Aanmeldpagina's

Laatste Update: 7 augustus 2014

Jicht Aanmelding Bevestigen

Wacht nog even voordat je verder gaat!

waarschuwingVoordat ik je de informatie en het gratis eBook via de e-mail kan toezenden heb ik nog een bevestiging nodig van de juistheid van het ingevulde e-mail adres.

Ik mail namelijk alleen inschrijvers die zich "double opt-in" hebben bevestigd, dit in het kader van de Spam Wetgeving in Nederland.  (lees anders het anti spam beleid voor meer informatie).

Klik op de link in je e-mail

Je ontvangt binnen enkele minuten een verificatie e-mail met daarin een bevestigingslink. Ik wil je verzoeken om op die link te klikken en zodoende je aanmelding te bevestigen.

Je kunt je op elk moment weer afmelden

Na bevestiging kom je automatisch op onze lijst te staan en ontvang je de aangevraagde informatie en natuurlijk het eBook ''21 Tips Om Jicht Aanvallen Te Stoppen''. Je kunt je vanaf dat moment ook te allen tijde weer afmelden. In elke mail die je ontvangt zit een afmeldlink.

Geen mail ontvangen, wacht nog een paar minuten of check je spamfolder!

Op je goede gezondheid!

jack

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share