Blaasontsteking

De beste adviezen om van een blaasontsteking af te komen!

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en ik heb dit onderdeel van de site opgezet voor mensen die van een vervelende blaasontsteking willen afkomen - zonder een strikt dieet of allerlei lastige aanpassingen in je levensstijl.

Heb je op dit moment last van een blaasontsteking of een terugkerende blaasontsteking die om de tijd weer optreedt? Dan kun je alles wat je moet weten vinden in het gratis ebook dat ik geschreven heb om een blaasontsteking bij de KERN aan te pakken. Een blaasontsteking gaat vaak gepaard met een bepaalde levensstijl. Wil jij ook een sterker imuunsysteem - zonder steeds last hebben van een blaasontsteking? Dan zul je een aantal gerichte aanpassingen in je levensstijl moeten implementeren. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik zal het je leren via de artikelen en het gratis ebook tegen een blaasontsteking!

De laatste blogs en tips over gezonder leven en blaasontsteking behandelingen op een rijtje:

Tips om blaasontsteking te stoppen en te voorkomen

By |Blaasontsteking|

Aangezien veel mensen - vooral vrouwen - minstens één keer in hun leven te maken krijgen met een blaasontsteking, willen mensen graag weten hoe ze hier vanaf komen. Een blaasontsteking is een urineweginfectie en het is de tweede meest voorkomende infectie in het menselijk lichaam.

Blaasontsteking bij ouderen: Verschillen, behandeling en herstel

By |Blaasontsteking|

Het hebben van een urineweginfectie of een blaasontsteking kan een veel voorkomend probleem zijn als je ouder bent. Waarschijnlijk zijn er onderliggende gezondheidsproblemen, die hiervoor verantwoordelijk zijn. Een blaasontsteking kan meestal gemakkelijk met een geneesmiddel zoals antibiotica worden behandeld. Als na de behandeling de blaasontsteking over is, zullen er in de meeste gevallen daarna geen problemen meer optreden. Er zijn enkele eenvoudige dingen die je kunt doen om een urineweginfectie of een blaasontsteking te voorkomen

Antibiotica bij een blaasontsteking: is het nodig en is er een alternatief?

By |Blaasontsteking|

Terwijl antibiotica levens lijkt te redden en gevaarlijke bacteriën kan doden, is het probleem met antibiotica tegenwoordig dat het op grote schaal wordt misbruikt en dan vooral door de vleesindustrie, waardoor het niet alleen de slechte bacteriën maar dus ook de goede bacteriën, die helpen om ons gezond te blijven, doodt. Wanneer we antibiotica consumeren, kunnen ze een schone omgeving achterlaten waarin schadelijke bacteriën zich in nieuwe vormen kunnen ontwikkelen zonder dat er weerstand is van de goede bacteriën, die helpen bij het gezond houden van onze spijsverteringssystemen. Wanneer we antibiotica innemen, verzwakken we langzaam ons immuunsysteem en soms zelfs tot een punt waarop het niets meer doet. Wij bieden de slechte bacteriën dan de ideale omstandigheden om zich tot supermonsters te ontwikkelen.

Frequent urineren: tips tegen een kleine blaas

By |Blaasontsteking|

Bij de meeste mensen is de blaas in staat om de urine op te houden totdat het handig is om naar het toilet te gaan en meestal is dit vier tot acht keer per dag. Als je méér dan acht keer per dag wilt gaan of midden in de nacht wakker wordt om naar het toilet te gaan, zou je of te veel kunnen drinken of misschien te veel vlak voordat je naar bed gaat. Of het kan dus een gezondheidsprobleem signaleren.

Blaasontsteking tijdens de zwangerschap: wat kun je doen?

By |Blaasontsteking|

Net zoals alle andere vloeistoffen in het lichaam is de urine, normaal gesproken, steriel. De aanwezigheid van bacteriën in de urine kan leiden tot een infectie in de blaas en bijvoorbeeld tot een urineweginfectie. De meest voorkomende manier dat bacteriën toegang krijgen tot het urinesysteem van buitenaf is door de urethra (de verbinding tussen de blaas en waar de urine het lichaam verlaat). Bacteriën kunnen vanuit het rectum of de vagina in de urethra terechtkomen wat dan een blaasontsteking veroorzaakt. Soms kunnen bacteriën ook vanaf de huid in de buurt van de urethra in de blaas komen.

Blaasontsteking behandeling bij vrouwen: 16 natuurlijke tips

By |Blaasontsteking|

Je kunt bij elke blaasontsteking naar de dokter gaan voor een antibioticakuur, of je wacht af totdat je immuunsysteem de ontsteking aanpakt. Er is echter ook een gulden middenweg. Je kunt met behulp van een aantal krachtige natuurlijke kruiden en praktische tips ook je immuunsysteem helpen zodat deze zelf snel in staat is de blaasontsteking op te ruimen!

Load More Posts