Oorsuizen

De beste adviezen om tinnitus / oorsuizen op een natuurlijke wijze aan te pakken.

Tinnitus op een natuurlijke wijze direct verminderen?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek de "23 Effectieve Tips Tegen Tinnitus" om op een natuurlijke wijze oorsuizen drastisch te verminderen en onder controle te houden!

tinnitus tips boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en welkom op de speciale tinnitus / oorsuizen blog van OptimaleGezondheid.

Op deze blog tref je concrete tips en adviezen aan om weer de stilte terug te brengen in je leven en oorsuizen te verminderen. Ook kun je hier informatieve artikelen lezen over tinnitus en wat je allemaal kunt doen om de piep en gesuis te verminderen. Het vervelende van oorsuizen is dat het constant aanwezig is en je leven op veel vlakken erg kan hinderen.

Ik heb veel onderzoek gedaan over oorsuizen en deze kennis wil ik graag met je delen. Ik ben erachter gekomen dat oorsuizen vooral op komt door factoren zoals:  stress, burn-out, tekort aan gerichte vitamines, mineralen en emotionele problemen.

De eerste stap is dan ook om even het gratis eBook te downloaden - hier tref je direct al een aantal handige tips aan om je oorsuizen te verminderen. Succes!

De laatste blogs, tips en trends over tinnitus natuurlijk behandelen op een rijtje:

Oorsuizen verhelpen: 27 tips

Oorsuizen Behandeling|

Een heel veel voorkomende klacht is tinnitus, een constante piep of ruis in je oren. Omdat er zoveel onderzoek wordt gedaan naar de oorzaken van tinnitus zijn er gelukkig ook een heleboel manieren om tinnitus te lijf te gaan. Lees verder hoe je op verschillende manieren kunt proberen om van je oorsuizen af te komen

Tinnitus (oorsuizen) en Voeding

Oorsuizen en voeding|

Door middel van je voeding kun je voor een groot deel de tinnitus terugbrengen en in sommige gevallen zelfs helemaal oplossen. Dit hangt natuurlijk van de persoon af en van de mate waarin de Tinnitus zich manifesteert. Misschien overbodig te zeggen, maar het is niet zo dat één van de volgende punten een oplossing biedt. Het is in de meeste gevallen een combinatie van oplossingen of misschien wel het hele rijtje. Probeer het in ieder geval uit, zodat jij weet wat voor jou de trigger is voor het oorsuizen

Hersengolven stimuleren om tinnitus te verminderen

Oorsuizen Behandeling|

Onderzoek laat zien dat mensen met tinnitus wellicht een onbalans hebben in de hersengolven. Met name een lagere alfagolf kan voor neurologische problemen zorgen. In dit artikel leg ik het verband tussen tinnitus en het stimuleren van je hersengolven + 3 audiofragmenten.

Wat te doen als oorsuizen niet minder wordt

Oorsuizen Behandeling|

Veel mensen hebben er weleens last van, tinnitus of oorsuizen! Het kan heel goed zijn dat de medische weg geen verlichting van klachten geeft. Maar wat doe je als leefstijl therapieën ook niet werken? In dit artikel geef ik je alle tips op een rijtje en wat te doen als bijna niks werkt.

Bestaat er een genezing voor tinnitus?

Oorsuizen Behandeling|

Tinnitus komt vaker voor dan dat je zou denken! Het kan geprikkeld worden door medicatie, gehoorbeschadiging en zelfs stress kan invloed hebben. In dit artikel neem ik alle behandelingen en oorzaken anno 2014 onder de loep. Daarnaast zal ik het artikel de komende dagen ook aanvullen om een totaal samenvatting te hebben.

Tinnitus en Glaucoom: De Gingko Biloba-connectie

Oorsuizen Supplementen|

Tinnitus en glaucoom zijn allebei aandoeningen waarbij de diagnose moeilijk te stellen is. Een overeenkomst die beide ziekten hebben is dat er een duidelijke link is met hoge bloedduk. Hier komt Gingko Biloba in beeld. Dit natuurlijke extract staat bekend om de verbetering van de doorbloeding naar het hoofd. Dit heeft enerzijds een positief effect op oorsuizen, anderzijds heeft gingko biloba een positieve effect op de werking van de cellen. dit helpt weer in de strijd tegen verhoogde oogdruk en het ontwikkelen van glaucoom.

Load More Posts