Stress

De beste adviezen om teveel stress, een vol hoofd en zelfs een burnout aan te pakken.

Teveel Stress Stoppen en een Burn-out Voorkomen?

*Tijdelijk Gratis* Download het boek de "21 Effectieve Tips Tegen Stress" om weer rust in je hoofd te krijgen en teveel stress stoppen en een burnout voorkomen!

stress tips boek

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks.

Oprichter OG, Voedingsdeskundige, Bestseller auteur

Hallo, mijn naam is Robert Jan Hendriks en ik heb dit onderdeel van de site opgezet voor mensen die van teveel stress en burnout klachten voorgoed willen afkomen!

Heb je op dit moment last van teveel stress of loop je tegen een burnout aan? Dan kun je alles wat je moet weten vinden in het gratis ebook dat ik geschreven heb om teveel stress, spanningen en burnout klachten aan te pakken. Teveel stress gaat vaak gepaard met een bepaalde levensstijl en mindset. Wil jij beter in je vel zitten en rust in je hoofd weer hebben? Dan zul je een aantal gerichte aanpassingen in je levensstijl moeten implementeren. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik zal het je leren via de artikelen en het gratis ebook met tips tegen stress!

 

De laatste blogs, tips en trends over stress vermindering op een rijtje:

6 wetenschappelijke manieren om je cortisol te verlagen

Stress|

Hoewel veel mensen denken dat cortisol een slecht hormoon is omdat het mede aanleiding geeft tot het ontwikkelen van acne, gewichtstoename en hoge bloeddruk. Maar we hebben dit hormoon toch nodig. Nog sterker, cortisol is noodzakelijk om te kunnen (over)leven. Hier vind je alle info!

Werkstress + zeven tips!

Stress|

Iedereen die werkt, of gewerkt heeft, heeft op een gegeven moment vast wel de druk van werkgerelateerde stress gevoeld. Iedere baan kan, ook al houd je van wat je doet, voor stressvolle momenten zorgen. Je kunt bijvoorbeeld stress ondervinden als je moet voldoen aan een deadline of een uitdagende verplichting moet vervullen. Maar wanneer de werkgerelateerde stress chronisch wordt, kan het overweldigend zijn en schadelijk zijn voor zowel je lichamelijke als emotionele gezondheid. Helaas komt dergelijke langdurige stress maar al te vaak voor.

Burnout behandeling: de rol van voeding, beweging en rust + 12 tips

Burnout|

Een burnout is ontzettend vervelend. De klachten kunnen zowel mentaal als fysiek zijn en daarom kan in het herstel voeding, beweging en rust een grote rol spelen. Speciaal voor jou heb ik uitgezocht welke rol voeding, beweging en rust speelt bij het ontstaan en vooral het herstel van een burnout. Hier zijn verrassende resultaten uit gekomen. Dus lees vooral even verder om erachter te komen welke verrassing er tussen zat. In ieder geval heeft beweging, rust en voeding een rol bij het herstel van een burnout.

Load More Posts