Gezond Afvallen 2017-02-27T10:31:28+00:00

De beste gezonde leefstijl adviezen om van de overtollige kilo's / buikvet voor altijd af te komen!

Overtollig (buik)vet in 28 dagen voorgoed kwijtraken?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek Bye Bye Buikvet om zonder een strikt dieet blijvend van overtollig buikvet af te komen!

Klik hier om het boek Bye Bye Buikvet gratis te downloaden>>

buikvet tips boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en ik heb dit onderdeel van de site opgezet voor mensen die gezond willen afvallen - zonder een strikt dieet of allerlei lastige aanpassingen in je levensstijl.

Heb je op dit moment last van teveel buikvet of dat de laatste paar kilo's maar niet verdwijnen? Dan kun je alles wat je moet weten vinden in het gratis ebook dat ik geschreven heb om buikvet en overtollige kilo's aan te pakken. Teveel lichaamsvet gaat vaak gepaard met een bepaalde levensstijl. Wil jij een gezonder en slanker lichaam? Dan zul je een aantal gerichte aanpassingen in je levensstijl moeten implementeren. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik zal het je leren via de artikelen en het gratis ebook Bye Bye Buikvet!

Gezonde groet!

De laatste blogs, tips en trends over gezond afvallen op een rijtje:

Hoe moet je gezond vermageren?

Afvallen|

Overgewicht of obesitas wordt voor steeds meer mannen, vrouwen en kinderen in ons land een veel voorkomend probleem. Vanwege ons drukke bestaan en werkdruk werden we gedwongen om steeds meer afhankelijk te zijn van ongezond junkfood. Ook voldoende tijd kunnen besteden aan lichaamsbeweging is voor veel werkende mensen een luxe. Overgewicht heeft echter zoveel problemen veroorzaakt, dat we dit probleem niet meer over het hoofd kunnen zien. Er zijn serieuze plannen en inspanningen nodig om dit angstaanjagend groeiende probleem van obesitas te overwinnen. Daarom is een effectief gewichtsbeheersingsplan voor gezond vermageren de eerste stap om dit te kunnen overwinnen.

Het ultieme dieet schema

Afvallen|

Zomerlichamen worden in de winter verdient. Daarom heb ik het ultieme dieet schema voor je uitgelegd. In dit blog leg ik je uit op welke manier het ultieme dieetschema werkt en hoeveel maaltijden per dag je moet hebben om ervoor te zorgen dat je jouw gewicht ook op de lange termijn kwijtraakt. Hiervoor is ook een basisschema gegeven. Daarnaast heb ik meerdere gezonde recepten opgesteld waarmee je direct kunt beginnen om je voedingsstijl om te gooien en om een gezond dieet schema op te stellen dat bij je past. Zo kom je bij het ultieme dieet schema.

Hoe kun je makkelijk afvallen?

Afvallen|

Of je nu hebt besloten om in betere vorm te willen komen omdat je je dit voornemen voor het nieuwe jaar hebt gemaakt, het aankomende seizoen goed voor de dag wilt komen of gewoon gezonder wilt worden en meer wilt gaan bewegen, er is nooit een goede of een slechte tijd om fit te worden en van die overtollige kilo’s af te komen. Waarschijnlijk wil je net als iedereen het liefst snel gewicht verliezen. Maar als je nog ooit eerder hebt geprobeerd om gewicht te verliezen, in vorm te komen of gewoon een gezondere levensstijl aan te nemen, weet je dat het niet zo makkelijk is om je dieet te veranderen en meer te gaan sporten. Daarom heb ik mijn 27 favoriete manieren om gezond en fit te worden en om snel af te vallen voor je op een rijtje gezet.

Afvallen met shakes: fabel of effectief?

Afvallen|

Eens het domein van vooral bodybuilders, worden proteïne shakes nu ook vanwege het gemak door veel mensen, die op dieet zijn, gedronken. Shakes staan bekend als een snelle oplossing voor vrouwen die gezond willen blijven maar geen tijd hebben om elke avond een volledige en gezonde maaltijd te bereiden. Daarnaast hebben shakes de naam om te helpen om af te vallen. Proteïne shakes hebben de laatste tijd veel aan populariteit gewonnen. Maar bieden proteïne shakes ook echt voordelen? En kunnen ze je echt helpen om gewicht te verliezen?

Load More Posts