Prikkelbare Darm

De beste adviezen om het prikkelbare darm syndroom op een natuurlijke wijze aan te behandelen.

Darmklachten door PDS direct verminderen?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek de "21 Effectieve Tips Tegen PDS" om op een natuurlijke wijze maag- en darmklachten door het prikkelbare darm syndroom te verminderen en weg te houden!

pds tips boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en ik heb deze speciale prikkelbare darm blog opgezet met als doel om mensen met prikkelbare darm syndroom en maag- en darmklachten te helpen.

Prikkelbare darm syndroom is een erg pijnlijke aandoening en kan de kwaliteit van je leven drastisch beïnvloeden. Veel mensen hebben last van PDS en schattingen zijn dat ongeveer 8% van de mensen last hebben van PDS of een vorm hiervan.

Tijdens mijn studie, onderzoek en het coachen van mensen zowel offline als online kwam ik tot de schokkende conclusie dat veel mensen niet eens weten dat ze PDS hebben!!

Hierdoor loop je onnodig lang rond met darmklachten zonder een goede oplossing. Sterker nog, veel traditionele behandelen richten zich in veel gevallen niet op de oorzaak van PDS.

De grote uitdaging is dat de klachten vaak alleen maar onderdruk worden - totdat darmklachten zo heftig worden dat je niet meer weet waar je het moet zoeken. Als je op dit moment last hebt van een prikkelbare darm en je wilt hier meer informatie over hebben? Dan kun je op deze website alles vinden over PDS en hoe natuurlijk te behandelen.

Een prikkelbare darm is heel goed te behandelen door te richten op de onderliggende oorzaken!

De eerste stap is dan ook om het gratis eBook te downloaden - hier tref je direct een aantal handige tips aan om verstoppingen, krampen en diarree te verminderen! Succes!

De laatste blogs, tips en trends over een prikkelbare darm natuurlijk behandelen op een rijtje:

Top 20 voedingsmiddelen tegen darmklachten

Darmflora|

Als je last hebt van darmproblemen, gaat het vaak over onze voeding, want we eten steeds minder vezels en veel meer junkfood en sterk bewerkt voedsel. Een hoge zuurgraad, een opgeblazen gevoel, obstipatie en misselijkheid zijn dagelijkse problemen. Ik geef je een hele lijst voedingsmiddelen tegen darmklachten.

Darmflora verbeteren met wijn en karnemelk

Darmflora|

Je darmflora is te verbeteren door rode wijn, karnemelk en zelfs chocolade. Dit is ontzettend goed nieuws voor de wijnliefhebber, maar het betekent helaas niet dat je nu flessen wijn achterover kunt slaan. Een glas wijn per dag is meer dan genoeg voor het verbeteren van de darmflora. Lees hier hoe rode wijn, karnemelk en chocolade ervoor zorgen dat je darmflora verbetert en gezonder is dan als je deze voedingsmiddelen niet eet. Het zal je verbazen wat je allemaal nog mag eten en hoe je nog kunt genieten om je darmflora sterker en gezonder te maken.

De invloed van alcohol op het prikkelbare darm syndroom

PDS Dieet|

Alcohol kan het spijsverteringskanaal irriteren en zo problemen veroorzaken. Er zijn mensen die overdreven hoeveelheden alcohol drinken en die mensen zullen dan uiteindelijk ook darmproblemen ervaren. Het overmatig drinken van alcohol kan leiden tot darmproblemen en hierdoor kun je het prikkelbare darm syndroom ontwikkelen. Veel mensen vragen zich af 'Hoe erg is alcohol voor het prikkelbare darm syndroom?' Mensen die drinken moeten de gevolgen, die de alcohol op hun lichaam heeft, echt goed begrijpen. Zij moeten ook begrijpen dat zwaar drinken kan resulteren in de ontwikkeling van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS).

Pepermuntolie tegen PDS en 14 andere natuurlijke remedies

PDS behandelingen|

Het prikkelbare darm syndroom (PDS) staat algemeen bekend als een groep van verschillende symptomen die tegelijkertijd optreden, waaronder ongemak of pijn in de buik en enkele veranderingen in de darmbewegingspatronen. PDS wordt door veel artsen een functionele gastro-intestinale (GI) aandoening genoemd en GI-aandoeningen ontstaan als je darmkanaal op een ongebruikelijke en abnormale manier werkt, zonder dat er sprake is van schade door ziekten.

Darmflora herstellen met yoghurt en wat je nog meer kunt doen + recepten

Darmflora|

Je darmen zijn een van de grootste organen die je hebt en ze zijn super belangrijk voor je gezondheid. De darmflora zijn de bacteriën, schimmels en virussen in je darmen en die moeten natuurlijk in balans zijn. De goede bacteriën moeten het altijd winnen van de slechte bacteriën. Helaas kan de darmflora door meerdere redenen in onbalans raken, zoals door een antibioticakuur, en dan is het soms een lange weg om die darmflora weer goed te krijgen. Gelukkig zijn er veel natuurlijke middelen om je darmen te ondersteunen, zoals yoghurt. Daarom bespreek ik in dit artikel de voordelen van yoghurt voor het herstellen van je darmflora en welke andere natuurlijke middelen er zijn. Daarbij krijg je ook nog een aantal gezonde recepten voor je darmen.

De 19 beste tips voor obstipatie bij Prikkelbaar Darm Syndroom

PDS behandelingen|

Obstipatie is een van de meest voorkomende klachten bij het prikkelbare darm syndroom. Door de obstipatie kun je moeite hebben met naar het toilet gaan, last krijgen van buikpijn en een opgeblazen gevoel en door de harde ontlasting heb je meer kans op aambeien. Allerlei redenen om er iets aan te doen. Speciaal voor obstipatie klachten bij pds heb ik de 19 beste tips voor je op een rij gezet.

Load More Posts