Psoriasis

De beste adviezen om psoriasis op een natuurlijke wijze aan te pakken.

Psoriasis op een natuurlijke wijze direct verminderen?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek de "21 Effectieve Tips Tegen Psoriasis" om op een natuurlijke wijze psoriasis uitbarstingen drastisch te verminderen en onder controle te houden!

psoriasis tips boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en welkom bij het onderdeel psoriasis. Ik heb deze website opgezet om mensen met psoriasis te informeren om op een een natuurlijke holistische methode de chronische huidaandoening onder controle te krijgen en ervan te herstellen.

Psoriasis is een huidaandoening en momenteel is het nog steeds een raadsel waardoor psoriasis veroorzaakt wordt. Het immuunsysteem wordt fout geactiveerd waardoor het lichaam veel sneller dan normaal nieuwe huidcellen aanmaakt, dit resulteert is pijnlijke en jeukende plekken, ontwel psoriasis.

Als jij dit nu leest en last hebt van psoriasis dan kun je op deze website alles vinden wat je nodig hebt voor je psoriasis behandeling. Ik ben erachter gekomen dat een ''verkeerde'' lifestyle vaak psoriasis onnodig verergerd en in sommige gevallen zelfs volledig veroorzaakt. Dit is goed nieuws, omdat je lifestyle iets is waar je zelf wat aan kunt doen!

Op deze website tref je allerlei handige informatie over psoriasis en een aantal handige tips om op een holistische manier psoriasis te verlichten. De eerste stap is om het gratis eBook te downloaden - hier tref je direct een aantal effectieve tips aan om je huid rustiger te maken en psoriasis onder controle te krijgen!

De laatste blogs, tips en trends over psoriasis natuurlijk behandelen op een rijtje:

Alcohol en Psoriasis: Is er een verband?

Psoriasis voeding|

Over psoriasis is nog niet zo heel veel bekend en veel over deze ziekte is nog steeds zo'n mysterie, dat er daarom nog geen standaardbehandeling voor deze ziekte is. Wel zijn er bepaalde risicofactoren geïdentificeerd. Eén van hen is alcohol. Is er een verband tussen alcohol en psoriasis en moet je dat koude biertje of dat glas wijn, waarvan je zo geniet aan het einde van een stressvolle dag laten staan?

Typen psoriasis uitgelegd met behandelingen

Psoriasis|

Psoriasis is erg bekend, maar het is minder bekend dat er meer dan 7 soorten psoriasis zijn. In dit blog ga ik in op de vormen van psoriasis die bestaan en welke behandeling elke vorm van psoriasis heeft. Het artikel geeft inzicht in de ernst van de psoriasisvormen en in de overeenkomsten en verschillen van de behandelingen. Er zijn zelfs psoriasisbehandelingen die een andere vorm van psoriasis triggeren waardoor je meerdere vormen tegelijkertijd kunt hebben. Lees dit artikel dus goed door om te voorkomen dat dit jou gebeurt en om te weten wat je moet doen als je meer last van je psoriasis krijgt.

Kokosolie tegen psoriasis: en andere natuurlijke middelen

Psoriasis Behandeling|

Kokosolie tegen psoriasis gebruiken is iets dat sommige artsen aanraden. Als je op zoek bent naar een natuurlijk middel om minder last te hebben van psoriasis kan kokosolie zeker helpen. Het is soms zelfs de basis van zalven en crèmes waarin andere werkzame stoffen zijn toegevoegd. Lees daarom hier welke vormen van psoriasis baat kunnen hebben bij kokosolie. Waarom kokosolie kan werken tegen psoriasis en welke andere natuurlijke middelen er zijn om psoriasis te verminderen.

Gelukkig zijn met psoriasis

Psoriasis|

Psoriasis is een huidaandoening die voor een stigma kan zorgen. Helaas heeft bijna de helft van de mensen met psoriasis weleens de vraag gehoord "of het besmettelijk is?". Dit kan erg vervelend zijn, daarbij blijkt ook uit onderzoek dat mensen met psoriasis gemiddeld minder gelukkig zijn dan mensen zonder psoriasis. Dit is erg jammer, want eigenlijk zou geluk niet moeten afhangen van je uiterlijk. Daarom heb ik in dit artikel manieren beschreven waarop psoriasis je gevoel van geluk kan beïnvloeden en wat je kunt doen om wel gelukkig te zijn met psoriasis.

Alles Over Psoriasis Guttata

Psoriasis|

Psoriasis Guttata is een bijzondere vorm van psoriasis. Erg weinig mensen hebben last van deze vorm van psoriasis maar desalneittemin is dit ook vorm waar zeker rekening mee moet worden gehouden. Psoriasis guttata uit zich d.m.v tientallen, soms wel honderden, kleine rode plekjes op de huid. In dit artikel vind je alles over Psoriasis Guttata. Lees snel verder!

Psoriasis op je hoofdhuid: Wat kan ik eraan doen?

Psoriasis|

Psoriasis is een chronische auto-immuunziekte die snelle opbouw van huidcellen veroorzaakt. Deze opbouw van cellen veroorzaakt een ophoping op het oppervlak van de huid. Ontsteking en roodheid zijn hierbij vrij gebruikelijk. Typische psoriatische schilfers zijn wit-zilver en ze zorgen voor de ontwikkeling van dikke, rode vlekken. Soms zullen deze plekjes opbarsten en gaan bloeden. In dit artikel lees je alle informatie over Psoriasis: Wat het is, de symptomen en natuurlijk de behandelingen.

Load More Posts