Vraag en Antwoord

Vraag en Antwoord


Vraag: Wanneer ontvang ik het product nadat ik betaald heb?

Antwoord: Je krijgt per direct toegang tot de downloadpagina, waar je het product kunt downloaden en je kunt je per direct aanmelden voor het 4 weken programma met stap voor stap instructies.

Vraag: Is het mogelijk om een ''uitgeprinte'' versie van het product te ontvangen?

Antwoord: Het is ook mogelijk om een ''uitgeprinte versie'' van het product thuis opgestuurd te krijgen, hiervoor kun je de hardcover editie van het product bestellen. Voor nadere instructies neem contact op met de klantenservice (of stuur een e-mail naar [email protected]).

Binnen 36 uur krijg je een uitgeprinte versie van het product thuis gestuurd.

Vraag: Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Antwoord: Je kunt betalen via iDeal, overschrijvingen en rembours, meer informatie vind je op de bestel en betaling pagina's.

Vraag: Ik woon niet in Nederland, kan ik nog steeds het product bestellen?

Antwoord: Betalingen gaan momenteel alleen via iDeal, maar je kunt ook geld overmaken, neem hiervoor contact op met de [email protected]

Vraag: Zijn er extra kosten aan verbonden aan het product?

Antwoord: Alle prijzen op de website zijn EENMALIG en inclusief BTW!

Vraag: Heb ik een geld terug garantie?

Antwoord: Je hebt een 100% tevredenheidsgarantie, als je om welke reden dan ook geen resultaat boekt of niet tevreden bent, stuur een e-mail naar [email protected] en je krijgt je geld binnen een paar werkdagen op je rekening weer teruggestort.

Vraag: Hoe lang duurt het voordat ik resultaat merk?

Antwoord: Dat hangt af van de ernst van de klachten, als jij de instructies goed volgt is het zeer waarschijnlijk dat je snel resultaat zult merken.

Vraag: Hoe worden mijn betalingsgegevens verwerkt?

Antwoord: Betalingen hebben wij uitbesteed aan Icepay. een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van veilige betalingen. Je gegevens worden nooit opgeslagen en de betaling gaat via je eigen bank.

Vraag: Hoe neem ik persoonlijk contact op?

Antwoord: Stuur een e-mail naar de klantenservice, of skype (optimale.gezondheid) of je kunt altijd de klantenservice bellen (085-0020467).