Betalingen2019-09-27T12:15:32+01:00

Laatste update:

Veilig Betalen Op Optimale Gezondheid.com

Het komt steeds vaker voor dat mensen betalingen verrichten op het internet. Dat kan voor een boek, film, reis of een geheel coaching programma zijn. Maar deze betalingen moeten natuurlijk veilig gebeuren. Vandaar dat de banken in Nederland een betalingssysteem hebben ontwikkeld. Dit betalingssysteem heeft iDEAL. Hiermee kunt u gemakkelijk, veilig en snel producten of diensten kopen via het internet. OptimaleGezondheid.com is ook aangesloten bij iDeal en all betalingen zullen via deze veilige dienst gaan.

Het bedrijf dat voor ons het betalingsverkeer regelt is Mollie.nl en PayPro.nl Dit betekent dat u snel, eenvoudig en veilig kunt betalen. Tevens heeft onze shop een beveiligde SLL verbinding zodat uw gegevens versleuteld verstuurd worden en zodat derden nooit uw gegevens kunnen inzien.

iDEAL wordt ondersteund door:

TNT:

De verzending van hardcovers gaat via TNT waardoor u binnen maximaal 3 werkdagen netjes een hardcover thuis opgestuurd zult krijgen. Tevens krijgt u bij een bestelling van een hardcover toegang tot de digitale versie van het product.

Betalingsgegevens:

De gegevens die u verstrekt ten behoeve van de verzending van producten worden alleen gebruikt voor het daadwerkelijk verzenden van de fysieke producten. Uw gegevens zullen op geen enkele andere manier gebruikt worden dan voor de hierboven beschreven doeleinden.

Overschrijving:

In dit geval e-mailen wij u het product of sturen een hardcover op zodra wij uw betaling hebben ontvangen en zorgen wij ervoor dat u automatisch staat ingeschreven voor het 4 weken programma.

Totaalbedrag : [actuele prijs vind u op de producten pagina]

ING bank - rekeningnummer: NL94 INGB 0005 9368 62

Begunstigde: OPTIMALEGEZONDHEID.COM (allemaal hoofdletters)

T.a.v.: [Naam Product]

Belangrijk: vermeld duidelijk uw email-adres en schrijf of typ ‘’at’’ i.p.v. @ zodat wij u alles kunnen toesturen.

Rembours:

Bij optimalegezondheid.com bestaat ook de mogelijkheid om te bestellen onder rembours, u krijgt dan eerst het product gemaild of opgestuurd (indien u een hardcover wilt), daarna hoeft u pas te betalen. Op deze wijze weet u altijd zeker wat u krijgt waarvoor u betaald. De betaling zal gaan via een digitale factuur die u krijgt gemaild met verdere betaling instructies.

Wilt u bestellen onder rembours?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier en dan zorgen wij ervoor dat u het product toegestuurd krijgt. Vermeld duidelijk bij het onderwerp om welk product het gaat.

Gezonde groet,

Robert Jan Hendriks

Gezondheid / Lifestyle Coach

0 Shares
Tweet
Pin
Share