Jicht

De beste adviezen om jichtaanvallen op een natuurlijke wijze aan te pakken.

Jicht Aanvallen op een natuurlijke wijze direct aanpakken?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek de "21 Effectieve Tips Tegen Jicht Aanvallen" om op een natuurlijke wijze jicht aan te pakken en pijnlijke aanvallen te voorkomen.

jicht tips boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en welkom op de speciale jicht blog van OptimaleGezondheid.com

Erg veel mensen in Nederland hebben last van jicht. Jicht is een reumatische aandoening die over het algemeen ouderen treft. De huisarts zal je snel pijnstillers en andere medicijnen voorschrijven. Echter zal hierdoor de oorzaak waarom je jicht hebt, niet aangepakt worden.

Jicht is daadwerkelijk onder controle te krijgen mits je een aantal levensstijl veranderingen in je leven toepast. Gezonde en vooral de juiste voedingsmiddelen zijn van groot belang, maar ook verschillende oefeningen en stress zijn factoren die veel invloed hebben op jicht.

Om de reden dat jicht zelf aan te pakken is, heb ik besloten deze blog te openen. Zodat mensen die last hebben van jicht, snel en duidelijke informatie ter beschikking heeft.

Wat heeft deze website te bieden?

Op deze jicht blog zul je regelmatig nieuwe interessante artikelen vinden over alles wat ook maar met jicht te maken heeft. Onderwerpen als voeding, sport, supplementen, recepten en jicht tips kun je hier vinden.

Daarnaast heb ik een speciaal ebook geschreven met de beste tips tegen jichtaanvallen - de eerste stap is dan ook om het ebook even te downloaden. Succes!

De laatste blogs, tips en trends over jicht natuurlijk behandelen op een rijtje:

Jicht aanvallen in de voeten: Wat kun je zelf doen?

Jicht in de voeten|

Jicht is een veel voorkomende vorm van inflammatoire artritis - een aandoening aan de gewrichten en het bewegingsapparaat. Het is de meest voorkomende vorm van inflammatoire artritis bij mannen en, hoewel het waarschijnlijk meer mannen treft, zijn vrouwen vooral vlak voor en na de menopauze zeer vatbaar. Jicht heeft vooral invloed op de basis van de grote teen. Wanneer dit gebied is beïnvloed wordt de aandoening ook wel aangeduid als podagra. Lees hier de tips om jicht aanvallen in je voeten zoveel mogelijk de verminderen.

11 natuurlijke remedies tegen jicht

Jicht Behandeling|

Jicht is een pijnlijke vorm van artritis die wordt veroorzaakt door een overmaat aan urinezuur in het lichaam. Als je urinezuur in je bloed hebt, ontwikkelt je lichaam kristallen op het kraakbeen van pezen, gewrichten en andere weefsels. Deze weefsels raken dan ontstoken en veroorzaken vaak een ernstige en plotselinge pijn. Maar wat zijn de triggers van dit gezondheidsprobleem en hoe kunnen deze worden voorkomen? Zijn er natuurlijke remedies tegen jicht, die je naast gewone medicatie in kunt nemen? Of misschien wel helemaal in plaats van medicatie? Laten we eens een kijkje nemen.

Jicht door stress: tips om jicht van stress te verminderen.

Jicht|

Jicht is ontzettend vervelend. Het is pijnlijk, vermoeiend en beperkt je mobiliteit. Jicht heeft meerdere oorzaken, zoals ongezonde voeding, een hoge bloeddruk, overgewicht en diabetes. In dit artikel ga ik in op welke manier stress ervoor kan zorgen dat je last krijgt van jichtaanvallen. Daarom krijg je ook tips om langdurige stress te verminderen om de kans op jicht te verkleinen.

Jicht en voeding: Vermijd deze 53 purinerijke voedingsmiddelen

Jicht en Voeding|

Als je last hebt van jicht is het van groot belang dat je oppast met wat je eet. Aan de ene kant moet je oppassen voor alle kunstmatige suikers die in onze voeding verwerkt zit. Aan de andere kant wil je natuurlijk ook niet teveel purine binnenkrijgen, hetgeen ook weer zorgt voor een verhoogde urinezuurspiegel. Lees verder over welke 53 voedingsmiddelen je het beste kunt vermijden en hoe je al die verborgen suikers leert herkennen op het etiket.

Top 10 tips om jicht te behandelen op een natuurlijke wijze

Jicht Behandeling|

De laatste paar decennia is het aantal mensen met jicht schrikbarend toegenomen. Wereldwijd hebben inmiddels al 1-2% van de mensen in westerse landen last van jicht. Alhoewel het een zeer pijnlijke aandoening is, kun je toch veel doen om aanvallen te voorkomen met natuurlijke leefstijl tips.

Een nieuwe aanpak om jicht te behandelen: Purine en Suiker

Jicht en Voeding|

Jicht is een oude aandoening dat toch steeds vaker voorkomt. Normaliter wordt het advies gegeven om voornamelijk de hoeveelheid purine te verminderen. Echter, slechts 1/3 van de hoeveelheid urinezuur in je lichaam komt door je voedingspatroon. De overige 2/3 wordt door de lever zelf gemaakt. Wat veel mensen niet weten is dat er een direct verband bestaat tussen de afscheiding urinezuur en suiker!

Load More Posts