Leveringsbeleid en garantie

Je tevredenheid met de afname van onze producten en diensten is uiteraard enorm van belang voor ons.

We voldoen bij het aanbieden van onze producten en diensten aan de Nederlandse en Europese wetgeving.

Levering en uitvoering

OptimaleGezondheid.com zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van onze digitale producten en diensten.

Na het plaatsen van uw bestelling krijgt de klant binnen enkele minuten toegang tot het aanbod in een besloten digitale ledenomgeving.

OptimaleGezondheid.com heeft alleen digitale producten en diensten – er worden geen producten fysiek toegestuurd naar de klant.

Opzegging

De consument kan een overeenkomst die voor onbepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van digitale producten of diensten, te allen tijde opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzegtermijn van ten hoogste één maand.

Verlenging

Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten of diensten, mag alleen stilzwijgend voor onbepaalde duur worden verlengd als de consument te allen tijde mag opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand.

Wanneer de klant ontevreden is met de aankoop of het abonnement wilt stopzetten, dan kan er contact opgenomen worden via het contactformulier of een mail te sturen naar [email protected]