gezonde gebalanceerde voeding met essentiële voedingstoffen, mineralen en aminozuren.

Door je lichaam op de juiste holistische manier te ondersteunen versterk jij je weerstand, gaat schimmelinfectie weg en wordt je vrijwel niet meer ziek. Ook ga je er beter uit zien met een mooie gladde huid, veel energie, en je voelt je gewoon lekker in je vel.

Om die reden heb ik een aangepast dieet plan ontworpen om jou de ALLERBESTE voedingstips en recepten te geven om je lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen en schimmelinfectie van binneuit te stoppen.

Nu zeg ik niet dat je de hele dag moet leven op water en brood.. zeker niet.. je zult leren welke voedings soorten erg gezond zijn en ook nog erg lekker! En je helpt je lichaam om zich van schimmelinfectie te ontdoen. Dit is allemaal mogelijk met een aantal simpele aanpassingen in je voeding!

Bonus #2:
SuperFoods
(t.w.v. €19,95,-)

Wil je weten wat de meest effectieve manier is om je lichaam, huid te voeden en je lichaam her op te laden? Geef je lichaam de juiste brandstof met Superfoods!

Superfoods zijn verse en natuurlijke voedingsstoffen vol met '' phytonutrient''. Deze zijn natuurlijke stoffen om je lichaam te beschermen tegen infecties, ziektes en oververmoeidheid. Ze zitten vol met antioxidanten en zijn erg waardevol voor je gezondheid en natuurlijk je schimmelinfectie!

Ook leer je welke SuperFoods je immuunsysteem en je darmflora versterken.

Tipje van de sluier:
wist je dat avocado's goed zijn voor je huid en gaat rimpels en veroudering van de huid tegen. Of dat het eten van eieren goed is voor je nagels en haar? Of dat oregano niet alleen het verouderingsproces vertraagd, maar ook nog een weerstand verhoger is. Eet regelmatig superfoods en een schimmelinfectie maakt geen kans meer om door te breken!

Bonus #3:
Anti Stress Management
(t.w.v. €29,95,-)

Het moderne leven van nu zit vol met stress. Toch wordt stress érg onderschat en verzwakt niet alleen je weerstand, maar vergroot de kans op een schimmelinfectie als geen ander waardoor er zelfs candida overgroei kan optreden.

Ik zie stress als een epidemie van de moderne tijd en een effectieve anti stress management is cruciaal!

Bij optimalegezondheid.com heb ik een anti stress training ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je nieuwe inzichten en gereedschap hebt tegen stress. De methodes zijn weliswaar simpel, maar absoluut noodzakelijk!

Bonus #4:
Persoonlijke 1 Op
1 Coaching (t.w.v. €99,-)

De meeste programma's bevatten geen persoonlijke coaching. Daarbij kun je vaak ook niet gemakkelijk in contact komen voor vragen. Ik vind het belangrijk om volledig transparant te zijn en om ervoor te zorgen dat je niet tegen blokkades aanloopt. Om die reden krijg je toegang tot persoonlijke 1 op 1 e-mail coaching.

Hierdoor krijgt het programma een ''persoonlijke tint'' en vergroot de kans op slagen exponentieel! Je kunt mij en mijn team altijd mailen, bellen of skypen voor al je vragen en opmerkingen.

Exclusieve Bonus
Het 4 Weken
Clubmembers Programma!

Bericht van Jack Boekhorst (health coach optimalegezondheid.com)

''Ik hoor vaak mensen vaak zeggen dat ze zich ''beter'' willen voelen, meer energie, fitter zijn, vitaal, het gevoel alsof je de wereld aan kan! Maar de meeste mensen hebben GEEN flauw idee hoe je dat kunt bereiken.

Ik heb goed nieuws voor je! JE LICHAAM WIL HETZELFDE! Je lichaam wil fit, vitaal, gezond, bruisende energie hebben. Je lichaam streeft altijd naar optimale gezondheid. Sterker nog, je lichaam heeft alle middelen in huis om dat te bereiken.

De laatste jaren heb ik ERG veel geleerd over gezondheid en voeding. Ik heb besloten rondom deze kennis een compleet 4 weken programma te maken om je alle tips en trucs van een gezond leven te laten zien.

En het mooie aan dit programma is, dat het zeer goed werkt om je schimmelinfectie blijvend weg te houden.

En als jij je niet goed voelt, vaak last hebt van terugkerende schimmelinfectie, of dit is de eerste keer dat je last hebt gekregen van een schimmelinfectie. Dan is het belangrijk om een leven in te richten waarmee jij je lichaam maximaal ondersteund.

Nu ben ik geen dokter – en dit is zeker ook geen medisch advies. Ik deel gewoon wat gewerkt heeft in mijn eigen leven en bij het coachen van mensen.

Het 4 weken programma gaat je de basis leren van gezondheid en voeding, en geeft jou het gereedschap in huis om je SNEL erg goed te voelen.

De waarde van dit programma is alleen al € 97,- maar ik heb besloten om het complete 4 weken programma van mij bij Schimmelinfectie Direct Stoppen Methode te doen als een exclusieve bonus.

Totale Waarde:

Alle bonussen zijn opgeteld €274,90,- en die krijg jij als GRATIS bonussen omdat ik zeker weet dat ze erg belangrijk zijn om blijvend van je schimmelinfectie verlost te
zijn!''


Plaats nu hieronder je bestelling:Ontvang de Schimmelinfectie Direct Stoppen Methode Hardcopy inclusief alle bonussen door te betalen met:

Schimmelinfectie Direct Stoppen Methode
Schimmelinfectie op een natuurlijke manier direct stoppen & genezen! Hardcopy versie binnen 36 uur thuisgestuurd. Toegang tot eBook versie en bonussen direct na afronden betaling.
safepay ideal paypal

OptimaleGezondheid.com heeft de
volgende certificaten:Vragen?

Neem contact op met:
OptimaleGezondheid.com
[email protected]
Tel: 085-0020467
SkypeID: optimale.gezondheid

Betalen via overschrijving

Betaal gemakkelijk via een overschrijving!
Bedrag: Schrijf €57,- over naar:
Nederland: ING bank – rekeningnummer: 5936862
Begunstigde: OPTIMALEGEZONDHEID.COM
Plaats: Erm

Internationaal:

Naam: OPTIMALEGEZONDHEID.COM
IBAN/SEPA Nummer: NL94INGB0005936862
BIC Nummer: INGBNL2A
Bank naam: ING BANK N.V

Instructies
Vermeld graag ''Schimmelinfectie Direct Stoppen Methode'' en je email adres (zonder het '@' teken) bij de omschrijving.

Stuur een email naar [email protected] met daarin alle adresgegevens en telefoonnummer zodat wij je het pakket kunnen opsturen.

Na betaling heb je het pakket binnen 36 uur in huis!

(Vergeet niet je hebt een 100% Geld-Terug-Garantie! Je loopt dus geen Risico.)


© 2010-2014 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail: [email protected] - SkypeID: optimale.gezondheid

Contact


Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt, dan horen we dit natuurlijk graag zo snel mogelijk.
Je kunt ons het beste via het onderstaande contactformulier benaderen, binnen 24 uur heb je een reactie van ons terug:

Naam (verplicht)
Email (verplicht)
Onderwerp
Bericht

Wil je ons telefonisch benaderen?
Stuur ons dan een email, met je gegevens en het tijdstip waarop wij je het beste kunnen benaderen.

Of bel ons:

Tel: 085-0020467
(op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur)

Of met Skype: Contact

Met vriendelijke groeten,
Jack Boekhorst

E-mail: [email protected]

optimalegezondheid.com – KVK: 51377306 – Ermerzand 78, 7843 PP Erm – Tel: 085-0020467 – E-mail: [email protected] – SkypeID: optimale.gezondheidJack Boekhorst is de initiatiefnemer van OptimaleGezondheid.com en helpt mensen om een gezonde lifestyle op te bouwen. "Iedereen kan een gezonde lifestyle hebben met veel energie en vitaliteit!"