Tip van de dag

Laatste Update: 29 november 2016

Tip van de dag #55: Tomaten en je gezondheid

Wat zijn de voordelen van tomaten voor je gezondheid? Kan je ze elke dag eten? Zijn er ook nadelen aan verbonden? Voor het antwoord op deze vragen en meer, bekijk de hele video.

[hana-flv-player video="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag-55.mp4" width="640" height="360" description="Tomaten en je gezondheid player="5" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Beste Atta,

   Je kunt inderdaad elke dag tomaten eten.
   Het grootste nadeel dat ik weet van tomaten is dat In onrijpe tomaten zit tomatine, een stof die in grote hoeveelheden giftig is voor de mens. Tomatine kan koorts, zwakheid, slaperigheid, lusteloosheid, depressie, buikpijn en diarree veroorzaken. Tomatine verdwijnt tijdens het rijpen van de tomaat, dus eet alleen rijpe tomaten.

   Hoop dat ik je vraag heb kunnen beantwoorden?
   Groetjes,

 1. Beste Jack,
  Ik wil je even bedanken voor het goeie advies dat we van jou mogen ontvangen.
  Ik heb enorm last gehad van psoriasis op mijn hoofdhuid, maar dank zij jouw tips ivm de goede vetten te eten nl lijnzaadolie (dagelijks) bij mijn yohurt, ben ik zo goed als bevrijdt van mijn kwaal
  Bedankt
  Linda

 2. Daar tomaten gezond zijn voor het lichaam, zijn er natuurlijk ook steeds mindere kantjes. Zo zijn bijvoorbeeld mensen die de galblaas uitgenomen is, veel gevoeliger aan tomaten, en soms aan alle rode groenten, al dan niet in grote hoeveelheden. Elk lichaam is immers uniek, en elk lichaam zal dan ook net iets anders reageren. Toch is het een feit dat bewerkte tomaten, hoe raar het ook klinkt, voor ons lichaam, net iets gezonder zijn dan de verse vruchten.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share