Rosacea Blog

De beste adviezen om rosacea en rode vlekken op een natuurlijke wijze aan te pakken.

Vlammende Rosacea op een natuurlijke wijze direct verminderen?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek de "21 Effectieve Tips Tegen Rosacea" om op een natuurlijke wijze de vlammende roodheid, blozen en acne drastisch te verminderen!

rosacea tips boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en welkom op de speciale rosacea blog van OptimaleGezondheid.

Ik heb deze blog aangemaakt aan de website omdat veel mensen last hebben van rosacea zonder dat ze het door hebben!

Vaak wordt rosacea verward met acne en wordt ook de behandeling daarop gericht. Net zo als acne is rosacea een chronische huidaandoening en kenmerken zijn rode plekken/vlekken in het gelaat. Met name komt rosacea voor op de voorhoofd, neus, wangen, kin en zelf in de ogen (aderen). Wat mij verrast over rosacea is hoe vaak het voorkomt en hoeveel mensen niet weten dat ze het hebben of totaal fout behandelen!

Ik heb zelf acne rosacea en het heeft erg lang geduurd voordat ik mijn huid onder controle kreeg. Daarom kan ik mij ook goed inleven wat rosacea met je doet, met name een breuk in je zelfvertrouwen en steeds last hebben van vlammende roodheid en ontstekingen in je gezicht!

Rosacea Platform Nederland

Het doel van OptimaleGezondheid.com/Rosacea is om een platform te zijn voor mensen met rosacea in Nederland. Je kunt regelmatig nieuwe updates verwachten over Rosacea en hoe je het op een natuurlijke manier het beste onder controle kunt krijgen. Want elke huidaandoening (zelfs zo chronisch als rosacea) is onder controle te krijgen en te verminderen met een aantal gerichte gezonde leefstijl tips.

De eerste stap is om even het gratis eBook te downloaden - hierin tref je direct een aantal effectieve stappen aan om de rode vlekken en blozen door rosacea te verminderen. Succes!

De laatste blogs, tips en trends over rosacea natuurlijk behandelen op een rijtje:

Ontstekingen verminderen om rosacea te verminderen

Rosacea behandeling|

Rosacea is een ontstekingsziekte van de huid, dus is het logisch dat de consumptie van voedingsmiddelen, die een ontsteking kunnen verhogen, deze conditie alleen maar erger maakt. Toch komt de consumptie van inflammatoire voedingsmiddelen om verschillende redenen, waaronder het gemak van uit eten gaan bij fastfood restaurants, steeds vaker voor en het aantal bewerkte voedingsmiddelen in supermarkten die ravage aanrichten in het lichaam blijft ook met de dag stijgen.

Zelfgemaakte maskers tegen rosacea

Rosacea behandeling|

Als je last hebt van rosacea, nou, dan ben je niet de enige. Het is een veel voorkomende huidaandoening die roodheid in het gezicht veroorzaakt. Het kan vaak kleine, rode bultjes op de huid veroorzaken, die zeker ongewenst zijn. Hoewel het iedereen kan treffen, wordt het meestal gezien bij mensen met een lichte huid. In dit artikel vind je een aantal effectieve, zelfgemaakte, huidmaskers tegen Rosacea. Lees snel verder en profiteer hiervan!

Rode huid door rosacea of door wat anders?

Rosacea|

Rosacea is een huidaandoening die eenvoudig verward kan worden met andere huidaandoeningen. Dit is erg vervelend omdat de behandeling die de ene huidaandoening juist helpt de situatie voor de andere huidaandoening juist kan verergeren. Lees daarom hier meer over de verschillende huidaandoeningen om de verschillen te herkennen en ook om het verschil in de behandeling te kennen.

Rosacea en Alzheimer, is er een link?

Rosacea|

Rosacea en Alzheimer hebben een link. Dit blijkt uit recent Deens onderzoek waaraan de hele Deense bevolking heeft meegedaan. Dit is geen reden tot paniek als je last hebt van rosacea, de kans is nog steeds klein alleen wel een keer zo groot als mensen die geen last hebben van rosacea en pas vanaf het 60ste levensjaar is dit verschil relevant. In dit artikel ga ik in op het onderzoek en de overlappingen van de behandelingen voor rosacea en Alzheimer.

Is Eucerin dé oplossing voor jouw Rosacea?

Rosacea behandeling|

Hoewel er geen bekende remedie voor rosacea is, merken de meeste mensen dat de progressie van de symptomen kan worden stopgezet en dat uitbraken kunnen worden beheerst door middel van de identificatie van triggers en het vermijden hiervan, gecombineerd met een zachte huidverzorging voor rosacea en een medische behandeling. Bewustzijn en interventie kan de kwaliteit van het leven van rosacea patiënten aanzienlijk verbeteren. Het is belangrijk om je arts te raadplegen om ook de medische opties voor een rosacea behandeling te bespreken en een goed begrip van je rosacea triggers te krijgen. Huidverzorgingsroutines voor rosacea kunnen je helpen om een volledig en normaal leven te leiden. Ecerin is één van die producten. Is dit dé oplossing voor jouw probleem?

Een vlekkerige huid? De 15 beste huismiddeltjes

Rode Vlekken|

Natuurlijk willen we allemaal een mooie huid. Jong of oud, man of vrouw, er zijn niet veel mensen die geen mooie huid willen hebben en als je een ongelijkmatige teint hebt weet je hoe sterk het verlangen kan zijn om een mooie, gezond uitziende huid te bereiken. Een ongelijkmatige teint kan het gevolg zijn van een aantal verschillende dingen. Ook wel bekend als hyperpigmentatie, is een ongelijkmatige huidteint meestal het gevolg van een overproductie van melanine.

Load More Posts