Deze pagina verdwijnt over:

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

Ontdek De 7 Redenen Waarom Diëten Juist Voor Extra Lichaamsvet Zorgen En Hoe Je Door Meer Eten En Minder Bewegen
Een Strak, Slank En Sexy Figuur Kunt Krijgen!

 

Ben je op dit moment niet tevreden over je figuur en ben je het zat om elke keer te moeten lijnen, honger lijden of jojoën?

Heb je op dit moment ergens te veel lichaamsvet zoals zoals buikvet, vetrolletjes rond je buik of vetrandjes die je maar niet kunt kwijtraken?

Heb je écht van alles al geprobeerd om eindelijk van die laatste paar kilo’s verlost te zijn?

Ben je het zat om elke keer op dieet te moeten en je favoriete eten niet eens mag aanraken zonder je schuldig te voelen?

Wil je niet meer gefrustreerd zijn en je ''te dik voelen'' wanneer je op de weegschaal gaat staan?

Ben je het beu om elke keer te moeten liegen over je ''gewicht'' of over ''afvallen'' vanwege de schaamte omdat je maar niet blijvend kunt afvallen?

Maak je je ook druk over alle verborgen schadelijke additieven die de voedselindustrie stiekem in je voedsel heeft verwerkt en die je zeer waarschijnlijk elke dag eet waardoor vet verbranden maar niet lijkt te lukken?

Zou je ook op een simpele manier van de ophoping vet rond je billen, heupen of buik willen afkomen?

Ben je het beu om elk jaar dezelfde goede voornemens op te schrijven waardoor het lijkt alsof je geen zelfdiscipline hebt om je doelen te halen?  

Maak je je zorgen dat je straks een handvol pillen moet slikken omdat je gezondheid steeds verder achteruit gaat.. er steeds meer klachten bij komen en je een groot risico loopt op de ‘’enge’’ aandoeningen waar je weleens over leest?

Voel je je vaak futloos of ben je compleet buiten adem wanneer je een trap oploopt of een stevige wandeling maakt en ben je bang dat jouw conditie steeds verder achteruit gaat?

Wil je ook een fit, strak en energiek lichaam hebben zonder te veel vet? Er 10 jaar jonger uitzien, afkomen van rimpels en lijntjes in je gezicht? En eindelijk vet gaan verbranden zelfs op de meest moeilijke plekken waarvan je altijd hebt gedacht ‘’dat is onmogelijk’’?

Als je één of meer van de bovenstaande vragen met JA hebt beantwoord, dan raad ik je echt aan om deze brief door te lezen, omdat ik een aantal ongebruikelijke tips met je ga delen om vet te verbranden op een manier waar je nog nooit van hebt gehoord.

En  dit is waarom..

Ik ga alle verborgen geheimen van de voedselindustrie op tafel leggen en alle feiten en fabeltjes over vet verbranden ontmaskeren, ik zal je vertellen hoe je twee keer zoveel energie kunt krijgen en waarom diëten zelfs voor extra kilo's zorgen.

Hier alvast een voorproefje van wat ik vandaag met je ga bespreken:

Waarom op dieet gaan het laatste is wat je moet doen als je vet wilt verbranden.. (Er zijn 7 dik makende fouten die je waarschijnlijk elke dag maakt). Zodra je deze 7 dik makende fouten niet meer maakt, verbrand het overtollige lichaamsvet praktisch vanzelf.

Waarom te vaak naar de sportschool gaan helemaal niet slim is als je vet wilt verbranden (gek he?).

Waarom de voedselindustrie jou ongezond en (te) dik houdt door verborgen schadelijke additieven in voedingsmiddelen te verwerken die gezond en bewust lijken, maar dat zeker niet zijn!

Welke stappen je vandaag nog kunt zetten om binnen 30 dagen tot wel 7 kilo te veel aan buikvet, vet rond je billen en heupen kunt verbranden zonder naar de sportschool te gaan of op dieet te moeten.

Het goede nieuws is dat je maar een paar ‘’kleine’’ aanpassingen hoeft te maken in je dagelijkse leven. Het verbranden van teveel vet en je ideale gewicht bereiken en behouden met net zo veel energie als een (klein) kind hoeft niet moeilijk te zijn en ligt écht binnen handbereik.

Daarom maakt het niet uit hoeveel of hoe weinig je momenteel weet over gezondheid en afvallen, het zijn de kleine aanpassingen die het verschil gaan maken.

Welke dat zijn zal ik je vandaag uitleggen...  

Stel Je Het Volgende Eens Voor:

Dat je straks een complete nieuwe garderobe moet kopen, (meerdere maten kleiner dan wat je nu hebt).

Het fijne gevoel ervaart dat je je favoriete kledingzaak binnenloopt en je geen zorgen hoeft te maken of die spijkerbroek er wel in jouw maat is..

Dat je die ene spijkerbroek aandoet en je riem een paar maten strakker moet zetten!

Je overspoeld wordt door complimenten van je man, collega’s vrienden en vriendinnen.. zoals:

‘’Wat zie je goed uit zeg?’’ of ‘’Wat is je geheim?’’. 

Of wanneer je met je (klein)kinderen of neefjes / nichtjes gaat spelen niet binnen 5 minuten een rustpauze moet nemen omdat het zweet op je voorhoofd staat.  

Dat je een voorbeeld bent voor je (klein) kinderen en familieleden vanwege je slanke figuur en energiepijl!

Als je dat en meer wilt ervaren, dan heb ik slecht nieuws voor je..

Ik heb slecht nieuws voor je

Een recent onderzoek (april editie van American Psychologist, the journal of the American Psychological Association) laat zien dat 97% van alle afvalproducten NIET WERKEN!

Sterker nog, zelfs doorgewinterde afvalveteranen kunnen hiermee geen overtollig lichaamsvet kwijtraken.

Maar daar stopt het niet! 95% van het gewicht dat je bij een nieuw populair dieet kwijtraakt zal niet alleen terugkomen, maar ook nog dubbel en dwars met een paar kilo's extra waar je die niet wilt hebben.

Hierdoor kun je stellen dat diëten niet werken, sterker nog, dat ze zelfs voor nog meer lichaamsvet zorgen.

Maar waarom werken de meeste diëten en afvalprogramma's  dan niet?
Ik ben van mening dat het door de combinatie van de volgende factoren komt:

Reden #1: Veel te moeilijk

Ik denk dat je wel weet waar ik het over heb; je leest een dieetplan door en je hebt geen flauw idee waar te starten, wat is nou stap 1? Vervolgens ga je aan de slag en haakt nog sneller af, herkenbaar?

En wanneer je eenmaal in week 4 bent beland zie je nog steeds hetzelfde gewicht of meer op de weegschaal staan.. Het gevolg is dat je weer op zoek gaat naar het volgende nieuwe populaire dieet of wondermiddel.. en tot die tijd liever de weegschaal wilt vermijden.

Een eindeloze zoektocht naar iets dat wel werkt waar je toch wel flauw van wordt.. Komt dit je enigszins bekend voor?

Daarnaast is er zoveel informatie en valse beloftes; het is alsof je het meest geweldige dieet ooit door de mensheid gecreëerd hebt gevonden, maar helemaal niet consistent en voor jou goed werkt.

Reden 2: Het is moeilijk feit van fictie te onderscheiden bij het afvallen.

Als je  wilt afvallen en meer energie wilt krijgen dan is de kans groot dat je door de vele behandelingen en adviezen niet meer weet waar te beginnen.

Veel mensen kunnen door de bomen het bos niet meer zien. Er is zo veel tegenstrijdige informatie te vinden over het onderwerp ‘’afvallen en gezondheid’’.

Vaak krijg je adviezen dat je geen suikers meer mag eten, meer groenten en fruit en elke dag moet zwoegen in de sportschool. Sommigen zeggen dat een vegetarisch dieet de oplossing is, terwijl anderen zweren bij het oermens dieet of koolhydraatarm dieet. 

De meeste diëtisten en gezondheidsgoeroe ’s spreken elkaar alleen maar tegen of komen met verouderde adviezen die voor Jan Alleman en Mevrouw Doorsnee gewoon niet werken.  

Er zijn zoveel tegenstrijdige adviezen dat je het overzicht compleet kwijtraakt en niet meer weet wie je moet geloven en waar je moet beginnen.

Reden 3: Interne oorzaken worden niet aangepakt.

Als jij dezelfde fout maakt die de meeste mensen maken bij het afvallen kun je weliswaar de symptomen onderdrukken van het probleem door weer een nieuw dieet te volgen.

Maar op de lange termijn tasten diëten alleen maar je gezondheid aan doordat complete voedingsgroepen verbannen worden en aankomen en afvallen helemaal niet gezond voor je lichaam is. Daarnaast worden de interne blokkades niet opgelost waardoor je blijft JOJO-en.

De enige manier om blijvend van de overtollige kilo’s af te komen is door te STOPPEN met zo’n beetje alles wat je tot nu toe geprobeerd hebt.. en je te richten op de échte oorzaken (het interne probleem zoals verborgen schadelijke additieven, je hormoonhuishouding en toxiteit. (Iets wat iedereen over het hoofd ziet en zal ik zo dadelijk uitleggen).

Wanneer je talloze diëten zonder blijvend resultaat al geprobeerd hebt en het beu bent om steeds opnieuw te beginnen. Dan is het tijd dat je een andere invalshoek gaat proberen voor een blijvend mooi slank figuur, zelfs als de laatste kilo’s er maar niet blijvend af willen.

Word Je Alleen Maar Dikker en Dikker?

Als jij net als veel mensen maar niet kunt afvallen, de frustratie dat weer een afvalpoging niet gelukt is.. en dit liever niet wilt delen met je partner, familieleden of collega's en daarom moet ''liegen'' over je gewicht..

Of dat je tijdelijk wel een paar kilo kwijtraakt in de vorm van vocht of spiermassa.. maar dat die kilo’s snel weer terugkomen waardoor het lijkt alsof echt niks lijkt te werken, dan ben je zeker niet alleen!

Veel mensen weten dit niet, maar ik heb zelf op het randje van zwaar overgewicht gezeten..

Ik was erg gefrustreerd en onzeker omdat ik maar niet van mijn ‘’dikke buik’’ kon afkomen en de bijkomende zwembandjes die over mijn broek heen hingen.  

Ik weet nog goed toen ik met mijn beste vriend naar het strand ging tijdens de zomervakantie (hij is zo’n iemand die net zo veel kan eten als hij maar wil, zonder aan te komen).

We zouden daar afspreken met een aantal kennissen.

Toen maakte Lisa de opmerking ‘’Mooie zwembandjes’’..

Het ergste was nog wel toen mijn nichtjes langskwamen en mijn ouders hadden een klein zwembadje in de tuin gezet.. Ik deed mijn zwembroek aan en mijn kleine nichtje Sara zei:

‘’Wat heb jij een dikke buik’’.

Kinderen kunnen goudeerlijk zijn en bedoelen het niet slecht, maar ik zakte wel door de grond, want dat is niet iets wat je wilt horen.

Heb je enig idee wat dat met je zelfvertrouwen doet?

Ik Ga Op Dieet!

Toen dacht ik, dit gaat mij allemaal veel te ver, want straks krijg ik die kilo’s er niet meer af, ik ga op dieet!  

Mijn eerste poging was een eiwitrijk dieet.. want ik had gelezen dat je daarmee het snelste buikvet kon verliezen. Ik nam het zeer serieus en ging er mee aan de slag..

In het begin stadium verloor ik wel aardig snel wat kilo’s, maar alleen maar vlees en sla eten is niet bepaald goed vol te houden..

Ik voelde me constant slapjes en 3 etages omhoog lopen was al te veel.. niet bepaald indrukwekkend als je  25 bent..  

Toen switchte ik naar het bekende koolhydraatarme dieet, toen het Paleo dieet, een vegetarisch dieet, groene smoothies en allerlei varianten gebaseerd op dezelfde principes:

 • Minder calorieën eten
 • Meer groente eten
 • Minder koolhydraten
 • Meer bewegen

Als het zo gemakkelijk is, waarom lukt het dan 97% niet om af te vallen?
Na 4 jaar zelf te jojoën had ik er echt schoon genoeg van.

Ik had nog steeds die leuke zwembandjes en een te dikke buik die over mijn broek hing..

Dat terwijl elk dieet beloofde dat ik snel van mijn buikvet af zou komen.. niet waar dus..

Toen begon ik te studeren.. want naast te veel aan lichaamsvet kampte ik ook nog met acne rosacea..

Dat is een chronische huidaandoening, ik voelde mij in die periode niet bepaald zelfverzekerd over mijn uiterlijk.  

In die periode heb werkelijk waar elk boek gelezen over afvallen, over ontgiften, over diëten, alternatieve genezing en boeken over voeding en hormoonhuishouding, ik heb zelfs een cursus voedingsleer gevolgd.

Ik wist zeker dat ergens een antwoord te vinden zou zijn om van mijn overgewicht af te komen.. en ik zou dat vinden!

Waar ik achter ben gekomen is dat de oorzaak van je overtollige kilo’s, futloos zijn en niet meer de gezondheid en figuur hebben die je zou willen, komt door de voedingsindustrie..

En dan met name de schadelijke additieven en de  toxiteit  daarvan, iets waar bijna niemand zich bewust van is..

De kans is groot dat deze schadelijke additieven op dit MOMENT in je keukenkastje staan onder een gezond label.

Wist je dat deze schadelijke additieven je lichaam ’s natuurlijke mechanisme belemmert om effectief vet te verbranden?

En dat deze additieven zelfs de oorzaak kunnen zijn van ongecontroleerde eetbuien waardoor het lijkt alsof je maar niet van die ene lekkere reep chocolade kunt afblijven?

En dan het bijkomende schuldgevoel krijgt omdat je je niet aan de ‘’regels’’ hebt gehouden en de volgende ochtend met grote afkeer op de weegschaal gaat staan..

Toen ik eenmaal door had wat de oorzaak was van mijn eigen klachten vlogen de kilo’s er af.. Om je bewijs te geven..

Ik was eerst 82.8 kilo met een lengte van 1.83.. dat is een BMI van ruim 25, op het randje dus om op latere leeftijd geteisterd te worden door hart- en vaatziekten en een vergroot risico op kanker.

Door me te richten op de interne oorzaken van mijn eigen overtollige kilo's ben ik 10.8 kilo afgevallen en ik heb nu een BMI van 21.5.

Nu is BMI niet een accurate maatstaf, maar dat is een discussiepunt voor later.. (ik zal je laten zien hoe je in één oogopslag kunt meten wat je ideale gewicht echt is).

Het gekke is dat ik tegenwoordig helemaal niet meer bezig ben met afvallen of vet wegwerken. En ik kijk helemaal niet meer naar de weegschaal. Iets waar ik erg dwangmatig in ben geweest.

Sterker nog, ik ging altijd helemaal naakt op de weegschaal staan zodat het resultaat hopelijk iets beter zou zijn..(raar om hier aan terug te denken)

Ik heb mijzelf opnieuw geprogrammeerd wat betreft voeding en gezondheid.

Alsof ik een update van Windows heb gekregen en niet langer het verkeerde doe en waardoor de kilo's er bijna vanzelf afgingen!

Mijn Passie Voor Gezondheid Was Geboren

Ik heb altijd al een passie gehad voor gezondheid en voornamelijk de correlatie tussen gezondheid en het oplossen van klachten zoals te veel lichaamsvet en weinig energie.

Hoe het kan dat sommige mensen nooit ergens last van hebben en zonder moeite een mooi figuur hebben, terwijl anderen mensen elke dag last hebben van ziekte of maar niet kunnen afvallen.

Het is niet voor niets dat bijna 50% van de Nederlanders te dik zijn, volgens recent onderzoek gedaan door Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het CBS.

Recente onderzoeken tonen aan wanneer we een gezond en lang leven willen leiden, niet vroegtijdig willen overlijden aan (genetische) ziektes en aandoeningen (die goed te voorkomen zijn),  je niet langer je systeem onnodig moet belasten.

Eén van mijn grootste inzichten van de afgelopen jaren is dat toxiteit direct invloed heeft op je vetverbrandingsmechanisme en je ideale gewicht houden.

Zelfs de kans op hele nare aandoeningen zoals kanker (te veel lichaamsvet verhoogt het risico drastisch) kan met de juiste voedingsmiddelen met veel antioxidanten goed drastisch beperkt worden.

Veel mensen beseffen niet dat overgewicht veroorzaakt en versterkt wordt door het volgende:Tekorten aan belangrijke aminozuren, vitamines en mineralen in het lichaam;
Ophoping gifstoffen & vrije radicalen waardoor er te veel toxines vrijkomen in het lichaam en voor extra vet zorgen.

Een tekort aan belangrijke voedingsstoffen verzwakt je immuunsysteem. Hierdoor krijgen ziektes en bacteriën de vrije hand om door te breken.

Een tekort, oftewel deficiënties en ophopingen gifstoffen, oftewel toxiciteit zijn de KERN oorzaken van chronische klachten en te veel lichaamsvet.

Ik dacht ‘’meer mensen moeten dit weten’’ en startte in 2010 de website OptimaleGezondheid.com.

Mijn website is inmiddels één van de populairste health blogs van Nederland en krijgt steeds meer bezoekers en elke keer krijg ik de vraag of ik deze waardevolle kennis specifiek over afvallen zonder op dieet te moeten en meer energie krijgen op papier wilde zetten?

Voor de duidelijkheid: Dit is niet weer een snel afvallen dieet of een zogenaamde magische oplossing zoals afvalpillen of een fitnessprogramma.

Mijn advies is ook niet om alleen maar biologisch te eten. Echter, deze informatie is wel essentieel als je eindelijk een gezond leven met  een gebalanceerd voedingspatroon en gezonde leefstijl wilt hebben waarmee je wél van overtollig vet rondom je buik, billen of heupen wilt afkomen.

Mijn doel is om met wetenschappelijke onderbouwde adviezen je eigen vetverbrandingsmechanisme te stimuleren zodat afvallen praktisch vanzelf gaat.

Daarnaast wil ik je helpen naar een gezonde leefstijl..

Met een gezonde leefstijl doel ik op een gezonde, energieke, levendige en vitale JIJ zodat je met veel energie en een sexy aantrekkelijk lichaam eindelijk verlost bent van te veel aan lichaamsvet op plaatsen waar je die niet wilt hebben.

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, het maakt ook niet uit wat je allemaal al geprobeerd hebt om af te vallen..  

Als je deze informatie goed tot je neemt zal je ontdekken dat dit de missende schakel is geweest naar een gezonde en SLANKE JIJ.

Wat Je Niet Mag Weten...

Waar ik achter ben gekomen is dat de voedselindustrie honderden geheimen en technieken heeft waardoor je overtollige lichaamsvet maar niet blijvend kunt wegwerken.

Deze geheimen en methoden zorgen bij jou voor overtollige kilo’s en kan zelfs voor vroegtijdige veroudering zorgen zoals rimpels en lijntjes.

Het zorgt ervoor dat je niet in staat bent de laatste kilo’s rond je middel of elders kwijt kunt raken en je geweldig te voelen en er ook zo uit te zien!   

Sterker nog, deze schadelijke verborgen ingrediënten tref je vrijwel in alle supermarkten aan zonder dat je het doorhebt.

Ik heb ze zelfs gezien op verpakkingen waarvan je zou denken, ‘’dat is gezond’’!

Je vraagt je waarschijnlijk af: Hoe kan dit en waarom?

Ik ben van mening dat het komt doordat het toevoegen van schadelijke additieven niet alleen goedkoper te produceren is, maar dat ze mensen ook verslaafd krijgen aan hun producten waardoor je in een vicieuze cirkel terecht komt van tijdelijk afvallen en weer aankomen.   

Je weet waarschijnlijk wel waar ik het over heb. Ongecontroleerde eetbuien, of dat je plotseling een reep chocolade of zak chips achterover slaat zonder je er echt bewust van te zijn.

Nou ik kan je vertellen, je bent zeker niet de enige. Het grote gevaar van deze schadelijke additieven is dat je ze niet alleen aantreft in een zak chips of reep chocolade.

Steeds vaker komen ze ook voor in producten die je dagelijks eet waarvan je denkt dat ze gezond en bewust zijn.

Het is niet voor niets dat de consumentenbond en Foodwatch regelmatig alarm slaat vanwege misleidende claims van de voedselfabrikanten waardoor afvallen maar niet lijkt te lukken!

Het Verborgen Geheim Waarom Afvallen Maar Niet Lukt…

Ondanks dat er honderden diëten op de markt zijn en allerlei methoden en programma’ s worden Nederlanders elk jaar dikker en het lijkt erop dat deze trend zich de komende jaren doorzet.

Het is duidelijk dat een nieuw dieet niet de oplossing zal zijn.

Je kent het typische advies wel: MEER bewegen en MINDER eten. Met andere woorden, door je lichaam op een caloriearm voedingspatroon te zetten verbrand je meer calorieën dan dat je gebruikt, het resultaat is een paar kilo eraf.

Dit werkt toch? Klopt, maar alleen tijdelijk.

Dat is waarom maar slechts 3 op de 100 van de mensen op een dieet daadwerkelijk blijvend zal afvallen.

Sterker nog, de meeste mensen krijgen de verloren kilo’s niet alleen terug, maar er komen zelfs extra kilo’s bij. Dus je bent in een slechtere toestand dan voordat je het nieuwste populaire dieet hebt gevolgd.

Laat ik duidelijk zijn, de voedselindustrie vindt het helemaal niet erg dat de gemiddelde Nederlander steeds dikker wordt.

Meer mensen die ongezond eten en te zwaar zijn betekent grotere winsten.

Het zou pas een probleem zijn wanneer iedereen plotseling bijna geen bewerkte voedingsmiddelen zou kopen.

Des te dikker iemand is, des te gemotiveerder diegene is om een nieuw dieet te proberen en dan uiteindelijk toch meer gaat eten vanwege een structureel probleem met diëten.  

Denk je echt dat ‘’slanke mensen’’ de hele dag calorieën tellen of constant op dieet zijn, of wellicht denk je dat je slanke buurvrouw of buurman het genetisch beter voorelkaar heeft.

Zeker niet.

Nu kan overgewicht versterkt worden door genetische factoren, maar dat is slechts een klein deel van de puzzel.

Bij de meesten van ons komt een ‘’buikje’’ of te dikke billen en heupvet voornamelijk door deze schadelijke en verslavende additieven die te veel aan lichaamsvet veroorzaken en je hormoonhuishouding uit balans brengen.  

Moet je eens  voorstellen hoe het zou zijn dat je niet weer een dieet hoeft te volgen. Dat je niet langer het woord ‘’ 5 kg afvallen’’ op je lijstje goede voornemens hoeft te zetten.

Hoe het zou zijn wanneer je totale controle hebt over je gewicht en gezondheid?

Ik ben hier vandaag om je te vertellen dat je niet langer teleurgesteld of onzeker over je uiterlijk hoeft te zijn.

Dat een gezonde, vitte, energievolle en slanke JIJ binnen handbereik ligt.. indien je stopt met het jezelf onnodig moeilijk te maken.

Je hoeft je niet langer zorgen te maken dat je gezondheid alleen maar achteruit gaat.. Dat de extra kilo’s  er alleen maar bijkomen.. EN het aantrekkelijke figuur (zichtbare buikspieren, gladde huid een mooi slank figuur) plus de bruisende energie die je vroeger had voor altijd verdwenen is..

Op de juiste eenvoudige manier kun je het aantrekkelijke figuur en gewicht krijgen dat je altijd al gewild hebt!

Bedenk eens hoe het zou zijn indien:

 • Je niet constant honger hebt en fantaseert over de ‘’schuldige’’ voedingsmiddelen zoals een heerlijke reep chocolade. Weten dat je ook lekker kunt eten zonder een schuldgevoel en dat je de volgende ochtend niet bent aangekomen. Je kunt ook gezond en lekker eten waardoor je zelfs zult afvallen en overtollig vet kunt verbranden.   
 • Je alle kleding kunt dragen die je wilt en bij het shoppen niet langer de frustratie hoeft te hebben dat je favoriete jeans een maatje te klein is.
 • Bij het uittrekken van je T-shirt zichtbare buikspieren hebt! En niet buikvet en lovehandles.
 • Voedsel je vriend en niet langer je vijand is.
 • Je eindelijk kunt genieten van zoetigheden zonder extra schuldgevoel, omdat jij nu de controle hebt over eten, hoeveel kilo’s je wilt afvallen en je zonder problemen op een gezond voedingspatroon kunt blijven.  
 • Je niet langer hoeft te schamen of ''liegen'' over je gewicht omdat je laatste afvalpoging niet geslaagd is.. Dat je niet langer meer stress krijgt van afvallen dan van een verbouwing of verhuizing. 
 • Je eindelijk een onverslaanbare motivatie en wilskracht hebt om goede voornemens van 2014 alsnog te halen zonder vroegtijdig op te geven en volgend jaar weer moet proberen.
 • Dat de gezondere en slanke JIJ vol met energie een inspiratie is voor de mensen om je heen zoals je vrienden, familieleden, kinderen en collega's!

Het goede nieuws is dat een slank en aantrekkelijk lichaam vol met energie geen fantasie hoeft te zijn. Het is zeker niet zo moeilijk als je nu wellicht denkt.

Het slechte nieuws is dat je waarschijnlijk net zoals duizenden andere mensen structureel het verkeerde doet..

Als je klaar bent om de WAARHEID te ontdekken over hoe je eenvoudig je lichaam 's natuurlijke vetverbrandingsmechanisme tot wel 85% kunt verhogen door een paar kleine aanpassingen in je voedingspatroon te maken, lees dan zeker verder.

Zelfs als je niet als doel hebt af te vallen, meer energie te krijgen en een algeheel gezonder lichaam, dan raad ik je toch aan het volgende nog even door te lezen:

Zelfs als je denkt gezond te eten, is dat waarschijnlijk niet zo..


Zo dadelijk zal ik je een aantal stappen geven om deze schadelijke additieven te verbannen uit je keuken.

De kans is groot dat je ze vandaag nog gegeten hebt. En dat is exact de reden waarom afvallen maar niet wilt lukken of dat je last blijft houden van eetbuien en jojoën.

Tenzij je deze informatie tot je neemt, zal je nooit een slank en aantrekkelijk figuur krijgen boordevol energie.. en hier is waarom:

Fouten Die De Meeste Mensen Maken
(Jij Waarschijnlijk Ook)

Over het onderwerp voeding en gezondheid is al veel geschreven, helaas is er ook heel veel tegenstrijdige informatie.

Het lijkt erop dat iedereen een expert of goeroe is geworden, maar ondersteunende onderzoeken tref je niet aan bij de beweringen.

Hieronder heb ik 7 bekende dikmakers voor je samengesteld met fouten die de meeste mensen maken, maak jij ze ook?

Dikmaker #1: Ingrediëntenlijsten laten maar de halve waarheid zien

Je zou denken door de verpakkingen goed te bestuderen dat je daardoor kunt zien of iets wel of niet gezond is. Echter, dat is maar gedeeltelijk waar.

Fabrikanten worden steeds creatiever in het verdoezelen van de ingrediënten (onderzoek consumentenbond 21 januari 2014).

Zo worden er op allerlei manieren de hoeveelheid suiker verdoezeld met slimme technieken.

Tenzij je een gecertificeerde voedingsdeskundige bent met een achtergrond in scheikunde, is de kans groot dat je  ongezond koopt terwijl je denkt dat het gezond is.

Wachten totdat de overheid eindelijk een keer ingrijpt is geen slimme strategie, dit kan jaren duren en vervolgens vinden fabrikanten gaten in de regelgeving om alsnog de producten gezonder te laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn, zelfs de ‘’groene etiketten lijn’’ doet hier aan mee door misleidende keurmerken te gebruiken.  

Het ergste is nog wel dat deze kunstmatige additieven ontwikkeld zijn om verslavend te werken.

Nu weten we allemaal wel dat je moet oppassen met geraffineerde suikers en transvetten, maar wat doe je als je er staat gehydrogeneerde olie of plantaardige olie, fabrikanten kunnen andere benamingen gebruiken in de kleine letters waardoor je ze gemakkelijk over het hoofd ziet.

Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan en een lijst samengesteld hoe je boodschappen gezond en bewust kunt doen, niet alleen voor jezelf, maar ook ten behoeve van je familie!

Daarnaast is het een feit dat zelfs een klein beetje transvetten al erg slecht voor je is en het risico op hart- en vaatziekten enorm verhoogd.

Fabrikanten kunnen simpelweg de hoeveelheid transvetten net onder de richtlijn verlagen zodat het product alsnog in de schappen komt te liggen zonder dat de hoeveelheid transvetten benoemd hoeft te worden.

Maar zelfs een klein beetje transvetten is al slecht voor je! Je lichaam is simpelweg niet ontworpen om transvetten goed te verwerken waardoor deze schadelijke vetten zo snel worden opgeslagen in overtollig buikvet of vet rond je heupen of billen waar je niet goed vanaf kunt komen en zelfs het risico op bepaalde soorten kanker kan verhogen.

Dikmaker #2: Drinken van vers geperste sinaasappelsap

Sapjes en zelfs vers geperste sapjes zijn zeker niet wat je zou denken. De sapjes met een mooie groene verpakking vol met afbeeldingen van vers fruit gefotografeerd in Spanje zijn niets meer dan water, suiker en een fruit concentratie.

De meeste sapjes bevatten helemaal geen fruit maar lijken zo gezond. Maar zelfs als je vers geperste sapjes drinkt is dat niet handig. Dit komt omdat ook vers geperste sapjes vol met suiker zitten, het gezonde is compleet verwijderd:

Geen vezels of kauw resistentie zodat de suikers minder snel in je bloedbaan terecht komen. 

Daarnaast krijg je er ook vrij snel te veel van, één glas sinaasappelsap is hetzelfde een handvol sinaasappels. Kortom, de meeste sapjes bevatten evenveel suikers als frisdranken.

In het programma ontdek je alternatieven die niet alleen gezond zijn, maar ook nog erg lekker smaken en helpen vet te verbranden.

Dikmaker #3: Verzadigde vetten zorgen voor extra lichaamsvet?

Niet zo lang geleden werd gedacht dat verzadigde vetten verantwoordelijk zijn voor overgewicht en een verscheidenheid aan gezondheidsklachten zoals hart- en vaatziekten en hoog cholesterol.

Sindsdien lees je overal dat je ‘’minder vet’’ moet eten. De waarheid is dat een vetarm dieet voor veel mensen niet werkt. Wat veel mensen niet weten is dat verzadigde vetten juiste HDL (goede) cholesterol verhoogt en LDL (slechte) goedaardig maakt en helemaal het risico op hart- en vaatziekten verhogen en zeker niet voor extra gewicht zorgen. 

De vetten die je wel moet vermijden vallen niet in het rijtje verzadigde vetten en deze kunstmatige vetten zijn extreem slecht voor je gezondheid en kan op lange termijn WEL hart- en vaatziekten veroorzaken. Je hoeft zeker niet het eigeel te verwijderen van je eitje in de ochtend.  

Welke vetten je wel moet hebben om eenvoudig af te vallen? Daar heb ik een apart onderdeel aan gewijd, het is niet wat je denkt!  

Dikmaker #4: Vrijwel geen zout meer eten...toch?

Je leest overal dat te veel zout in je voedingspatroon hoge bloeddruk kan veroorzaken. Vandaar dat een natriumarm dieet wordt aangeraden.

Echter, dit is maar een onderdeel van de puzzel. Het klopt dat minder natrium in je voedingspatroon je bloeddruk (tijdelijk) kan verlagen. Maar het risico op hart- en vaatziekten wordt niet per se verlaagd.

Het advies geldt alleen voor mensen die veel bewerkte voedingsmiddelen eten wat vol zit met zout.

Bij een normaal en gebalanceerd voedingspatroon hoef je je geen zorgen te maken over de zoutinname. In het programma leg ik je stap voor stap uit wat een normaal en gebalanceerd voedingspatroon inhoudt om niet alleen vet te verbranden, maar ook de nummer 1 doodsoorzaak in Nederland te vermijden en heeft ook invloed op je vetverbrandingsmechanimse!.

Dikmaker #5: Volkorenbrood eten voor de goede vezels

Steeds meer worden mensen zich bewust van de effecten van tarwe op het lichaam. Veel mensen denken dat volkoren altijd gezond is. Het probleem is dat volkoren niet altijd volkoren is.

De graankorrel moet verpulverd worden voor de toepassing van brood. Het gevolg is dat het graan vrijwel net zo snel opgenomen kan worden als de ‘’witte’’ variant.

Daarnaast zitten volkorenproducten vol met gluten en het kan goed zijn dat vage klachten komen door een vorm van gluten intolerantie.

Als je nog steeds brood wilt eten, volg dan de tips op in het programma en ik laat je zien welke broodproducten wél kunnen en veel meer belangrijke voedingsstoffen bevatten waar de meeste mensen het bestaan niet van kennen en zelfs erg goed helpen bij het afvallen!

Dikmaker 6: Magere yoghurt in plaats van volle yoghurt

Je zou denken dat magere yoghurt veel beter is dan volle yoghurt. Niks is verder van de waarheid. De magere yoghurt is heel slim in de markt gezet en veel mensen trappen hier in (is mij ook overkomen).

Vrijwel alle magere yoghurts hebben toegevoegde kunstmatige zoetmakers zoals aspartaam en studies (Aspartame, L-aspartyl-L-phenylalanine methyl ester, artificial sweetener, life-long study, prenatal exposure, CAS No. 22839-47-0, E 951, intense sweetener) laten zien dat je aspartaam zeker niet in je voedingspatroon moet hebben.

Deze zoetmakers kunnen zelfs de balans in je darmflora verstoren waardoor je vele malen vatbaarder wordt voor een candida infectie en zorgen zeker voor een extra vetophoping.

Gelukkig is er ook een alternatief dat wel gezond is en net zo lekker smaakt.

Dikmaker #7: Alleen maar ''biologisch of organisch eten''

Mensen zijn steeds meer bezig met hun gezondheid, wat geweldig is. Echter, de marktwerking reageert hier wel op door steeds meer ‘’gezond en bewuste’’ voedingsmiddelen op de markt te brengen.

De marketeers hebben slimme verpakkingen ontworpen en maken slim gebruik van bepaalde voedingsmiddelen zodat het product in je mentale categorie ‘’gezond’’ terecht komt.

Op de verpakking tref je woorden aan zoals ‘’organisch, biologisch en glutenvrij’’ met een mooie groene zegel erop geplakt die niets met de oorsprong van het product te maken heeft, we worden zo gemakkelijk misleid..

Het probleem is dat veel van deze voedingsmiddelen helemaal niet zo gezond zijn. Biologische suiker is nog steeds suiker. En glutenvrij kan ook zeker junkfood zijn. Wanneer je imposante afbeeldingen op de verpakking ziet staan is de kans groot dat het niet gezond is.

In het programma geef ik je een checklist welke voedingsmiddelen in de supermarkt het meest schadelijk zijn en je niet zou verwachten, staan ze in je keukenkastje?

Er Is Een REDEN Waarom De Kilo's
Er Maar Niet Af Willen En Je Je Niet Lekker
In Je Vel Voelt ..

Het is dezelfde reden waarom zoveel mensen last hebben van spijsverteringsproblemen en zo snel moe zijn.  

Maar ook de reden waarom je niet goed kunt slapen, niet meer het energiepijl hebt van toen je een kind was en regelmatig rare onverklaarbare klachten hebt zoals hoofdpijn, pijntjes in de rug, onzuivere huid en te veel vet rondom je buik en/of billen en heupen.

Maar ook als je een depressie hebt of snel geïrriteerd bent, moeite met concentreren en vage klachten hebt die je niet kunt verklaren. Dan moet je weten dat al deze klachten veroorzaakt worden door dezelfde oorzaak.

Namelijk:

Ophoping toxines in je systeem waardoor het systeem overbelast raakt en je maar niet kunt afvallen..

Het zijn de toxines in je lichaam. Je treft ze aan in vrijwel alle vleesproducten en commercieel bewerkte voedingsmiddelen.

Het zijn dezelfde voedingsmiddelen waarvan je denkt dat ze gezond en ‘’suikervrij’’ zijn.

Wat zijn de gevolgen? Chronische toxiteit kan leiden tot chronische depressie, een gevoel van zwakte, snel buiten adem zijn, chronische huidklachten zoals eczeem, psoriasis, acne en rosacea.

Maar ook reumatische pijnen, hart- en vaatziekten en het te veel aan lichaamsvet in de vorm van vetrolletjes, buikvet etc.

Sterker nog, recent onderzoek (Pesticides and Parkinson’s disease D.G. Le Couteur) laat zien dat de twee meest voorkomende pesticiden in ons eten het risico op Parkinson verdubbelen.

Een andere studie toont aan dat overmatig veel inname van pesticiden een verhoogt risico heeft op de ontwikkeling van Alzheimer. Daarnaast zijn er ook onderzoeken dat pesticiden samengaat met een verhoogd risico op de ontwikkeling van borstkanker.

Iets wat in het Westen vele malen vaker voorkomt.

Zouden de voedingsmiddelen die we dagelijks binnen krijgen daarmee te maken hebben? Ik ben van mening dat zowel pesticiden als schadelijke additieven in ons eten onze gezondheid structureel aantast en je lichaam ’s natuurlijke systeem om vet te verbranden tegenhoudt.

Deze kunstmatige additieven tref je aan in vrijwel alle bewerkte voedingsmiddelen en worden gebruikt om de houdbaarheid te verhogen en je smaakpupillen te verwennen.

Dit is de reden waarom het voor veel mensen zo moeilijk is om op een ‘’dieet’’ te blijven. Deze additieven werken namelijk enorm verslavend en houden je dik.

Net zo verslavend als een sigaret, maar op de verpakkingen tref je geen waarschuwing aan.  

Laat Ik Dat Verduidelijken Met Een Voorbeeld:

Zie je lichaam als een huis waar je in woont. Gedurende de dag komen er afvalproducten vrij en in een gezond lichaam heb je daar afvalcontainers voor.

Normaal wordt het afval dagelijks opgehaald en blijft je huis mooi schoon en gezond.  Deze schadelijke additieven en pesticiden zorgen er voor dat het afval maar één keer per week geleegd kan worden.

Het gevolg is dat je huis begint te stinken omdat de toxines niet uit je systeem weg kunnen. Hierdoor heeft je lever het zwaar te verduren waardoor vage klachten optreden.

Moet je je eens voorstellen wanneer er sprake is van ophoping van toxines gedurende meerdere jaren? Of bijna een heel leven lang?

Je lichaam wordt gebombardeerd met toxines – niet alleen wat je eet, maar ook wat je drinkt en hoe je leeft.

Dan heb ik het nog niet eens over de gevolgen van genetisch gemanipuleerd voedsel zoals mais, bepaalde groenten en fruit.

Snap je waarom het zo belangrijk is om eerst je lichaam op te schonen?

En dat een lichaam vol toxiteit nooit zo effectief vet kan verbranden als een schoon lichaam?

Ophoping Schadelijke Additieven, Pesticiden en Genetisch Gemanipuleerde Voeding..

Het komt er op neer dat je lichaam niet gemaakt is om al deze schadelijke additieven, pesticiden en genetisch gemanipuleerd eten te verwerken.

Dat is waarom je niet de gezondheid hebt die je zou willen. Dit kan zich uiten in te veel lichaamsvet, een onzuivere huid, spijsverteringsproblemen of gewoonweg bijna geen energie om leuke dingen te doen.

En deze chronische toxiciteit in je systeem kan op lange termijn voor serieuze aandoeningen zorgen waar we allemaal bang voor zijn om op latere leeftijd te krijgen.

Nu zou je denken, dan ga ik alleen nog maar biologisch eten, of een vegetarisch dieet volgen, is dat niet de oplossing dan?

Dat zal zeker helpen, maar niet genoeg om jarenlange ophoping van gifstoffen uit je systeem te krijgen.

En deze toxines laten gifstoffen vrij in je lichaam waardoor je gezondheid op den duur er niet op vooruit gaat, maar steeds verder achteruit en de kilo's maar niet weg te werken zijn.

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn. Je moet beginnen met de ophoping van gifstoffen uit je lichaam te spoelen.

Nu heb ik het niet over een detox dieet. Onderzoek toont aan dat de meeste detox programma's zelfs schadelijk zijn voor je lichaam, deze zijn te rigoureus waardoor je darmflora uit balans wordt gehaald.

Wat er moet gebeuren is de ophoping toxines op de juiste manier uit je lichaam spoelen, maar er ook voor zorgen dat ze niet meer terugkomen!

Een manier van leven dat je zowel afkomt van de toxines, maar ook steeds meer gezondheid krijgt waardoor de kilo's wél blijvend weg blijven en dat je niet langer je gezondheid structureel aantast.

Daarom Voel Je Je Niet Goed En Blijven
De Kilo's ''Hangen''

Hier is wat er zal gebeuren wanneer je door blijft gaan je lichaam te vergiftigen met toxines en tekort belangrijke vitamines, mineralen en fytonutriënten:

 1. Je blijft aankomen en steeds meer vet krijgen op de plaatsen waar je ze niet wilt hebben.
 2. De reden is dat je lichaam ergens deze toxines moet opslaan. Echter, doordat je lever niet in staat is om volledig deze toxines uit je systeem te spoelen, blijven ze achter in je lichaam als vet.
 3. Het maakt niet uit hoe vaak je naar de sportschool gaat, indien je niet stopt met het beschadigen van je systeem, zal je nooit een slank figuur krijgen.
 4. Te veel toxines gaat gepaard met een verhoogd niveau van ontstekingen in je lichaam.
 5. Nu is het niet dat cholesterol of vetten die hart- en vaatziekten, een beroerte  of jicht veroorzaken, maar juist te veel ontstekingen in je lichaam. Dat is de echte oorzaak van hart- en vaatziekten!
 6. Je loopt een vergroot risico op bijkomende klachten zoals botontkalking doordat je lichaam te zuur is. Een te hoge zuurgraad is niet alleen slecht voor je botten, maar ook voor je organen!
 7. Je hebt bijna geen energie om de dag goed door te komen. Je lichaam is constant druk bezig zuiveren waardoor er weinig energie overblijft voor jou.
 8. Dat is de reden waarom afvallen maar niet goed lukt, je zo snel buiten adem bent, niet goed slaapt en constant oververmoeid en futloos bent.  

Maar wanneer je stopt met datgene te doen wat je gezondheid aantast en deze toxines uit je lichaam haalt, door de juiste voedingsmiddelen te eten zonder schadelijke additieven en pesticiden, dan krijg je een slank lichaam, veel energie en een compleet getransformeerd fit en vitaal lichaam terug.

Wil jij ook meer energie, hogere weerstand en een aantrekkelijk sexy slank figuur?

Denk je eens in hoe het zou zijn wanneer je vragen krijgt zoals:

Wat is er met jou gebeurd? Je ziet er zo goed uit!
Heb je een facelift gehad, je lijkt wel 10 jaar jonger?
Waarom heb jij altijd zoveel energie en vitaliteit?
Wat is je geheim?

Dit zijn de reacties die je kunt verwachten wanneer je eigen lichaam gaat ondersteunen in plaats van beschadigen.

Wil jij dat ervaren? Lees dan vooral verder!  

De Oplossing Om Alle Dieetboeken In De Prullenbak Te Gooien

Ik zie VEEL mensen allerlei diëten proberen of zich aanmelden voor de nieuwste fitness trend.

Maar ook gevangen genomen worden door medicijnen tegen hoge bloeddruk, cholesterol, diabetes etc.

Ik zie een hele generatie denken dat alleen het nieuwste dieet de enige optie is om dat slanke figuur te krijgen dat je altijd al gewild hebt.

Allemaal hebben ze de boodschap meegekregen dat je bijna niks meer mag eten en elke dag voldoende moet sporten voor een mooi slank figuur.

Dit is niet waar!

Veel mensen worden verkeerd geïnformeerd wat nodig is om af te vallen en je ideale gewicht te behouden zonder enige moeite.

Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent, iedereen kan zijn of haar overtollige vet wegwerken op een baanbrekende natuurlijke manier – zonder uren door te brengen in de sportschool of alleen maar salades te eten. 

Voor veel mensen is afvallen stressvoller en moeilijker dan een verbouwing of lastige verhuizing.

En dan heb ik het nog niet eens over de frustratie, schaamte en teleurstellingen wanneer je op de weegschaal gaat staan en erachter komt dat het nieuwe dieet weer niet gewerkt heeft..

Ik vind het jammer dat zoveel mensen gevangen zijn genomen door de voedingsindustrie en denken gezond te leven, maar de keukenkastjes vol hebben staan met schadelijke additieven.

Daarom heb ik besloten om een simpele methode te ontwikkelen om de overtollige kilo’s, waar dan ook, permanent van je lijf te verbranden. Een programma dat ERG eenvoudig te volgen is met duidelijke actieplannen en instructies zodat je nooit meer op dieet hoeft te gaan.

Elke week zie je het te veel aan lichaamsvet verdwijnen totdat je dat slanke figuur hebt wat je graag zou willen.  

En het erg grote risico op enge ziektes te vermijden door rond te lopen met overgewicht of zelfs een beetje overgewicht.  

Maar ook als jij op dit moment niet de gezondheid en energie hebt die je zou willen en niet langer rond wil lopen met chronische toxiciteit.

Want het laatste wat je wilt is doorgaan met je lichaam verder verzuren en aantasten.. Totdat er steeds meer klachten bijkomen en lichaamsvet alleen maar blijft toenemen..

Als je het beu bent om steeds van het ene naar het andere dieet te switchen, stress te hebben van afvallen en niet langer je druk wilt maken over je gewicht, dan kan de methode jou direct helpen.

Ik introduceer:

Nieuw: Afvallen Zonder Dieet Methode

Het 3 Stappen Systeem Naar Een Slank, Energievol, Sexy Lichaam
Zonder Honger Te Lijden, Jojoën En Weer Op Dieet Te Moeten!

De enige verfijnde methode waarmee jij nooit meer op dieet hoeft te gaan, honger hoeft te lijden, jojoën of jezelf moeten ontzeggen van lekker eten. Elke week zul je meer en meer lichaamsvet op je lichaam zien verdwijnen totdat er een slank en mooi figuur overblijft.

Je zult zonder al te veel moeite op een gezonde en verantwoorde manier je ideale gewicht bereiken en behouden zonder weer te moeten jojoën of een strikt vermageringsdieet te moeten volgen.

Daarnaast zal ik je de geheimen leren om tenminste je huidige energiepijl te verdubbelen zodat futloos of oververmoeid zijn eindelijk verleden tijd is.

Maar ik moet wel wat bekennen: Eerst wilde ik het programma uitbrengen begin januari, maar tijdens de nabewerking besloot ik het programma uit te stellen om het stappenplan te verfijnen tot één effectieve methode die je thuis kunt toepassen waarin ik de nieuwste leertechnieken heb verwerkt!

Het heeft mij meer dan een jaar gekost om al het materiaal in te korten tot een eenvoudig stappenplan dat constistent en voorspelbaar werkt. Want ik wil je niet overspoelen met langdradige handleidingen of video’s van anderhalf uur.  

Nu het programma klaar is ben ik tot de conclusie gekomen dat dit de meest krachtige, effectieve, simpele en GEGARANDEERDE methode is om je ideale gewicht te bereiken en behouden. Maar ook je energiepijl verdubbelen zodat je een gezondere, jongere en slankere JIJ zult zijn met veel meer energie en vitaliteit!

Dit natuurlijke programma heeft ALLE componenten in huis die je nodig hebt om eindelijk de overtollige kilo’s en futloosheid binnen recordtijd vaarwel te zeggen.

Er zitten vetverbrandingstips bij waarmee jij dezelfde dag nog je stofwisseling kunt verhogen en dus direct al kunt starten met vet verbranden.


"Overgewicht is dé nummer 1 oorzaak van het krijgen van zowel hart- en vaatziekten als kanker’’

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met het eenvoudige stappenplan – zodat je niet langer onnodig last blijft houden van te veel lichaamsvet en weinig energie.  


Hier is wat je gaat leren en ontdekken in het programma, stap voor stap...

''Vier kilo kwijt''

''5 kilo afgevallen''

''Ik ben inmiddels 4 kg. afgevallen''

''Ik ben inmiddels 9 kilo afgevallen zonder honger te hebben''

''3 kg gewichtsverlies''

Stap 1:
Afvallen Zonder Dieet

Het programma begint met een introductie of ''oriëntatie'' video waarin ik kort uit zal leggen hoe je het beste kunt beginnen.

In deze korte video leg ik uit welke principes, pilaren en concepten gebruikt worden om afvallen niet alleen eenvoudig te maken, maar ook nog een leuke ervaring!

Je krijgt direct toegang tot de video zodra jij je hebt aangemeld.. en het is cruciaal dat je DIRECT deze video gaat kijken na het registreren.

Zodra je de oriëntatie hebt gedaan kun je direct beginnen met de korte ''fast start sessies'' waarin ik je de essentiële stappen ga leren om zonder dieet af te vallen. Het zijn korte (5 tot 10 minuten) lange video's en erg eenvoudig te volgen.

Samen met de introductie en fast start sessies leggen we een fundering neer om nooit meer op dieet te hoeven.

Hieronder een voorbeeld van wat je allemaal gaat leren met betrekking tot gezond en eenvoudig afvallen en een slank figuur krijgen zonder op dieet te hoeven of naar de sportschool te gaan:

 • Hoe je snel en eenvoudig de overtollige kilo's rond de ‘’probleemgebieden’’ gaat verliezen zonder al te veel moeite door je natuurlijke stofwisseling een boost te geven.
 • Hoe je met het behulp van het vetverbrandingshormoon leptine je stofwisseling kunt versnellen zodat de kilo’s eraf vallen zonder te diëten of te sporten.
 • De 3 grootste voedingsfouten die praktisch 99% van de mensen maken waardoor je in het begin snel afvalt, maar daarna weer aankomt.
 • Wat de exacte hoeveelheid voedingsstoffen is wat je lichaam nodig heeft om het vet verbrandingsmechanisme in je lichaam te boosten zodat zelfs hardnekkig buikvet een weg vrij maakt voor zichtbare buikspieren.
 • Welke voedingsmiddelen automatisch je vetverbrandingsmechanisme wakker schudden na een diepe winterslaap om met behulp van je eigen DNA afvallen eenvoudig te maken.
 • Hoe je van een te grote vetvoorraad kunt afkomen zodat je een ideaal lichaamsgewicht zult hebben in verhouding tot je lichaamslengte. Met als gevolg dat je veel meer energie zult hebben!
 • Wat te doen om vetweefsel te vervangen door spierweefsel met als gevolg dat je een mooi en slank lichaam hebt klaar voor de zomer!
 • Hoe je het beste de hoeveelheid lichaamsvet kunt bepalen waardoor je in één oogopslag weet of je in de risicogroep valt van tal van aandoeningen.
 • Een appelvorm (dikke buik, smalle heupen) of peervorm (slanke taille, dikke billen) figuur? Leer hoe je weer de controle terug kunt krijgen over je gewicht en figuur door 3 stappen te volgen.
 • De gezondheidsrisico's van extra buikvet toegelicht plus een apart onderdeel om buikvet voor eens en altijd te verbannen. Wist je dat vet in de buikholte VEEL MEER gezondheidsrisico's oplevert dan elders? Met name het risico op kanker en hart- en vaatziekten.
 • Gekte door steeds te jojoën? Herhaaldelijk lijnen en dan weer aankomen waardoor afvallen steeds moeilijker en moeilijker wordt? Pagina 23 laat zien wat te doen om jojoën tot het verleden te brengen!
 • Wat zijn de verborgen oorzaken zijn van overgewicht? Het is niet overmatig eten en weinig bewegen. Ontdek welke factoren direct invloed uitoefenen op het ontstaan van overgewicht en wat je het beste kunt doen om deze factoren te vermijden!
 • Wat te doen tegen een vertraagd basaalmetabolisme (kan wel oplopen tot 30%) al je vetverbrandingpogingen tegenwerkt en waardoor afvallen een lange en moeilijke strijd wordt zonder dat het jouw schuld is!
 • Hoe je het beste jouw genen van suikerverbrander kunt omzetten naar vetverbrander zodat de kilo’s eraf vliegen met behulp van je stofwisseling. 
 • Het geheim om snel een eenvoudig de snelle stofwisseling van een tiener  te krijgen door je genen voor de gek te houden – zonder bijwerkingen, met eten wat gezond en lekker is. 
 • Top 7 effectieve tips om vetrolletjes rond je buik voorgoed kwijt te raken zonder 10.000 buikspieroefeningen te doen of drie keer per week hard te lopen.
 • Een handige truc om je lichaam om te schakelen naar een 24 uur vetverbrandingsmachine, zodat je zelfs vet kunt verbranden terwijl je slaapt door je hormoonhuishouding op orde te brengen. 
 • Waarom de meeste diëten je voor de gek houden doordat de gewichtsafname komt door vocht en spiermassa in plaats van de oorzaken van overtollige kilo's weg te nemen!
 • 11 voedingsmiddelen die je NOOIT mag eten, het eten van deze voedingsmiddelen lijken in eerste instantie gezond, maar maken je juist dikker en blokkeren je vetverbrandingsmechanisme. Alleen het vermijden van deze 11 voedingsmiddelen is al een grote stap om een paar maatjes af te vallen.
 • Het verband tussen je hormoonhuishouding, alvleesklier en je bloedsuikergehalte om wel of niet succesvol te zijn in blijvend en eenvoudig de overtollige kilo's kwijt te raken!
 • Extra vetmassa doordat je een dagje ouder bent? Leer hoe je vetmassa weer om kunt zetten in spiermassa om overmatig vet in de buikholte kwijt te raken.
 • Gevoelig voor zoetigheden en bijna niet te weerstaan? Leer hoe je je hongerscentrum weer onder controle kunt krijgen zodat voeding je vriend en niet langer je vijand is.
 • Strategische lichaamsbeweging: De juiste balans tussen lichaamsbeweging en energieverbruik zodat je niet uren hoeft te sporten voor minimaal resultaat.
 • Hoe je met een baanbrekende gedragstherapie sessie je onderbewuste zo kunt programmeren dat je automatisch gezonde voedingsgewoontes aanleert. Dit kan met de zogenaamde zelfcontrolemethode waardoor jij de baas gaat worden over voeding, je gewicht en het krijgen van je ideale figuur binnen handbereik ligt zonder jojoën!
 • De nummer 1 strategie om oncontroleerbare hongergevoelens te stillen waardoor je niet meer in de verleiding komt staan om te eten wanneer je dat eigenlijk iet wilt.
 • Actieplan om je nieuwe ideale gewicht ook te behouden door je nieuwe gewicht te stabiliseren zodat terugval niet zal plaatsvinden.
 • De bijna levensbedreigende gevolgen van maaltijdvervangers waardoor je wellicht gaat afvallen, maar je lichaam blijvend kan beschadigen.
 • Weet je niet goed wat te doen bij een sociale gebeurtenis of verjaardag wat betreft voeding? Ontdek hoe je met het concept ''Cheat Day'' gewoon lekker kunt eten zonder de volgende dag gefrustreerd op de weegschaal te staan.
 • Geen lastige eetbuien meer waarin je snakt naar suiker en vette voeding; hierdoor voel je je ook niet schuldig als het een keer mis gaat.
 • Actieplan om schadelijke additieven en E-nummers voorgoed de baas kunt worden zodat je (en je dierbaren) niet langer misleid wordt door de voedselindustrie waardoor afvallen een onmogelijke strijd wordt en je onnodig veel toxiteit in je systeem hebt.
 • Welke gezonde olie absoluut niet gebruikt mag worden bij het koken op hogere temperaturen doordat de chemische structuur veranderd wordt in gevaarlijke transvetten.
 • De reden waarom melk helemaal geen goede bron is voor calcium en welke gezonde alternatieven veel beter en gezonder zijn zonder de nadelige gevolgen van zuivelproducten.
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je de dagelijkse hoeveelheid vitamines, mineralen en belangrijke antioxidanten binnenkrijgt om je te beschermen tegen hart- en vaatziekten en aandoeningen zoals kanker.
 • Hoe je eenvoudig jezelf kunt bevrijden van dieetbelemmeringen zoals ‘’eet dit of eet dat’’ schema’s en toch overtollig lichaamsvet kwijtraken.
 • Wat te doen als je momenteel ‘’zwembandjes’’ hebt en hoe je door je metabolisme te verhogen en lekker te eten de zwembandjes bijna van je lichaam afvallen.
 • Een simpele techniek waarmee je bijna alles kunt eten maar nog steeds vet kunt verbranden, het geheim zit in weten hoe je stofwisseling werkt en hoe je deze een zetje in de rug kunt geven.
 • Waarom simpel en gezond eten veel beter is dan al die complexe voedingsregels waardoor je geen overzicht meer hebt en steeds die stap maar niet kunt zetten naar een gezondere leefstijl.
 • Hoe je eindelijk niet constant meer hoeft na te denken over voedsel – en hoe je voorgoed van dat appel of peerfiguur kunt afkomen op een gezonde een eenvoudige manier.
 • De beste tips om voor eens en altijd van overtollig buikvet verlost te raken, zelfs als je genetisch pech hebt en dat laatste beetje buikvet maar niet lijkt te verdwijnen. Tip: de hele dag buikspieroefeningen doen is niet de oplossing!
 • Hoe je je weerstand kunt verhogen waardoor vervelende ziektes zoals de griep niet meer opkomen om je een week uit de roulatie te halen. Tip: je weerstand heeft ook zeker invloed op je vetverbrandingsmechanisme.
 • Welke methode het beste werkt tegen hangend vel onder je armen en hoe je eenvoudig je armen strakker kunt krijgen zoals Michelle Obama.
 • Waarom rood vlees eten zelfs voor vetverbranding kan zorgen vlees op de juiste manier bereidt. De meeste mensen bereiden vlees op de verkeerde manier waardoor vlees zijn gezonde natuurlijke componenten verliest.
 • Welke kunstmatige zoetmakers de verborgen dikmakers zijn en bestempeld worden als ‘’gezond’’.  In het onderdeel ‘kunstmatige zoetmakers, de dikmakers’’ leer je hier meer over en geef ik je een checklist om de supermarkt te overleven zonder steeds in de verleiding gebracht te worden.
 • Waarom glutenvrij eten zelfs voor extra gewichtstoename kan zorgen doordat de meesten glutenvrije producten vol zitten met gehydrogeneerde vetten zonder dat je het doorhebt. Ik heb een apart onderdeel voor gezond glutenvrij gaan eten zonder dikker worden.
 • De reden waarom ‘’gezond en bewust’’  voedingsmiddelen verantwoordelijk zijn voor overgewicht zonder dat je het direct doorhebt en één van de oorzaken van de extra kilo's zijn.  
 • Het bijna levensbedreigende gevaar van een koolhydraatarm en vetarm dieet. Te weinig goede complexe koolhydraten kunnen bijdragen aan een verminderde werking van de hartspier waardoor op latere leeftijd een beroerte kan optreden.
 • Waarom de meeste mensen nooit van overtollige kilo’s af zullen komen vanwege een paar kleine ‘’fouten’’ die je eenvoudig kunt voorkomen - en hoe je zeker weet dat JIJ daar niet bij zal horen.
 • De top 3 valkuilen waardoor de (laatste) kilo's er maar niet af willen en je belemmeren om een slank figuur te krijgen (slechts één hiervan heb ik in een ander programma aangetroffen..) De overige 2 valkuilen zijn veel gevaarlijker en maken afvallen een onmogelijke strijd om te winnen.
 • Het gevecht tussen gezond eten en motivatie - ik zal je laten zien hoe je interne conflicten kunt oplossen waardoor jij jezelf voor succes kunt herprogrammeren (alsof je een gratis Windows update krijgt).
 • Hoe je vrij kunt komen van bestaande ongezonde gewoontes, het maakt niet uit hoe erg of ongezond ze zijn (je weet al lang welke het zijn). Alleen met deze mentale oefening kun je eindelijk controle krijgen over je leven en de baas worden en blijven over voeding, je gewicht en je gezondheid!
 • Ontdek hoe je op een gezonde en eenvoudige manier bij de top 3% kunt komen die wel succesvol de overtollige kilo' blijvend kwijtraken zonder honger te lijden of weer een lastig dieet te moeten volgen.
 • Samengevat: Voel je weer gezond en vitaal, bruis van de energie, voel je beter en zie het teveel aan vet in je lichaam als sneeuw voor de zon verdwijnen! Allemaal omdat je, niet alleen van de overtollige kilo’s bent afgekomen, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

En nog veel meer om zonder dieet eenvoudig af te vallen zonder honger te moeten lijden, jojoën of uren doorbrengen in de sportschool!

De volgende stap is om je lichaam op te schonen van ophoping gifstoffen en chronische toxiteit wat enorm je gezondheid en vetverbranding belemmerd.


Val af zonder op dieet te moeten


Stap 2:
Lichaam Opschonen!

Naar mijn mening is je lichaam opschonen één van de belangrijkste dingen die je kunt doen tegen overtollige kilo's. Het materiaal in dit onderdeel is een ''GAME CHANGER'' voor hoe je tegen afvallen aankijkt en gaat ervoor zorgen dat een gezond gewicht houden niet langer een moeilijke (onmogelijke) strijd gaat worden. Hiermee ben ik zelf zonder al te veel moeite 10 kilo+ afgevallen en heb nu de beste conditie van mijn leven!

Ik noem dit onderdeel ook wel "Lichaam Opschonen Van Toxiteit." Hieronder een voorbeeld van wat je gaat leren en ontdekken:


 • De nummer 1 manier om de ophoping gifstoffen uit je lichaam te verbannen, wat door de voedselindustrie geheim gehouden wordt en waardoor jij niet succesvol bent in het afvallen.
 • Alles wat je moet weten om de toxiciteit uit je lichaam te verbannen zodat je snel kunt ervaren wat een gezond en vitaal lichaam inhoudt (dit is het onderdeel wat je in de meeste programma's nooit zult aantreffen en de meeste mensen hebben hier nog nooit eerder van gehoord).
 • De waarheid over afslankpillen en dat sommige afvalpillen en supplementen vol zitten met zware metalen en te veel in vet oplosbare vitamines waardoor je zelfs een vergroot risico loopt op de ontwikkeling van kanker!
 • Wat je vandaag nog kunt doen om de absorptie van voeding een grote zet in de rug te geven. Door jarenlange consumptie van schadelijke additieven heeft je spijsvertering het vermogen verloren om goed voedingsstoffen op te nemen, hierdoor kunnen er tekorten optreden aan vitamine B12 en nog veel meer. Door het tekort per direct aan te vullen vindt er bijna een complete transformatie plaats in je lichaam, zonder een gezonde spijsvertering kun je nog net zo gezond eten, maar het tekort blijft bestaan.
 • Het meest over het hoofd geziene geheim om een gezondere darmflora te creëren zodat je darmwand eindelijk kan herstellen waardoor pijnlijke klachten zoals een candida infectie en een prikkelbare darm eindelijk tot het verleden behoren. Als je na het eten van een maaltijd je moe en vol voelt, dan is de kans groot dat je spijsverteringsproblemen hebt en kan zelfs primair bijdragen aan te veel vet; los dit op en je merkt direct een groot verschil.
 • Waarom de lever tegenwoordig een full time baan heeft en de grote werkdruk bijna niet aan kan. Wanneer je dit begrijpt zal je niet langer je lever laten overwerken tot een burn-out, maar juist ondersteunen en de beloning is fors gewichtsverlies.
 • De waarheid over ‘’groene smoothies’’ en alleen de juiste combinatie ingrediënten maken groene smoothies gezond. De meeste smoothies die je aantreft zitten vol met suiker en moet je hoe dan ook vermijden.
 • Wat je moet weten van E-nummers en hoe je deze het beste kunt omzeilen om niet langer je gezondheid structureel aan te tasten waardoor je maar niet kunt afvallen.
 • Samengevat: Ontdek hoe je je lichaam weer gaat ondersteunen in plaats van beschadigen met schadelijke additieven waardoor je een slank en vitaal lichaam terugkrijgt!

Stap 3:
Meer Energie In Een Handomdraai

Tenslotte ga je leren hoe je meer structuur in je dag krijgt en eenvoudig je energiepijl kunt verdubbelen. Als je te kampen hebt met weinig energie, futloos of oververmoeid bent, dan zal dit onderdeel alleen al grote veranderingen teweeg brengen in je leven qua energie!

Wat je o.a. gaat leren en ontdekken:

 • Top 10 kleine minuscule veranderingen die je gaat maken in je lichaam waardoor je per direct meer energie krijgt en je lichaam versterkt in plaats van beschadigt.
 • Hoe je beter slaapt! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor vetverbranding zelfs als je slaapt plaats kan vinden. Tevens leer je over het nummer 1 hormoon wat je dag en nachtritme natuurlijk verbetert als je problemen hebt om snel in slaap te vallen.
 • De verborgen oorzaken van weinig energie of complete oververmoeidheid. Dit is wellicht niet wat je verwacht en door een aantal blokkades weg te nemen maak je ENORM veel energie vrij.
 • Wat te doen om een negatieve energiebalans (futloos) te vervangen door een positieve energiebalans door je stofwisseling extra te boosten.
 • Het belang van je eigen ‘’Persoonlijke Succes Ritueel’: Hier leer je hoe je het beste je dag kunt starten voor veel energie en eenvoudig je nieuwe gewoontes aan te leren!
 • Het geheim om MEER VRIJE TIJD te krijgen zelfs wanneer je een heel druk leven en schema hebt. Je leert de top 7 strategieën voor meer vrije tijd om leuke dingen te doen.
 • Wat te doen wanneer je interne frictie hebt waardoor je veel energie kwijtraakt. Ik heb een simpele oefening om van interne frictie af te komen om energie vrij te maken en meer gedaan te krijgen op het werk of met je gezin / vrienden!
 • 2 specifieke oefeningen om snel en effectief je lichaam te vernieuwen zodat je niet langer een bak koffie nodig hebt voor MEER ENERGIE!
 • 4 super eenvoudige manieren om je immuunsysteem na het wakker worden per direct te versterken op een natuurlijke manier zodat je met bruisende energie aan de dag kan beginnen en niet eerst 3x de wekker op snooze drukken!
 • Een simpele 3 stappen ademhalingsoefening om je energielevels opnieuw op te laden (enorm effectief als je vaak moe en futloos bent of even geen concentratie hebt).
 • De optimale combinatie tussen lichaamsbeweging, ademhaling, medicatie en de juiste voedingsmiddelen eten om een dag vol energie te hebben in plaats van een lange dag waar maar geen eind aan lijkt te komen.
 • Welke speciale ''shake'' ik elke dag drinkt en naar mijn mening de meest gezonde, energie bevorderende en zelfs lekkerste shake is die ik ken. Ik zal je het recept geven zodat je vandaag nog meer energie zult hebben (bevorderd ook nog je stofwisseling voor het afvallen).
 • Hoe je het beste kunt identificeren wat jouw persoonlijke oorzaken zijn van weinig énergie en futloosheid. Vervolgens ga je leren wat te doen om deze blokkades weg te halen zodat je het energiepijl gaat hebben van een top athleet op de Olympische Spelen.
 • Samengevat: Ervaar wat het is om weer de energie te hebben van een klein kind zodat de kwaliteit van je leven drastisch omhoog gaat. Dit kan zich uiten in meer succes op het werk of de energie om meer te genieten van je leven.

In het programma ga ik je nog veel meer andere principes, technieken en stap voor stap actieplannen leren om veel meer energie te krijgen en eindelijk af te komen van de overtollige kilo's!

Als jij op zoek bent naar een complete totaaloplossing om ervoor te zorgen dat je niet langer een lastig dieet hoeft te gaan volgen - en toch de kilo's ziet verdwijnen, dan is dit programma uitermate geschikt voor jou.


Begin nu en verdubbel je energie

''5 kilo afgevallen en meer fit''

''Juiste gewicht en BMI''

''Het resultaat is dat ik 3 a 4 kg kwijt ben''

''Ik ben 2.5 kg afgevallen''

''Ik ben 6 kilo afgevallen en zit veel beter in mijn vel''

Al Het Werk, Onderzoek En Testen Is Al Voor Jou Gedaan

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je in de spiegel kijkt en niet een ‘’buikje’’ of te ''dikke billen'' ziet, maar een mooi slank lichaam vol met bruisende energie.

Dat je nooit meer op dieet hoeft en je ook nooit meer schuldig hoef te voelen als je een keer lekker gaat eten.

Dat je niet langer afhankelijk bent van het nieuwste dieet of urenlang moet zwoegen in de sportschool

Afvallen hoeft niet een eindeloze stressvolle strijd te zijn, voeding kan je vriend worden en niet langer je vijand.

Het enige wat je hoeft te doen is een paar kleine aanpassingen aan te brengen in je huidige leven en ik zal je stap voor stap laten zien hoe!

Diëten die gebruikt worden bij het afvallen hebben vaak ernstige bijwerkingen, ontdek welke dat zijn en ontdek hoe je met een alternatief natuurlijk bewezen programma voorgoed van de overtollige kilo’s kunt afkomen.

Je hoeft niet meer bang te zijn dat er steeds meer kilo’s bijkomen en dat je nooit de controle zult krijgen over je gezondheid en je gewicht.

In het stappenplan systeem van het programma geef ik je alle benodigde informatie om stap voor stap te beginnen, vervolgens zl je snel al verbeteringen zien  in je gezondheid, vitaliteit, energie en  je zal bijna schrikbarend snel vet verliezen op de plaatsen waar jij dat wilt.

Welke Resultaten Kun Je Verwachten

Ik heb de methode ontworpen en verfijnd specifiek om eenvoudig de (laatste) overtollige kilo's blijvend en gezond kwijt te raken. Maar ook om oververmoeidheid en weinig energie op te lossen. Maar daar stopt het niet!

Hieronder een korte samenvatting waarvoor de methode het meest geschikt is:


Hoe je snel en op een natuurlijke gezonde manier eindelijk van de overtollige kilo's in de vorm van te veel buikvet, vet rond je heupen, billen of elders kunt afkomen zonder al te veel moeite te hoeven doen.

Je zult nooit meer last hebben van vervelende eetbuien waarin je letterlijk snakt naar suiker en zoetigheden. Hierdoor krijg je eindelijk grip op je voeding en je gewicht.

Een sterke darmwerking zodat je je nooit meer moe en futloos voelt na het nuttigen van een maaltijd en dat deze niet opgeslagen wordt in vet.

Een super sterke weerstand ontwikkelen tegen schadelijke bacteriën, infecties en virussen zodat je niet meer uit het veld wordt geslagen door een griepje.

Je energiepijl tenminste verdubbelen, dat omdat je blokkades gaat verhelpen zodat je lichaam jouw veel meer energie kan teruggeven. Als je op dit moment vaak moe en futloos bent, dan is dat verleden tijd door het simpele stappenplan van onderdeel 3 te volgen!

Een mooie gladde gezonde huid zodat je er niet alleen jonger uitziet, maar ook nog zo voelt – en mensen om je heen zullen dat opmerken.

Een grote stap zetten om gezond en vitaal oud te worden zonder nare bijkomende ouderdomsklachten waar zoveel mensen door geteisterd worden, zie het als een investering in je gezondheid.

Echter, de methode is niet geschikt voor iedereen.. Laat ik dat even uitleggen..

De Meest Belangrijke Vraag:
Is Deze Methode Wel Geschikt Voor JOU?

Zoveel mogelijk mensen helpen naar je ideale gewicht is belangrijk voor mij. Echter, de methode is niet voor iedereen geschikt. Ik wil namelijk geen valse beloften maken en alleen samenwerken met mensen die ik ook daadwerkelijk kan helpen.

Als jij het bijvoorbeeld belangrijk vindt dat er een uitgeverij achter de methode zit.

Dat de stappenplannen met een dikke kaft en een ISBN nummer worden geleverd na een uitgebreide grammaticale controle van het hoogste niveau, dat de video's door professionals zijn opgenomen in een studio in Hilversum.

Helaas, dan moet ik je teleurstellen.

Ik heb me alleen maar gericht op de effectiviteit van de inhoud.

Maar wat ik je wel kan garanderen is resultaat.

Ik heb inmiddels door de jaren heen al meer dan 2453 mensen geholpen om op een natuurlijke alternatieve manier een betere gezondheid te krijgen.

Ik zeg altijd dat het om het resultaat gaat - en niet zozeer de verpakking.

Maar dat betekent niet dat de inhoud er niet goed uitziet, ik heb natuurlijk erg mijn best gedaan om de verpakking aantrekkelijk te maken, maar daar ligt niet de focus op.

Als het voor jou belangrijk is om eindelijk niet meer te jojoën en op een gezonde bewuste manier eindelijk van de overtollige kilo's verspreid over je lichaam af te komen, dan is mijn programma geschikt voor jou. 

Realiseer je hoe belangrijk je gezondheid en een aantrekkelijk lichaam voor je is. En bedenk je dat jij niet de enige bent die hieraan waarde hecht. Wat dacht je van je gezin? Je vrouw, je man en misschien je kinderen?

Dat je je (klein) kinderen met alle energie gemakkelijk kunt bijbenen en niet steeds een pauze moet nemen om weer op adem te komen doordat de overtollige kilo's jou in de weg staan om een vitaal en bruisend leven te leiden!

Ik kan je vertellen dat mijn eigen gezondheid en aantrekkelijker te worden voor mijn partner (ik had de irrationele angst dat ze mij zou verlaten vanwege mijn overgewicht) destijds de reden is geweest dat ik 10 kilo ben afgevallen.

Ik WEET wat het is om niet het lijf te hebben dat je wilt, dat is exact de reden geweest waarom ik zo hard heb gewerkt aan het programma, niks anders! 

Neem niet langer onnodig risico door rond te lopen met teveel gewicht, zelfs als je momenteel nog geen serieuze klachten hebt.

Niet wanneer je op een gezonde en veilige manier eindelijk wél blijvend kunt afvallen en een slank aantrekkelijk figuur kunt krijgen!

Hoewel het programma iedereen kan helpen om de ideale gewicht te halen en behouden. Ik raad het NIET aan om met de methode te starten indien:

1) Je al tevreden bent over je gewicht, energiepijl en gezondheid.

Als je dit leest en tevreden bent over je huidige gewicht en gezondheid, dan is het wellicht beter om dit programma te passeren. De methode is dramatisch anders ten opzichte van andere programma's en methoden die je bent tegengekomen en werkt alleen voor mensen die ook wat willen veranderen.

Het programma is eigenlijk alleen voor mensen die NIET tevreden zijn met de gezondheid, gewicht en graag meer energie willen hebben om je persoonlijke doelen te halen en meer te kunnen genieten van het leven.

2) Je iemand bent die ''direct resultaat'' wilt.

In het programma ga ik je een aantal technieken en tips leren waarmee je ERG SNEL al een paar kilo kunt kwijtraken.. Maar het gaat toch wel even duren om je ideale gewicht te bereiken en behouden. Daarnaast wil ik je ook leren om een compleet gezondere leefstijl te krijgen en houden.

Nu zie ik dat zelf als een positief iets. Sommige mensen zijn constant opzoek naar ''direct resultaat'' en willen niet wat moeite doen. Als je direct resultaat wilt zonder een klein beetje tijd te investeren, dan kun je beter het programma passeren.

3) Je iemand bent die niet ''open staat'' voor coaching.

Als er één element is waardoor het programma niet zou werken is dat wanneer je de mindset hebt van ''ik weet dat al'' maar niet dagelijks uitvoert.

Met andere woorden, de methode gaat niet werken wanneer je niet ''open staat'' en gesloten bent voor coaching. Het liefste wat ik zie is wanneer je er helemaal voor gaat! Ik weet dat het materiaal en stappenplannen werken - maar je moet wel open staan voor de methode als je maximaal resultaat wilt behalen.

Kortom: Als je al tevreden bent over je gewicht, energiepijl en geen verborgen schadelijke additieven in je keukenkastje hebt staan.. Als je direct resultaat wilt behalen zonder enige moeite.. en niet open staat voor feedback.. dan is het beter om niet aan te melden voor het programma, dan is het niet geschikt voor jou.

Wie Ben Ik En Waarom Zou Je Naar Mij Moeten Luisteren?

Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor één van mijn programma's of zich aanmelden voor de nieuwsbrief en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op mijn blog.

Een aantal heb je al kunnen lezen op deze website.

Deze mensen hebben besloten om zelf de verantwoordelijkheid te nemen en op een natuurlijke manier grip te krijgen op hun gezondheid en gewicht.

Heel logisch als je er over nadenkt!

Hoeveel artsen, diëtisten, voedingsdeskundigen en specialisten hebben het zelf meegemaakt om jarenlang rond te lopen met overgewicht en elk dieet geprobeerd.

En hoeveel hebben duizenden uren geïnvesteerd in een alternatieve benadering die de oorzaken van overgewicht wegneemt?

Daarbij is het een feit dat de voedingsindustrie uit een aantal bedrijven bestaat, die als primair doel hebben grote winsten te behalen. Mensen jarenlang schadelijke additieven te laten eten en overgewicht laten ontwikkelen is erg winstgevend.

Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en deze brief leest.
Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen van mensen is dat het even duurt voordat mensen openstaan voor een natuurlijke alternatieve oplossing om af te vallen.

Waarschijnlijk ben je erachter gekomen dat er een alternatief is naast het nieuwste dieet die je ongetwijfeld al een keer geprobeerd hebt. En misschien zie je nu pas hoe belangrijk een gezond en goed gewicht is voor je gezondheid en je toekomst.

Je toekomst kan een verlengstuk van je verleden zijn (weer op dieet gaan) of je kunt je eigen toekomst creëren door een andere route te kiezen en wel je ideale gewicht bereiken en behouden.

Wat je reden dan ook mag zijn, wees blij dat je dit nu hebt ontdekt.

En laten we samen aan de slag gaan om al je overtollige kilo's op een natuurlijke manier permanent eraf te krijgen - zodat jij je slanke figuur weer terug gaat krijgen en de (laatste) overtollige kilo's voorgoed ziet verdwijnen plus veel meer energie!


Start NU met de Afvallen Zonder Dieet Methode

 

De Afvallen Zonder Dieet Methode Komt Inclusief Met..

 

verbrander geheimenVet Verbrander Geheimen

Ontdek de snelste manier om stofwisseling een flinke zet in de rug te geven zodat je zonder dieet kunt afvallen. Daarnaast leer je de nummer 1 fout waardoor je stofwisseling een suikerverbrander is in plaats van een vet verbrander.

Eindelijk leer je exact welke ingrediënten en chemicaliën je vet verbrander mechanisme vertragen en welke JUISTE voedingskeuzes ervoor zorgen dat zelfs lastig buikvet voorgoed zal verdwijnen.

Ontdek welke 4 simpele stappen werken om VANDAAG NOG je stofwisseling om te schakelen naar een 24/7 vetverbrander.

waarheid over suikerSuiker, E-nummers & Kunstmatige Zoetmakers Detox Challenge

Geloof het of niet, maar zelfs caloriearme drankjes met mooie gezonde labels erop hebben als bijwerking dat je maar niet kunt afvallen.

Daarnaast zijn er ERG VEEL verborgen suikerbommen in de supermarkt die je waarschijnlijk dagelijks eet.

Dit omdat fabrikanten erg slim zijn met het verdoezelen van de hoeveelheid suiker in producten. In deze gids leer je hoe je jezelf kunt beschermen tegen te veel suiker inname, e-nummers en kunstmatige zoetmakers.

Daarnaast ontdek je een handig stappenplan waarmee zelfs de meest extreme zoetekauw af kan blijven van suiker zonder het te missen!

Sterker nog, na het volgen van het stappenplan zul je nooit meer moeite hebben met suiker weerstaan.

Tevens deel ik met je welke ''snacks'' erg lekker zijn en zelfs oncontroleerbare eetbuien kunnen stoppen! Hierdoor vallen de kilo's er af en kun je zelfs voor het slapengaan eten.

meer energieVerdubbel Je Energie

Als je vaak futloos bent of simpelweg geen energie hebt, dan heb ik goed nieuws voor je!

In deze handige gids leer je exact wat je moet doen om elke dag meer dan genoeg energie te hebben.

Nog belangrijker is dat je gaat ontdekken welke verborgen ingrediënten en oorzaken er voor zorgen dat je vrijwel geen energie hebt. Er zijn namelijk 5 fouten die bijna iedereen maakt wat direct invloed heeft op hoeveel energie die je hebt!Maar daar stopt het niet! Tevens krijg je per direct toegang tot het volgende:


superfoods

De waarheid over Superfoods

Spirulina, hennepzaden, tarwegras, Açai berry, lijnzaad... kunnen al deze superfoods van tegenwoordig jou wel écht helpen bij het afvallen en meer gezondheid te krijgen?

Wat zeggen de onderzoeken omdat iedereen tegenwoordig het alleen maar heeft over de gezondheidsvoordelen van Superfoods? Zijn ze wel zo gezond als we denken?

In dit confronterende rapport leer je de waarheid over superfoods en welke ''nep'' zijn en welke direct kunnen helpen bij het afvallen.

supermarkt overleven

Supermarkt Overlevingsgids

Het is een feit dat gezond boodschappen doen zeker niet eenvoudig is. Je hebt allerlei ''ongezonde'' voedingsmiddelen in de schappen waardoor je alleen maar dikker wordt en afvallen maar niet goed lukt. E-nummers, zoetmakers en transvetten zijn overal en moeilijk te vermijden.

Het is HEEL gemakkelijk om het verkeerde dagelijks in huis te halen zonder dat je het door hebt.

In deze handige gids geef ik je een checklist met de meest gezonde ingrediënten in de supermarkt en concrete boodschappenlijstjes zodat je altijd het juist eet!

waarheid over supplementen

De waarheid over supplementen

Iedereen neemt bijna dagelijks wel een vitamine pil. Maar gevaarlijke zware metalen, chemicaliën en de verkeerde verhouding vitamines en mineralen kunnen zelfs het risico op borstkanker extreem verhogen!

Er zijn tientallen redenen waarom je niet blindelings supplementen moet kopen. Dat omdat supplementen niet onderhevig zijn aan strikte regels zoals bij medicatie.

Echter, er zijn natuurlijk ook supplementen die goed werken bij het afvallen, maar daar hoor je bijna niks over.

Maar deze werken alleen goed wanneer je ook de juiste voedingsmiddelen eet voor een dubbel effect om eenvoudig blijvend af te vallen. Hierdoor krijg net dat beetje extra wat afvallen gemakkelijk maakt.

In deze gids leer je alle ins en outs over supplementen en welke je absoluut NIET moet nemen en welke HEEL goed werken bij het afvallen en meer energie krijgen!

introductie stappenplan

7-stappen afvallen bootcamp

Om blijvend af te vallen moet je niet alleen de juiste kennis hebben.

De kans is groot dat je al precies weet wat te doen om gezonder te eten. Maar vaak doe je het niet vanwege diepgewortelde gewoontes en een druk hectisch leven.

Dat is nu verleden tijd!

Als je voedselkeuzes en eetbuien ervoor zorgen dat je niet een gezond voedingspatroon hebt... of je hebt geen tijd om gezond te koken? Of het gaat mis in het weekend tijdens een etentje. Dan gaat het 7 stappen plan jou helpen om een einde te maken aan de frustratie van gezond eten.

Je gaat leren hoe je een 7 dagen per week vetverbrandingsomgeving kunt maken waardoor afvallen en gezonder eten vanzelf zal gaan.

Ik heb dit bijna revolutionaire systeem en manier van denken geleerd van experts op het gebied van zonder dieet af te vallen en wat gezond eten écht is.

En ik heb alles samengevoegd in 7 simpele stappen zodat je hoe dan ook blijvend van de overtollige kilo's zult afkomen!

Je Krijgt Ook Nog Toegang Tot De Volgende Exclusieve Bonussen

Met het eenvoudige stappenplan en bijbehorende (korte) video's weet je precies wat je moet doen om snel en eenvoudig af te vallen, je lichaam op te schonen van gifstoffen en je energiepijl te verdubbelen.

Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om jou tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen. 

Persoonlijk denk ik dat deze bonussen essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder last van overgewicht of overtollige kilo's die er maar niet af willen.

Om blijvend afvallen te garanderen krijg je ook nog toegang tot de volgende waardevolle bonussen:

 

The Truth About Protein, Fat and CarbsBonus #1: 150 Super Gezonde Recepten

Uit onderzoek is gebleken dat 50% van de Nederlanders ontevreden zijn over hun figuur. Dat je voeding een belangrijk onderdeel gaat zijn om vet te verbranden twijfelt niemand over.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Laten we eerlijk zijn: wat je vandaag nog zou moeten eten om vet te verbranden en een mooi figuur te krijgen, meer energie te hebben dan je voormogelijk zou kunnen houden is een voedingspatroon samengesteld door moeder natuur – en niet door de voedselindustrie.

Onze lichamen zijn ontworpen om voedingsstoffen te halen uit natuurlijke en verse bronnen! En niet gemaakt voor grote hoeveelheden geraffineerde suikers, e-nummers, transvetten, bewerkte voedingsmiddelen, en vlees vol met hormonen en zout waardoor onze gezondheid structureel aangetast wordt.

Maar wat werkt nou echt goed om vet te verbranden?

Veel mensen hebben hier geen antwoord op. Ik kan het weten, ik heb elk dieet geprobeerd en de meeste zijn erg tegenstrijdig en werken niet voor iedereen.

De meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer!

Sterker nog, de voeding die we zouden moeten eten is vaak het tegenovergestelde van wat de meeste mensen dagelijks binnen krijgen.

Mag ik je daarom het volgende vragen?

• Weet je niet goed wat je wel of niet zou moeten eten?

• Heb je het gevoel dat de meeste diëten eentonig en saai zijn?

• Zou je liever minder druk bezig willen zijn met wat je ''moet eten''? en ''calorieën'' tellen?

• Zou je nooit meer op een strikt dieet willen?

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog erg simpel om te bereiden en je helpen om eenvoudig af te vallen.

Dan denk ik dat de 150 Super Gezonde Recepten de perfecte oplossingvoor je is! (t.w.v. 47 euro)
The Truth About Condiments, Snacks and SeasoningsBonus #2: Direct toegang tot de vernieuwde ledensite

Bij de Afvallen Zonder Dieet Methode hoort ook een actieve ledensite waar ik nieuwe updates, handige video's en alles over gezond afvallen zal plaatsen.

Na aanmelding krijg je je eigen profiel zodat je direct kunt beginnen om blijvend af te vallen. Tevens kun je hier altijd al je vragen stellen en ze worden zeer snel beantwoord (t.w.v. 97 euro).


The Truth About DrinksBonus #3: Eens Klant = Altijd Klant

Ik zal het programma constant blijven updaten en aanvullen, want gezondheid blijf zeker niet stilstaan.Elke keer wanneer ik de methode update of uitbreid krijg je automatisch toegang tot de nieuwste versie.

 Daarnaast heb je ook de gelegenheid om een onderwerp aan te vragen (t.w.v. 67 euro).

Totale Waarde:
Alle bonussen zijn opgeteld €211,00,- en die krijg jij als GRATIS bonussen omdat ik zeker weet dat ze erg belangrijk zijn om blijvend van je overtollige kilo's af te komen!''

Hoeveel Kost Het Programma?

Mag ik je het volgende vragen:

Hoeveel tijd en geld heb je al uitgegeven aan allerlei diëten en dure afslankproducten?

En hoeveel geld geef je regelmatig uit aan voedingsmiddelen in de supermarkt waarvan je denkt dat ze gezond zijn?

Hoeveel zou je willen investeren als je een duidelijk stappenplan krijgt met wetenschappelijk onderbouwde adviezen waar je ook wat mee kunt.

En nog belangrijker, waarmee de extra kilo’s van je lijf vliegen en je volgend jaar niet meer ‘’afvallen’’ op je lijst met goede voornemens hoeft te zetten.  

Je vraagt je waarschijnlijk af hoeveel het programma gaat kosten?

Of waarom ik het programma niet gratis aanbied?

Om heel eerlijk te zijn vond ik het best lastig om dit programma een goede prijs te geven. En het dilemma om het gratis weg te geven. De reden waarom ik er geld voor vraag is het volgende:

Motivatie! Mensen zijn eenmaal MEER gemotiveerd om aan de slag te gaan als ze er geld voor hebben uitgegeven. Ik wil dat jij hoe dan ook de methodes gaat toepassen.

Vooral ook als ik nu terugkijk hoeveel energie, tijd en geld ik heb gestoken in deze totaaloplossing. Ik heb zeker een paar duizend euro uitgegeven aan allerlei programma’s en methoden.

Daarnaast heb ik samen met mijn team dik een jaar gewerkt om de methodes te verfijnen tot een actieplan dat jij thuis kunt volgen.

Toch vind ik het belangrijk dat iedereen in Nederland en België de kans krijgt om op een verantwoorde gezonde en eenvoudige manier af te vallen zonder weer op dieet te moeten, honger lijden of steeds te jojoën.

Ik weet als geen ander wat het is om van dieet naar dieet te gaan en niet het lichaam te hebben dat je wilt.

De angst, stress, gemoedsrust en vooral de onzekerheid, want laten we eerlijk zijn: teveel lichaamsvet is niet bepaald aantrekkelijk en brengt veel gezondheidsrisico’s, zoals hart- en vaatziekten met zich mee.

En dan heb ik het nog niet eens over de schaamte, frustratie en stress die erbij komt kijken wanneer een nieuwe afvalpoging weer niet gelukt is!

Toen ik het programma aan het samenstellen was wilde ik het oorspronkelijk aanbieden voor:

€ 134,- vanwege de constante updates,  de verfijnde stappenplannen en de toegang tot een nieuwe ledensite waar je mij direct vragen kunt stellen.

Maar om de ''Afvallen Zonder Dieet Methode'' voor iedereen in Nederland en België beschikbaar te maken heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de introductieaanbieding te doen.

Maar wees gerust, je hoeft bijna niks te betalen vergeleken met de tijd en geld dat het kost om dit samen te stellen of een diëtist in te huren.

Mijn doel met OptimaleGezondheid.com is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezondere leefstijl. Vandaar dat ik de informatie bijna voor niks ga weggeven als je kijkt naar de waarde en het resultaat dat je gaat behalen.

In de speciale introductieperiode heb ik besloten het programma met een korting van maar liefst 50% aan te bieden.

Je krijgt direct toegang tot het hele programma en je kunt deze gemakkelijk in je eigen tempo volgen.

Daarnaast stuur ik je ook nog een aantal fast start handleidingen op om thuis rustig door te nemen waarin alle tips samengevat instaan.

De Afvallen Zonder Dieet Methode is een eenmalige aanschaf, met de garantie om op een natuurlijke manier snel van de overtollige kilo’s verlost te zijn en je energiepijl gegarandeerd tenminste te verdubbelen.

Vanwege het feit dat ik persoonlijke e-mail coaching bij in het pakket geef, heb ik besloten dat ik enkel 45 personen toegang geef tot dit volledige programma voor de tijdelijke actieprijs.

Meer dan 45 personen kan ik namelijk niet toelaten, anders zal mijn persoonlijke e-mail consult minder effectief worden. Ik kan maar zoveel mensen op één dag helpen.

Ik vind het belangrijk dat iedereen in het programma goed begeleid wordt en vragen dezelfde dag nog beantwoord worden (mijn streven is een paar uur maximaal).

Om heel eerlijk te zijn, kost het materiaal dat je gaat leren in dit programma minimaal 10x zoveel als je het zelf probeert samen te stellen…

En dan hebben we het nog niet eens over de tijd en geld die het jou zou kosten als je dat zou doen!

Ga daarom aan de slag met de meest SNELLE EN EFFECTIEVE METHODE om voorgoed van de overtollige kilo’s af te komen zonder weer op dieet te moeten of uren in de sportschool door te brengen!

Bedenk dit:
De ''Afvallen Zonder Dieet Methode'' is goedkoper dan een afspraak bij je diëtist of steeds het nieuwste dieet moeten proberen..
De ''Afvallen Zonder Dieet Methode'' is goedkoper dan het nemen van rare afslankpillen op lange termijn (en dan heb ik het nog niet eens over de risicovolle bijwerkingen).
De ''Afvallen Zonder Dieet Methode’’ komt niet eens in de buurt van wat je straks betaalt aan ziektekosten als je niet afkomt van overgewicht en te kampen krijgt met chronische klachten.

Met mijn methode heb jij het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier de overtollige kilo’s kwijt te raken en een mooi slank aantrekkelijk figuur te krijgen en te houden.

Zie het zo: Jouw investering in je gezondheid is niks vergeleken met de kosten van voedingsdeskundigen, talloze dieetplannen en steeds weer teleurgesteld moeten worden omdat je laatste afvalpoging niet gelukt is.

Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doormaken wanneer je steeds een nieuw dieet moet proberen zonder resultaat waar je trots op kunt zijn en graag wilt delen met de mensen om je heen .

Voor een eenmalige investering krijg je direct toegang tot het complete Afvallen Zonder Dieet Methode en heb je alle gereedschap in huis om definitief een slank figuur te krijgen zonder honger te lijden of weer te jojoën.

Daarnaast ga je ook nog tenminste je energiepijl verdubbelen. Bedenk eens wat meer energie gaat doen voor de kwaliteit van je leven en wellicht je carriëre?

Alleen al een verdubbeling van je energie kan al een groot verschil maken in je leven. Bedenk eens wat je dan allemaal gedaan kan krijgen? Dat je ochtends zonder moeite opstaat en zin hebt om aan de dag te beginnen?

Hoeveel zou dat alleen al waard zijn in euro's? Daar kun je geen prijskaart aanhangen.

Maar omdat ik het programma in een online, thuis-studeren formaat ga aanbieden (je krijgt ook documenten thuisgestuurd) kan ik het programma voor bijna een belachelijke lage prijs aanbieden..

In plaats van honderden euro's vragen voor deze waardevolle informatie en stappenplannen, ga ik het programma tijdelijk aanbieden voor maar 67,- euro en krijg je het programma netjes thuisgestuurd + direct toegang tot de digitale versie en alle bonussen in een online ledensite.

Met de garantie dat je tot wel 7 kilo binnen 30 dagen blijvend kunt afvallen! Plus veel meer energie. Dat is 1.75 kilo per week! Omgerekend is dat maar
€ 9,57 per kilo die je blijvend zult kwijtraken!

Ik denk dat je het wel met me eens bent wanneer je nooit meer op dieet hoeft te gaan en je energiepijl gegarandeerd gaat verdubbelen en een compleet gezondere leefstijl gaat krijgen. Dat het programma deze resultaten dik en dwars waard is.

Sterker nog, het kan heel goed zijn dat dit programma de beste investering is die je ooit hebt gemaakt.

Een investering in je gezondheid! .

Zelfs als de lage prijs van 67,- niet voldoende is om je over te halen. Geef ik je ook nog de beste tevredenheidsgarantie die ik kan geven. Daardoor heb je geen excuses om niet gebruik te maken van deze geweldige aanbieding.

Ik wil dat je niet langer stress krijgt van het woord ''afvallen'' en eindelijk dat slanke figuur zult krijgen en behouden.

En de frustratie dat de (laatste) kilo's er maar niet af willen. Ik zal je niet alleen helpen naar je ideale gewicht en figuur, maar ook nog je energiepijl verdubbelen en complete leefstijl verbeteren.

Dat je 's ochtends op de weegschaal gaat staan en je aangenaam verrast bent met wat je gaat zien. Dat je niet langer ''dik'' voelt maar juist een slank figuur hebt en dat uitstraalt!

Vandaag kun je dat voor een prijs die niet alleen goed betaalbaar is, maar ook nog de juiste beslissing is!

Waarom De Afvallen Zonder Dieet Methode Zo Anders Is

''Voel me fitter en raak kilo's kwijt''

''Voel me beter!''

''Ik heb meer energie en ben 5 kilo afgevallen''

''Ik heb meer energie''

''Fijn wat hulp bij het opbouwen van een gezonde leefstijl''

De Beste Tevredenheidsgarantie Ooit!

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je allemaal gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het succesvol afvallen en meer gezondheid te krijgen (een aantal reacties heb je al kunnen lezen). Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten weet ik dat je resultaat zal boeken. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie + je mag het programma houden.

Als jij mijn complete "Afvallen Zonder Dieet Methode" toepast en je bent niet laaiend enthousiast, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur.. En geen problemen! Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn wetenschappelijk onderbouwde methode… Dan weet ik zeker dat jij gezond zult afvallen. Daarnaast ga ik je ook helpen om je complete gezondheid te verbeteren. Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze geld-terug-garantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Ik ben overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie de bonussen en het ledengedeelte.    

Test daarom de methode en ga aan de slag met de bonussen.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je geld 100% terug. Je hoeft zelfs niet het programma terug te sturen, je kunt dit gewoon houden.

Garantie #1: Ga aan de slag met de methode voor 60 dagen, en ga aan de slag met de bonussen, de e-mail support en alle extra's. Als je niet zeer tevreden bent, dan geef ik je je geld direct terug en je mag het programma houden.

60 Dagen Garantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Ook dan krijg jij het aankoop bedrag volledig teruggestort op je rekening.

Zelfs dan hoef je het programma niet terug te sturen en kun je het gewoon houden! Ik sta achter mijn methode en ben toegewijd aan jouw resultaat! Je zou natuurlijk gewoon de methode nu kunnen kopen en daarna je geld terug vragen.

Maar ik vertrouw er op dat je met een nette manier om gaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Omdat ik weet dat de methode werkt om gezond en snel af te vallen!  

Ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt, daarom wil ik het risico op mij nemen.

Veel beter dan dat kan ik het niet maken, eens?

Je Kunt Het Volgende Doen

Je staat nu voor een kruising en je kunt het volgende doen:

Eén weg ken je als geen ander en je weet wat er zal gebeuren. De weg zit vol met gaten, putten en heuvels.

Dit is de weg die je al jaren hebt bewandeld waardoor je steeds weer een ander dieet probeert en maar niet kunt afvallen. Je doet steeds hetzelfde en krijgt steeds weer dezelfde resultaten.

De andere weg is net aangelegd en vlak zonder gaten en putten. Deze weg is veel eenvoudiger om te bewandelen en gaat ook veel sneller. Een gezondheidsreis die je in je eigen tempo kunt volgen en je een nieuw slank lichaam geeft.

Onderbouwd met honderden uren wetenschappelijk onderzoek en ervaringen van meerdere specialisten. Dit is de enige weg dat zelfs het vet op de moeilijkste gebieden kan laten verdwijnen, die alsnog je met een brander het ijs wegsmelt van je lichaam.

Dit is de weg die direct gaat naar een aantrekkelijk, slank en vitaal lichaam en leven.

Hieronder kun je direct toegang krijgen tot dat aantrekkelijke en slanke lichaam. Met het programma vliegen de kilo’s op een gezonde en eenvoudige manier er af.

Vergeet niet dat ik erg enthousiast ben over de inhoud van de methode en niet kan wachten om jouw te helpen af te komen van te veel lichaamsvet op de ‘’probleemgebieden’’ zoals je buik, billen, heupen en benen.

En dat je dat en meer kunt bereiken zonder al te veel moeite en doorzettingsvermogen.

Vergeet ook niet dat dit een tijdelijke introductie aanbieding is met maar beperkt aantal plaatsen vrij.

Daarnaast wordt het programma constant geüpdate en heb je ook nog toegang tot extra coaching als je daar behoefte aan hebt.

Je krijgt dit allemaal voor de lage introductieprijs en je wordt beschermd door een 100% tevredenheidsgarantie.

Ik zou daarom zeggen: Probeer het uit en sta versteld hoe snel je de overtollige kilo’s  zult kwijtraken en hoe snel je meer energie zult hebben!

Klik hieronder op de knop om direct aan de slag te gaan! Ik hoop echt dat je nu de juiste beslissing gaat maken. Ik heb een perfecte weg voor je aangelegd naar een slank figuur.

Nu is het jouw beurt.

Ik kijk er naar uit om je te helpen naar een nieuw slank lichaam! Vergeet niet dat je de mogelijkheid om je lichaam en gezondheid weer in eigen handen te nemen, als je een nieuwe weg inslaat.

Wat Is De Volgende Stap…

Om te registreren voor Afvallen Zonder Dieet Methode, klik dan hieronder om. Vervolgens ga je naar een beveiligde pagina en daar kun je je gegevens invullen en aanmelden. Zodra je hebt geregistreerd ontvang je de inloggegevens zodat je direct kunt starten met het programma en de introductievideo kunt kijken.

Vergeet niet dat je naast een 100% ijzersterke niet goed geld terug garantie + programma houden jij direct toegang krijgt tot het complete programma.

Na 5 minuten van nu kun je al bezig zijn om te ontdekken hoe je binnen
30 dagen tot wel 7 kilo blijvend kunt kwijtraken zonder op dieet te moeten.

Klik hieronder op de knop ''toevoegen aan winkelwagen'' voor direct toegang tot de methode en om gebruik te maken van deze tijdelijke bonus aanbieding.

Klik Op De Onderstaande Knop Om Je Bestelling Te Plaatsen:

Speciale Bonus Aanbieding

Normale prijs €134.00 Vandaag €67

Payments

Tijdelijke aanbieding verdwijnt over:

2014-04-27 23:59:59 GMT+02:00

 

Status : er zijn nog 4 plaatsenEr zijn nog maar 4 plaatsen beschikbaar voor deze tijdelijke aanbieding! vrij.

Laten we eerlijk zijn. Je kunt je dit waarschijnlijk wel veroorloven. En als je serieus bent over je gezondheid en om de overtollige kilo's voorgoed kwijt te raken... Zet dan vandaag de eerste stap!

Vergeet niet dat voor het programma er nog maar een paar plaatsen beschikbaar zijn! Vol = Vol!

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor het programma en hopelijk zie ik je aan de ''andere kant''.

Speciale Bonus Aanbieding

Normale prijs €134.00 Vandaag €67

Payments

Ik hoop je te zien in het programma!

Met gezonde groenten,

Jack Boekhorst

P.S. Nog één ding.. als je wilt, kun je alles zelf proberen uit te vogelen. Dit is mogelijk, omdat ik dat zelf heb gedaan. Maar het gaat je zeker minimaal een jaar en veel geld kosten om tot deze waardevolle informatie te komen. Daarnaast heb ik letterlijk duizenden euro's uitgegeven aan allerlei producten die niet werken om tot een methode te komen die consistent en voor iedereen werkt.

Je kunt dus zelf veel geld en tijd investeren om erachter te komen wat wel en niet werkt. Maar je kunt ook voor de ''kortere weg'' gaan om vandaag nog te starten naar een mooi, slank en sexy lichaam boordevol energie!

Vergeet niet dat er nog maar een paar plaatsen beschikbaar in het programma, het aantal deelnemers dat nog mee kan doen is erg beperkt. schrijf je snel in voordat het programma vol is

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma, je zult niet teleurgesteld zijn>>>

''Bewustwording van voeding''

''Minder opgeblazen gevoel en meer energie''

''Ik ben inmiddels 4 kg. afgevallen''

''Voorbeelden van heerlijke recepten''

Vragen? Hier Zijn De Antwoorden?

Wat maakt dit programma anders?

Dat lijkt mij erg vanzelfsprekend, bij de meeste afvalprogramma's moet je complete voedingsgroepen uitsluiten of honger lijden. Daarnaast zijn diëten ook niet goed vol te houden op lange termijn en kunnen zelfs voor gewichtstoename in plaats van afname zorgen. Het is een feit dat geen enkel dieet voor iedereen werkt, een stukje maatwerk is altijd nodig.

Mijn programma zal je dagelijks ondersteunen via e-mail, een aparte Facebook groep en een actieve ledensite. Door middel van persoonlijke coaching van mij of mijn team krijg je wel blijvend resultaat. Als je op zoek bent om langdurige een blakende gezondheid te krijgen met een strak en mooi figuur, dan is dit wat je zoekt.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Wat moet ik allemaal gaan doen?

Meer dan alleen schadelijke additieven uit je dieet verwijderen en een aantal simpele aanpassingen in je leefstijl maken, hoef je niet te doen. Je hoeft ook geen speciaal apparatuur aan te schaffen om het programma te volgen.

Goede wil en zin om je gezondheid te verbeteren is wat je nodig hebt. Je zou kunnen zeggen dat het zelfs voor 'luie'' mensen werkt, je hoeft niet te sporten, je zult geen hongergevoel hebben en de buitenwereld hoeft het niet eens te weten, maar gaat het wel zien!

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Wat moet ik allemaal gaan doen?

Meer dan alleen schadelijke additieven uit je dieet verwijderen en een aantal simpele aanpassingen in je leefstijl maken, hoef je niet te doen. Je hoeft ook geen speciaal apparatuur aan te schaffen om het programma te volgen.

Goede wil en zin om je gezondheid te verbeteren is wat je nodig hebt. Je zou kunnen zeggen dat het zelfs voor 'luie'' mensen werkt, je hoeft niet te sporten, je zult geen hongergevoel hebben en de buitenwereld hoeft het niet eens te weten, maar gaat het wel zien!

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Hoe werkt het programma?

Na het bestellen wordt je automatisch ingeschreven in het ledengedeelte. Daarnaast krijg je per direct een e-mail met een paar simpele instructies hoe het allemaal werkt. Bij aanvang krijg je ook een pakket thuisgestuurd met de eerste modulen. Hier is trouwens waar mijn programma zich het meest in onderscheidt, verantwoord advies, simpele tips en een stukje coaching voor maatwerk. Ik ga je stap voor stap laten zien welke kleine aanpassingen nodig zijn, het is niet moeilijk maar wel zeer effectief om vet te verbranden en je fitter te voelen. Dat doen we door enerzijds vetverbrandende hormonen een duw in de rug te geven, je stofwisseling te verbeteren en blokkades weg te nemen zodat je nog steeds voldoende kunt genieten van lekker eten met een slank lichaam voor de rest van je leven.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Werkt het ook voor mij?

De kracht van dit programma is hoe simpel en effectief het eigenlijk is. Je kan op volgende manieren beginnen: 1. Er voor 1000% inspringen en zeer snel resultaat merken. 2. Je kan rustig de tijd nemen en de kilo's zullen er ook af gaan. Welke manier je ook kiest, bij beide manieren zal je het gewenste resultaat krijgen. Daarnaast laat ik je ook zien welke gezonde gewoontes je leven kunnen verlengen en je energiepijl kunnen verhogen.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Wat moet ik allemaal gaan eten dan?

Ik heb maar liefst 150 gezonde recepten samengesteld die niet alleen gezond zijn, maar ook nog erg lekker en simpel te bereiden. Je hebt dus de flexibiliteit om te kiezen tussen jouw favoriete recepten, het kan culinair en gezond, maar ook heel simpel en gezond. De meeste recepten zijn binnen 10 minuten te maken en de ingrediënten kun je bij je lokale supermarkt krijgen. Heb je een gluten intolerantie? Geen punt. Alleen vegetarisch? Heb ik voor je. Van alles wat? Ook aanwezig . Mochten er toch nog een aantal recepten niet aanwezig zijn? Geef een melding en binnen 2-3 dagen staan ze in de ledengedeelte.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Ga ik veel honger krijgen of ongecontroleerde eetbuien?

Zeker niet! Ik ben geen voorstander van het weghalen van complete voedingsgroepen. Je zult zelfs meer energie krijgen doordat we obstakels gaan wegnemen. Daarnaast zijn er ook dagen opgenomen dat je mag zondigen en lekker kunt eten. Het grappig is dat een plotselinge piek in je stofwisseling zelfs voor vetverbranding kan zorgen! In het programma ga je leren hoe je het beste je stofwisseling kunt verhogen voor maximaal vetverlies!

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Is jouw programma geschikt voor mannen of voor vrouwen?

De methode die ik hanteer in het programma is zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Daarbij maak ik ook nog onderscheid om zo de vetverbranding voor mannen en vrouwen te optimaliseren. Er zijn namelijk verschillen in de hormonen en stofwisseling en daar moet rekening mee gehouden worden voor beter resultaat.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Is jouw programma geschikt voor afvallen of voor meer spiermassa?

Voor beide! Door zowel je vetverbranding te bevorderen en spiermassa te vergroten krijg je dubbel resultaat. Het is een feit dat meer spiermassa gepaard gaat met minder vet. Dit is met name van belang als je te veel vet rond je buik, billen, heupen of benen hebt. Veel belangrijker in dit geval is dat je precies weet hoe je voldoende belangrijke nutriënten krijgt voor extra vetverlies. Mijn doel is dat je de principes voor de rest van je leven gaat toepassen voor een blijvend mooi figuur en veel gezondheid.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Welke resultaten ga ik krijgen?

Wanneer je serieus met het stappenplan aan de slag gaat zal je zeker grote resultaten behalen. Zelfs als je niet erg gemotiveerd bent en maar een fractie van de tips gaat toepassen zal je al een paar kilo afvallen. Dit allemaal zonder honger te lijden of geen energie te hebben en alleen maar salades te moeten eten. Mijn eigen zoektocht was juist om meer energie te krijgen en dan ook nog de laatste kilo's kwijt te raken. Wil je een fit en slank figuur met bruisende energie? Dat is precies wat je kunt verwachten!

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Jack, werkt dit programma ook als je een dagje ouder bent?

Natuurlijk! Door je stofwisseling te verhogen (bij het ouder worden wordt de stofwisseling trager) kun je eenvoudig afvallen, ongeacht je leeftijd. Sterker nog, dan is het helemaal belangrijk om het programma te volgen om meer gezondheid in je leven te krijgen en het risico op bepaalde aandoeningen te verminderen.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Ik heb last van overgewicht, ik ben een dagje ouder en ik voel me niet fit. Is het dan moeilijk om je programma te volgen?

Daar heb ik rekening mee gehouden, het is namelijk heel eenvoudig vanwege het stappenplan systeem. Voeding en je vetverbrandingsmechanisme bevorderen gaat jou enorm helpen.

Daarnaast heb ik wel wat training opgenomen, maar voor elk niveau.

Als je wilt afvallen en meer energie wilt hebben, kun je gewoon starten, ongeacht je situatie. Het eerste onderdeel is hoe je zonder dieet kunt afvallen en is de gehele investering dik en dubbel waard, daarmee bereik je al je resultaat.

Maar daar stopt het niet! Ik wil je ook een paar gezonde routines aanleren en dat tref je ook allemaal aan in het programma. Veel mensen weten niet precies wat ze allemaal verkeerd deden wat betreft voeding en afvallen. Jij zult daar niet meer bij horen en een strak en slank lichaam krijgen.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Ik bestel liever niet graag via het Internet. Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen?

Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent. Echter, de website en mijn betalingssysteem maakt gebruik van een zeer veilige encryptie systeem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt.

Ik werk samen met het bedrijf Icepay en dat staat bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor betalingen. Daarnaast kan ik je gegevens niet eens zien omdat alles achter slot en grendel gebeurt.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Wat is een digitaal boek en hoe kan ik het lezen?

Ik heb gekozen om het programma digitaal aan te bieden om op een gemakkelijke en snelle manieren jouw de essentiële tips te geven. Daardoor hoef je niet eerst te wachten op de post maar kun je binnen een paar minuten van nu direct aan de slag. Verder heb ik in de aparte ledensite stap voor stap instructies om je te helpen. Zelfs als je niet veel verstand hebt van computers kun je met het programma aan de slag.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Hoeveel kost het programma precies?

Diëten en afvalprogramma's zijn zeker niet goedkoop. Ik heb zelfs afvalprogramma's gezien van duizenden euro's. Bij mijn programma is het anders. Mijn visie is om zo veel mogelijk mensen naar een gezonde leefstijl te helpen, dan kan ik het natuurlijk niet te duur maken.

Het programma is gebaseerd op de volgende pijlers: Snel vet verbranden, Verantwoord Advies, Langdurig Resultaat, Goede Begeleiding en Betaalbaar Voor Iedereen.

Dit maakt mijn programma niet alleen het meest uitgebreide wat je ooit hebt aangetroffen, maar ook nog de goedkoopste. Helemaal omdat ik elke week nieuwtjes over gezondheid ga toevoegen.

Daarnaast zal je merken dat door de schadelijke additieven te verwijderen uit je voeding datje enorm gaat besparen in de portemonnee.Zie het maar zo, het programma kost je nog geen paar tientjes per week, met de garantie dat je eindelijk wel zult afvallen. Daarnaast heb je het programma binnen twee weken al terugverdiend met kant en klare boodschappenlijstjes die boodschappen doen gezonder en goedkoper maken.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Komen er extra kosten bij kijken?

Nee, er komen zeker geen extra kosten bij kijken. Sterker nog, wanneer je de recepten zult bestuderen, zal je erachter komen dat de gezonde voedingsmiddelen ook nog eens een stuk goedkoper zijn.

Een gezonde levensstijl hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. In het programma geef ik je ook tips en trucs om goedkoop boodschappen te doen, maar dat je toch thuiskomt met de gezondste voedingsmiddelen.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Wat als ik niet tevreden ben of geen resultaat behaal?

Ik heb het programma aan de hand van de resultaten van duizenden mensen zo ingericht dat je haast wel resultaat moet halen. Helemaal als je het stap voor stap systeem volgt. Maar als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, stuur een e-mail en ik stort dezelfde dag nog je aankoopbedrag terug en je kunt het programma gewoon blijven volgen en hoeft niks terug te sturen. Ik wil alleen maar tevreden mensen in het programma hebben.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>

Hoe lang is deze tijdelijke actie beschikbaar?

Aangezien er een stukje maatwerk in het programma zit verwerkt zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol en je moeten wachten totdat het programma weer opengaat. Daarna kan ik ook niet garanderen dat je het voor dezelfde kortingsprijs kunt krijgen. De eerste 18 gegadigden krijgen ook nog een speciale bonus, wacht niet te lang!

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het programma>>>