Tip van de dag

Laatste Update: 29 november 2016

Tip van de dag #62: Aspartaam

Is aspartaam echt zo schadelijk als men denkt? Kan het kanker verwekken? Wat zijn nu eigenlijk de conclusies die uit de onderzoeken kan worden getrokken? Wat zijn je ideeën hierover? Graag hoor/lees ik je mening:)

[hana-flv-player video="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag-62.mp4" width="640" height="360" description="Aspartaam player="5" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

 1. Ja, sorry ik begrijp het niet het si dus verkeerd, wat wil je nou dat het helemaal weggaat uit de drankjes en alleen water drinken voor mij geen probleem maar ik zie het de kinderen niet doen, ik vind dit zo'n twijfel veroorzaken raar gevoel geeft het me, maar ik blijf bij je want de andere dingen heb ik geen moeite mee, dus bedankt voor alles Anneke.

  1. Beste Anneke,

   Water is inderdaad de beste oplossing, maar ik snap heel goed dat vooral kinderen niet altijd water kunnen drinken.
   Het kan geen kwaad om ze af en toe een keer wat anders te drinken. Blijf je kinderen wel motiveren bij het drinken van water.

   Succes!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share