Anti-Spam Beleid

OptimaleGezondheid.com hanteert een anti-spam beleid. Dit houdt in dat wij nooit spam zullen versturen via de e-mail, of welke vorm dan ook! OptimaleGezondheid.com stuurt via de nieuwsbrief informatie en tips over gezondheid en alles wat daar meer te maken kan hebben.

Daarnaast is het mogelijk dat de producten van OptimaleGezondheid.com worden aangeboden via de e-mail. Wij hebben hebben de regelgeving omtrent elektronische mailings het het privacy beleid hoog in het vaandel staan. Wij zullen er alles aan doen om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Spam zullen wij altijd voorkomen.

Wat is spam?

Het volgende wordt onder SPAM verstaan: Een grote hoeveelheid e-mails versturen aan geadresseerden die hier niet om gevraagd hebben. Het doel van SPAM is om reclame, politieke denkwijze/propaganda te verspreiden over het internet. Ook het meervoudig versturen van dezelfde email wordt gezien als SPAM.

OptimaleGezondheid.com zal nooit de gegevens gebruiken voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Het doorverkopen van de gegevens is ten strengste verboden en dit zal dan ook zeker niet gebeuren!

Dubbele Opt-in

Op het moment dat iemand zich inschrijft voor de nieuwsbrief van OptimaleGezondheid.com zal dit altijd extra bevestigd moeten worden door op de link te klikken in de “bevestigings e-mail”. Hierdoor zorgen we ervoor dat niemand ongewenst op onze email lijst staan.

Afmelden op de nieuwsbrief kan altijd via een link in de e-mails. Mocht dit niet lukken, dan kan er altijd een e-mail worden gestuurd naar de klantenservice!