Tip van de dag

Laatste Update: 29 november 2016

Tip van de dag #53: Meer energie tips

Voldoende energie hebben is iets waar veel mensen over dromen. In deze video geef ik je een aantal tips om meer energie te hebben gedurende de dag. Heb jezelf nog andere tips voor meer energie, laat me dit dan zeker even weten. Alvast een fijn weekend.

[hana-flv-player video="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag-53.mp4" width="640" height="360" description="Meer energie tips player="5" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

    1. Een powernap is een kort middagdutje van bijv. 20 minuten om weer op te laden. Vergelijkbaar met de siesta in Spanje. Het kan heel effectief werken voor je energie om dagelijks een powernap te nemen. Wat betreft slapen, 8 uur slapen per nacht vanwege de biologische klok is wat aangeraden wordt en de meeste mensen nodig hebt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share