Betalingen

Veilig Betalen Op Optimale Gezondheid.com

Het komt steeds vaker voor dat mensen betalingen verrichten op het internet. Dat kan voor een boek, film, reis of een geheel coaching programma zijn. Maar deze betalingen moeten natuurlijk veilig gebeuren. Vandaar dat de banken in Nederland een betalingssysteem hebben ontwikkeld. Dit betalingssysteem heeft iDEAL, PayPal, creditcard en bankcontact. Hiermee kunt u gemakkelijk, veilig en snel producten of diensten kopen via het internet. OptimaleGezondheid.com is ook aangesloten bij iDeal en all betalingen zullen via deze veilige dienst gaan.

Het bedrijf dat voor ons het betalingsverkeer regelt is Mollie.nl en PayPro.nl Dit betekent dat u snel, eenvoudig en veilig kunt betalen. Tevens heeft onze shop een beveiligde SLL verbinding zodat uw gegevens versleuteld verstuurd worden en zodat derden nooit uw gegevens kunnen inzien.

Betalingsgegevens:

De gegevens die u verstrekt ten behoeve van de verzending van producten worden alleen gebruikt voor het daadwerkelijk verzenden van de fysieke producten. Uw gegevens zullen op geen enkele andere manier gebruikt worden dan voor de hierboven beschreven doeleinden.

 

0 Shares
Tweet
Pin
Share