Gezond Afvallen

De beste gezonde leefstijl adviezen om van de overtollige kilo's / buikvet voor altijd af te komen!

Overtollig (buik)vet in 28 dagen voorgoed kwijtraken?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek Bye Bye Buikvet om zonder een strikt dieet blijvend van overtollig buikvet af te komen!

buikvet tips boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en ik heb dit onderdeel van de site opgezet voor mensen die gezond willen afvallen - zonder een strikt dieet of allerlei lastige aanpassingen in je levensstijl.

Heb je op dit moment last van teveel buikvet of dat de laatste paar kilo's maar niet verdwijnen? Dan kun je alles wat je moet weten vinden in het gratis ebook dat ik geschreven heb om buikvet en overtollige kilo's aan te pakken. Teveel lichaamsvet gaat vaak gepaard met een bepaalde levensstijl. Wil jij een gezonder en slanker lichaam? Dan zul je een aantal gerichte aanpassingen in je levensstijl moeten implementeren. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik zal het je leren via de artikelen en het gratis ebook Bye Bye Buikvet!

Gezonde groet!

De laatste blogs, tips en trends over gezond afvallen op een rijtje:

Natuurlijke vetverbranders / fatburners onder de loep + 9 tips!

Afvallen|

Kun jij door de bomen het bos ook niet meer zien door alle vetverbranders? Zowel natuurlijke middelen als supplementen. In dit artikel neem ik de vet verbranders kritisch onder de loep en je ontdekt 9 handige tips om succesvol vet te verbranden zonder chemische middelen.

De ultieme Calisthenics gids voor een strak lijf

Afvallen|

Ik leg je in dit artikel uit wat Calisthenics is, waar het vandaan komt, en hoe je het toe kunt passen. Aan het einde geef ik je een exacte omschrijving van een Calisthenics workout. Daar hoef je dus niet meer over na te denken: Het is helemaal uitgewerkt en direct toepasbaar.

Load More Posts