Cellulite

De beste adviezen tegen cellulite / sinaasappelhuid ontvangen?

Cellulite op benen en billen tegengaan?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek de "21 Effectieve Tips Tegen Cellulite" om cellulite te verminderen en een gladde huid te krijgen!

cellulite boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en speciaal voor vrouwen met cellulite heb ik een aparte blog op de site gezet.

Het is een feit dat 90% van de vrouwen wereldwijd last hebben van cellulite en de oorzaak is van veel onzekerheid en schaamte en daarom je leven erg kan hinderen. Volgens recente schattingen wordt er jaarlijks 2 miljard euro wereldwijd uitgegeven aan verschillende cellulite behandelingen. 

Tijdens mijn studie, onderzoek en het coachen van vrouwen ben ik erachter gekomen dat deze "anti-cellulite producten" in veel gevallen maar voor minimaal of tijdelijke resultaten zorgen. Als gezondheidscoach kijk ik altijd naar de OORZAAK van een aandoening en bij cellulite is dat te wijten door:

Cellulite Oorzaken:

  • Hormonale huishouding: Hormonen spelen een grote rol bij het ontwikkelen van cellulite. Onderzoekers geloven dat oestrogeen, insuline, noradrenaline, schildklierhormonen en prolactine een groot onderdeel vormen voor het krijgen van cellulite.
  • Genen: Specifieke genen zijn nodig om cellulite te krijgen. Vooral geslacht, ras, trage stofwisseling en de ophoping van vetten onder de huid met een trage bloedsomloop zorgen voor cellulite.
  • Dieet: Vrouwen die teveel verzadigde vetten, koolhydraten en zout eten met te weinig vezels hebben een aanzienlijke grotere kans op de ontwikkeling van cellulite.
  • Levensstijl: Cellulite komt velen malen vaker voor bij vrouwen met een "ongezonde lifestyle".

De combinatie van deze factoren kunnen ervoor zorgen dat er overmatig vet opgeslagen wordt onder de opperhuid. Dit op zijn beurt zorgt ervoor dat de vet richting de oppervlakte van de huid gaat en worden er klontjes en hobbels veroorzaakt, dus cellulite.

Om cellulite bij de oorzaak aan te pakken hebben wij een speciaal ebook geschreven om een mooie gladde huid te krijgen en je cellulite te verminderen. Ook kun je op deze website informatieve artikelen lezen over cellulite en wat je allemaal kunt doen om een sinaasappelhuid bij de kern aan te pakken en drastisch te verminderen.

De laatste blogs, tips en trends over natuurlijke cellulite behandelingen op een rijtje:

Cellulite cups kopen: werkt het echt? + 12 tips

Cellulite|

Cellulite cups kopen om jezelf thuis te behandelen tegen cellulite kan in sommige gevallen een goed idee zijn. Uit een pilot studie blijkt dat vrouwen met een gezond gewicht baat kunnen hebben bij de cellulite cups die je thuis kunt gebruiken. Daarnaast zijn er ook nog veel andere manieren om je huid te behandelen tegen cellulite. In dit artikel leg ik uit hoe je cellulite cups kunt gebruiken en waar je cellulite cups kunt kopen. Daarbij krijg je nog 12 andere tips die helpen tegen cellulite.

Cellulitis op de benen: tips en trucs

Cellulitis Behandeling|

Cellulitis - het is niet ieders favoriete gespreksonderwerp. Op hetzelfde moment hoef je er ook niet erg over in te zitten omdat je een paar putjes en kuiltjes in je huid hebt. Het is belangrijk om te leren om van je lichaam te houden zoals het is en het te waarderen voor alles wat het elke seconde van de dag voor je doet om je in leven te houden en je goed te laten functioneren. Het goede nieuws is dat je cellulitis KUNT verminderen! Je kunt echt je lichaam helpen om steviger en slanker te worden en de cellulitis te verminderen. Ik ga nu met jullie delen wat cellulitis eigenlijk is, waarom je het hebt en ik zal je een aantal manieren vertellen hoe je de verschijning van cellulitis op je lichaam kunt verminderen. Je hoeft je zo niet meer te schamen als je in je bikini loopt!

De 8 beste huidverzorgingstips bij cellulite

Cellulite|

Cellulite is een kriem en het is lastig om er vanaf te komen, gelukkig is het niet onmogelijk. Door juist nu al te beginnen met de beste huidverzorging zorg je ervoor dat je de volgende zomer met een gladde(re) huid van de rokjesdagen kunt genieten. In dit artikel ga ik in op de beste manieren om je huid en lichaam te ondersteunen om zo min mogelijk last te hebben van cellulite. Lees hier meer om minder last te hebben van cellulite.

Cellulite excersises: de beste oefeningen tegen cellulite

Cellulite|

De meeste vrouwen krijgen na hun 20ste last van cellulite. Dit is super vervelend, vooral als je jezelf daardoor meer bedekt dan je wilt doen en je er een onzeker gevoel van krijgt. Daarom heb ik oefeningen bedacht die de cellulite zone aanpakken door daar de doorbloeding te verbeteren. Daarbij krijg je ook een anti cellulite workout cadeau en andere workout ideeën.

16 Tips tegen cellulite

Cellulite|

Bijna 85% van de vrouwen heeft last van cellulite, meestal op de benen. Ondanks dat het merendeel van de vrouwen last heeft van deze ontsierende aandoening is het niet zo dat je er helemaal niets tegen kunt doen. Zo blijkt uit onderzoeken dat er verschillende mogelijkheden zijn om je cellulitis te verminderen, bijvoorbeeld door je voedingspatroon aan te passen en je doorbloeding te verbeteren. Lees meer over wat jij kunt doen om cellulite aan te pakken.

Load More Posts