__CONFIG_group_edit__{"jusilw5x":{"name":"Paragraph","singular":"-- Text %s"},"jusim8ni":{"name":"Quote Title","singular":"-- Text %s"},"jusimmum":{"name":"Quotation Marks","singular":"-- Image %s"},"jusimu0n":{"name":"Author Name","singular":"-- Text %s"},"jusin0tq":{"name":"Author Image","singular":"-- Content Box %s"},"jusin92w":{"name":"Quote Box","singular":"-- Content Box %s"},"jusinfv3":{"name":"Quote Block","singular":"-- Content Box %s"}}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"b0430":"Accent Color"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Tijdelijk Gratis!

Het Koolhydraatarm 7 dagen menu. Download het receptenboek meteen.

Tip van de dag

Laatste Update: 28 november 2016

Tip van de dag #30: Cheatday

0
(0)

Wist je dat het eten van slechte voedingsmiddelen ook op een bepaalde manier juist goed voor je is? Alleen in combinatie met het "cheatday" principe.

Doe je mee aan cheatday?

[hana-flv-player video="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag-30.mp4" width="600" height="450" description="Tip van de dag #30: Cheatday" player="5" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Goeie tip, deed ik overigens al, ik mag van mezelf 1x per week "cheaten" en zo hou ik het inmiddels al meer dan een jaar vol en ben ik 15kilo afgevallen en zit ik op mijn streefgewicht. Ik blijf mij er goed aanhouden en eet B.v. Praktisch geen suiker meer en voel me een stuk beter.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

januari 16, 2021

januari 4, 2021

december 19, 2020

december 9, 2020

december 2, 2020

november 26, 2020

0 Shares
Tweet
Pin
Share