Schimmelinfectie en Candida2017-02-27T08:22:21+00:00

De beste adviezen om van een schimmelinfectie af te komen.

Een schimmelinfectie / candidainfectie op een natuurlijke wijze voorgoed stoppen?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek de "21 tips tegen een schimmelinfectie" om op een natuurlijke wijze een schimmelinfectie bij de kern te stoppen.

Klik hier om het boek 21 tips tegen een schimmelinfectie gratis te downloaden>>

schimmelinfectie boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en welkom op de speciale candida blog!

Op deze blog kun je alles vinden over een schimmelinfectie / candidainfectie en hoe te behandelen op een natuurlijke manier!

Verder zullen er regelmatig nieuwe updates komen over een schimmelinfectie natuurlijk behandelen. Daarnaast kun je op deze blog ook een speciaal ebook downloaden met handige tips!. Ik ben gezondheidscoach van beroep en ik heb veel mensen de afgelopen jaren geholpen met problemen waaronder candida en schimmelinfecties. Heb je specifieke vragen voor me, twijfel niet en laat een reactie achter of connect met mij via social media.

De reden waarom ik deze aparte blog heb opgezet is omdat ik me de afgelopen jaren hebt verdiept in de correlatie tussen immuunsysteem, algemene gezondheid, levensstijl en het hebben van een candida/schimmelinfectie. Deze correlatie bestaat zeer zeker en deze kennis wil ik graag met je delen!

De laatste blogs en tips over gezonder leven en een schimmelinfectie behandelen op een rijtje:

Een schimmelnagel behandelen

By |Schimmelinfectie Behandelingen|

Schimmelinfecties, zoals bijvoorbeeld een schimmelnagel, die op de huid verschijnen, zijn één van de meest voorkomende infecties waar mensen last van hebben. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de natuurlijke behandeling tegen een schimmelnagel, omdat dit namelijk een probleem is waar veel mensen mee worstelen. Weinigen zijn zich ervan bewust dat de symptomen van een schimmelnagel daadwerkelijk een teken van het candida-schimmel of een schimmel binnen je systeem kunnen zijn. Ook leer je in dit artikel over hoe een schimmelnagel te behandelen.

Alles over een schimmelinfectie bij een man

By |Schimmelinfectie Man|

Vrouwen krijgen gemiddeld genomen elk jaar last van een vaginale schimmelinfectie. Mannen daarentegen krijgen veel minder vaak een schimmelinfectie aan de geslachtsdelen dan vrouwen. Desalniettemin is de mannelijke vorm een heel stuk gevaarlijker dan die van de vrouwen.

Candida in de mond: symptomen en vergelijkbare aandoeningen

By |Candida|

Candida in de mond, ook wel orale candidiasis genoemd, is een aandoening waarbij de schimmel Candida albicans zich aan de binnenkant van je mond ophoopt. Candida is een normaal organisme dat zich in je mond begeeft, maar soms kan het overwoekeren en dan kan het lastige symptomen veroorzaken. Candida in de mond veroorzaakt, meestal op je tong of aan de binnenkant van je wangen, witte laesies. Soms kan Candida in de mond zich ook uitbreiden naar je gehemelte, je tandvlees, je amandelen of de achterkant van je keel. In dit artikel lees je alles over symptomen, oorzaken en natuurlijk de behandeling!

Candida infectie: 14 oorzaken uitgelegd

By |Candida|

Een candida-infectie is misschien wel de meest voorkomende vorm van een vaginale infectie. Bijna 75% van alle volwassen vrouwen wel tenminste één keer in hun leven last van Candida gehad. Ongeveer 50% van de vrouwen hebben twee of meer infecties gehad, en ongeveer 5% van de vrouwen heeft vier of meer infecties per jaar, ieder jaar weer…. Ik leg je in detail uit wat de 14 meest voorkomende oorzaken zijn van een candida-infectie.

Het candida dieet onder de loep + 14 effectieve tips

By |Candida Dieet|

Het candida dieet werd ontworpen om de strijd aan te gaan met candida op een effectieve en natuurlijke wijze. Je volproppen met pillen en antibiotica zorgt er alleen voor dat je gezondheid op de duur nog meer achteruit gaat. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn, met dit dieet kun je je gezondheid versterken en candida de deur wijzen! Lees dus snel verder!

Load More Posts