• immuunsysteem versterken

Immuunsysteem versterken deel 2

2017-04-07T10:27:45+01:00augustus 13th, 2012|Immuunsysteem Versterken|6 Reacties

Laatste update: door

Klik hier om deel 1 te lezen:

Immuunsysteem versterken deel 1.

In dit artikel zal ik verder gaan op het onderwerp immuunsysteem.  Hieronder een klein overzicht van de onderwerpen de worden behandeld.

  • Chronische klachten
  • Immuunsysteem verzwakken
  • Immuunsysteem en levensstijl

Chronische klachten

Door het hebben van een gezond immuunsysteem, zijn we dus in staat om te vechten tegen veel van de slechte micro-organismen. Echter, wanneer we worden geconfronteerd met een chronische ziekte of chronische ontsteking, kan dit een negatieve invloed hebben op het immuunsysteem. Hierdoor zal het lichaam met de tijd zwakker worden.

Er zijn veel factoren die het immuunsysteem in gevaar kunnen brengen en chronische klachten kunnen veroorzaken.

Persistente organische verontreinigende stoffen en zware metalen maar ook foute medicatie zijn de meest voorkomende redenen waarom mensen lijden aan chronische ziekten en ontstekingen. Aangezien het immuunsysteem probeert te vechten tegen deze ziekten, wordt het zwakker en zwakker.

Wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat in plaats van te proberen om de ziekte zelf aan te pakken, het het beste is om te zoeken naar het onderliggende probleem, en dan te genezen van dat probleem.

De trieste waarheid is dat sommige artsen de neiging hebben om de feiten van persistente organische verontreinigende stoffen en zware metalen te negeren als zijnde geen werkelijke oorzaak, en in plaats daarvan tegen hun patiënten verkondigen  dat de reden waarom ze last hebben van klachten simpelweg leeftijd gerelateerd zijn. Zware metalen onderdrukken het immuunsysteem. Omdat deze metalen geabsorbeerd worden door het lichaam, gaan ze bio accumuleren en maken dus de toestand nog erger met de tijd. Er is een groeiend aantal artsen die deze waarheid zijn gaan realiseren en hebben besloten zich daarom te richten om hun patiënten te ontdoen van gifstoffen in plaats van er nog enkele toe te voegen. Eenmaal begonnen met deze methode zien we dat het immuunsysteem van de patiënten opnieuw goed begint te werken, waardoor hun “onverhelpbare” chronische ziekten kunnen overwonnen worden.

Immuunsysteem verzwakken

Wanneer het immuunsysteem is verzwakt door giftige stoffen, werken de hersenfuncties niet zoals ze dit zouden moeten doen en andere lichamelijke systemen raken ontstoken. Een manier om je natuurlijke vermogen om te vechten tegen de ziektekiemen die ervoor zorgen dat ziekte onstaat te verbeteren is het  verwijderen van giftige stoffen te stimuleren. Gifstoffen verzwakken het immuunsysteem en het lichaam, waardoor het kwetsbaarder wordt voor ziekten.

De aanwezigheid van te veel verwerkt voedsel en verzadigde vetten verzwakt ook de productie van het hormoo