• weet wat je eet

Tip van de dag #30: Cheatday

2016-11-28T09:51:04+01:00maart 1st, 2013|Tip van de dag|1 Reactie

Laatste update: door

Tip van de dag #30: Cheatday

Wist je dat het eten van slechte voedingsmiddelen ook op een bepaalde manier juist goed voor je is? Alleen in combinatie met het "cheatday" principe.

Doe je mee aan cheatday?

[hana-flv-player video="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag-30.mp4" width="600" height="450" description="Tip van de dag #30: Cheatday" player="5" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Eén reactie

  1. Marianne Verpoorte 28 november 2013 om 20:15- Antwoorden

    Goeie tip, deed ik overigens al, ik mag van mezelf 1x per week "cheaten" en zo hou ik het inmiddels al meer dan een jaar vol en ben ik 15kilo afgevallen en zit ik op mijn streefgewicht. Ik blijf mij er goed aanhouden en eet B.v. Praktisch geen suiker meer en voel me een stuk beter.

Reactie achterlaten

Over de Auteur:

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
Zoek Op Klacht:
0 Shares
Tweet
Pin
Share