Maagzuur

De beste adviezen om van pijnlijke zuurbranden af te komen.

Brandend maagzuur op een natuurlijke wijze voorgoed stoppen?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek de "21 tips tegen brandend maagzuur" om op een natuurlijke wijze van zuurbranden en maagproblemen af te komen.

maagzuur boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en ik heb dit onderdeel van de site opgezet voor mensen die van brandend maagzuur willen afkomen - zonder een strikt dieet of allerlei lastige aanpassingen in je levensstijl.

Heb je op dit moment last van teveel maagzuur of dat je na een maaltijd te kampen krijgt met heftige zuurbranden? Dan kun je alles wat je moet weten vinden in het gratis ebook dat ik geschreven heb om brandend maagzuur bij de KERN aan te pakken. Teveel maagzuur en zuurbranden gaat vaak gepaard met een bepaalde levensstijl. Wil jij ook een gezonder en slanker lichaam - zonder steeds last hebben van zuurbranden? Dan zul je een aantal gerichte aanpassingen in je levensstijl moeten implementeren. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik zal het je leren via de artikelen en het gratis ebook tegen brandend maagzuur!

De laatste blogs en tips over gezonder leven en brandend maagzuur behandeling op een rijtje:

Brandend maagzuur en keelpijn: wat te doen?

By |Brandend Maagzuur|

Brandend maagzuur, ook wel bekend als zure reflux, is één van de belangrijkste kenmerken van de gastro-oesofageale refluxziekte (GERD). GERD is een aandoening waarbij de spier aan het uiteinde van de slokdarm te los is of niet goed sluit, waardoor er zuur (en voedseldeeltjes) uit de maag kunnen oprispen ​​in de slokdarm. Heel veel mensen hebben tenminste eenmaal per maand problemen met maagzuur Naast het veelvoorkomend brandende gevoel kan het zuur ook de slokdarm beschadigen. Dit kan bij mensen die aan GERD lijden ook leiden tot symptomen die de keel beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld keelpijn.

Wat kun je eten bij brandend maagzuur?

By |Brandend Maagzuur|

Het hebben van brandend maagzuur is een pijnlijke aandoening, die ongeveer 20% van de bevolking treft. Eén van de symptomen van brandend maagzuur is een strak, pijnlijk gevoel op je borst. Het brandend maagzuur wordt veroorzaakt door zure reflux, wat ontstaat wanneer er maagzuur in de slokdarm wordt vrijgegeven. Het maagzuur brandt dan de binnenkant van de slokdarm weg en kan blijvende schade veroorzaken.

Brandend maagzuur en stress: Wat te doen

By |Brandend Maagzuur|

Brandend maagzuur en stress is een combinatie die zeker samengaat. Stress kan brandend maagzuur veroorzaken en je kunt ook veel stress krijgen van brandend maagzuur. Ben jij het rennen naar maagzuurremmers zat elke keer als je last krijgt van zuurbranden? Dan moet je dit artikel lezen dat boordevol tips staat tegen brandend maagzuur en wat je kunt doen tegen stress. Op die manier pak je het probleem aan en zorg je weer voor een kalme maag.

Misselijkheid bij brandend maagzuur: De 15 beste tips

By |Brandend Maagzuur|

Misselijkheid bij brandend maagzuur maakt de oprispingen nog vervelender. Je krijgt het gevoel dat je moet overgeven, maar dat gebeurt dan net niet. Toch onderbreekt dit je flow van de dag en dat kan erg vervelend zijn ook de smaak in je mond helpt niet voor je gemoedsrust. Daarom ga ik in dit artikel in op de oorzaak van de misselijkheid bij brandend maagzuur en geef ik maar liefst 15 tips om de misselijkheid én het brandend maagzuur te stoppen.

12 Huismiddelen tegen brandend maagzuur

By |Brandend Maagzuur|

Huismiddelen tegen brandend maagzuur kunnen de snelle remedie zijn bij een oprisping. Speciaal voor jou heb ik een lijst van huismiddelen die je helpen om van brandend maagzuur af te komen. Van kauwgom tot geuren en thee, alles dat je thuis in de keuken hebt kan zomaar een medicijn tegen brandend maagzuur zijn en je helpen om lichaamseigen beschermingsmethoden te stimuleren.

Brandend maagzuur 24 Tips: Wat te doen

By |Brandend Maagzuur|

Brandend maagzuur en oprispingen kunnen super vervelend zijn. Daarom heb ik 24 tips om iets tegen brandend maagzuur te doen. Daarbij wordt er gelet op voeding, lichaam en eventuele onderliggende oorzaken van brandend maagzuur en oprispingen. Langdurig brandend maagzuur kan namelijk astma veroorzaken. Gebruik de tips daarom om astma door oprispingen te voorkomen.

Load More Posts