Rosacea Blog

 

De beste adviezen om rosacea en rode vlekken op een natuurlijke wijze aan te pakken.

Vlammende Rosacea op een natuurlijke wijze direct verminderen?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek de "21 Effectieve Tips Tegen Rosacea" om op een natuurlijke wijze de vlammende roodheid, blozen en acne drastisch te verminderen!

 

rosacea tips boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en welkom op de speciale rosacea blog van OptimaleGezondheid.

Ik heb deze blog aangemaakt aan de website omdat veel mensen last hebben van rosacea zonder dat ze het door hebben!

Vaak wordt rosacea verward met acne en wordt ook de behandeling daarop gericht. Net zo als acne is rosacea een chronische huidaandoening en kenmerken zijn rode plekken/vlekken in het gelaat. Met name komt rosacea voor op de voorhoofd, neus, wangen, kin en zelf in de ogen (aderen). Wat mij verrast over rosacea is hoe vaak het voorkomt en hoeveel mensen niet weten dat ze het hebben of totaal fout behandelen!

Ik heb zelf acne rosacea en het heeft erg lang geduurd voordat ik mijn huid onder controle kreeg. Daarom kan ik mij ook goed inleven wat rosacea met je doet, met name een breuk in je zelfvertrouwen en steeds last hebben van vlammende roodheid en ontstekingen in je gezicht!

Rosacea Platform Nederland

Het doel van OptimaleGezondheid.com/Rosacea is om een platform te zijn voor mensen met rosacea in Nederland. Je kunt regelmatig nieuwe updates verwachten over Rosacea en hoe je het op een natuurlijke manier het beste onder controle kunt krijgen. Want elke huidaandoening (zelfs zo chronisch als rosacea) is onder controle te krijgen en te verminderen met een aantal gerichte gezonde leefstijl tips.

De eerste stap is om even het gratis eBook te downloaden - hierin tref je direct een aantal effectieve stappen aan om de rode vlekken en blozen door rosacea te verminderen. Succes!

De laatste blogs, tips en trends over rosacea natuurlijk behandelen op een rijtje: