Cellulite Fabeltjes

Cellulite fabeltjes

cellulite fabeltjes

Op tv kun je het in de zomer praktisch elke dag zien. De wondermiddeltjes die beweren de oplossing te zijn tegen al al zo bekende cellulite probleem. In dit artikel zal ik je grootste fabeltjes met je delen op het gebied van wondermiddeltjes tegen cellulite. Dus eigenlijk geef ik antwoord op de vraag "Wat werkt wel, wat werkt niet?"

Top 9 cellulite fabeltjes

  1. Liposuctie. Dit grote vrouwen probleem kan niet worden opgelost door zomaar even naar de plastisch chirurg te gaan en je simpel te laten opereren. Het is vaak genoeg voor gekomen dat het probleem zelfs erger wordt. Natuurlijk kan het voorkomen dat bij sommige vrouwen het probleem vermindert, maar over het algemeen is het echt geen oplossing en al helemaal geen genezing.
  2. Handmatige massages.Dit is ook een fabeltje wat eigenlijk niet kan werken. Mocht dit daadwerkelijk goed werken, dan zouden er geen onderzoeken meer ontwikkeld hoeven worden en was iedereen van de cellulite af!
  3. Anti-cellulite schoenen.Er bestaan daadwerkelijk schoenen die je beter "leren" lopen, maar de schoenen die je daadwerkelijk van cellulite af helpt moeten zeker nog uitgevonden worden (als dit al kan). Het dragen van bepaalde schoenen kunnen je echt hierbij niet helpen.
  4. Kleding. Net als de hierboven benoemde schoenen, bestaat er ook zeker geen kleding die je van het probleem af kan helpen. Lees hier meer over cellulitis en kleding
  5. Cremes en lotions. Dit is misschien wel het grootste fabeltje wat er bestaat en veel mensen geloven er ook nog in. Cellulite kun je niet met behulp van een crème laten verdwijnen. Ook geen enkele lotion kan hiervoor zorgen. Wel is het zo, dat de lotions je huid goed verzorgen, maar cellulite verdwijnt zeker niet door gebruik te maken van dure creme's.
  6. Nivea cellulite creme. In deze creme zit L-carnitine verwerkt wat het vet op je huid zeker niet kan afbreken. L-carnitine is ook zeker geen wondermiddeltje. L-carnitine is zelfs in elke supplementwinkel verkrijgbaar.
  7. Body wraps. Body wraps zijn goed voor je huid en hebben zeer zeker een positieve invloed op je benen. Echter door een body wraps dehydrateerd je lichaam waardoor cellulite minder zichtbaar is. Na een aantal uren na de behandeling is je lichaam weer compleet gehydrateerd en dus komt de sinaasappelhuid weer tevoorschijn.
  8. "Tanning". Sommige mensen beweren door je huid een kleurtje te geven door onder de zonnebank te gaan, dat je cellulite kan verdwijnen. Dit is natuurlijk grote kul en dit kan ook niet waar zijn.
  9. Aromatherapie. Dit is natuurlijk ook niet waar. Door bepaalde geuren te ruiken, zouden je benen in een keer kunnen veranderen.

Wat wel werkt tegen cellulite?

Het enige wat wel goed werkt tegen cellulite is daadwerkelijk zelf actie ondernemen en alle celullite prikkels uit je leven verbannen. Zo zul je een beetje moeten gaan sporten, gezonder moeten eten en bepaalde low-impact oefeningen moeten doen. Kijk hier voor meer informatie over cellulitis behandelingen

Wat werkt wel of wat werkt niet tegen cellulite. Lees alles in : Het Cellulite Verdwijn Programma!