Over ons2017-12-21T16:45:36+00:00

De mensen achter OptimaleGezondheid.com

De website is opgericht door Robert Jan Hendriks. Het doel van deze website is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een optimale gezondheid. Daarom is deze website bedoeld als informatiebron, waarop dagelijks nieuwe updates komen te staan gericht op het krijgen van een optimale gezondheid.

Miljoenen mensen in Nederland zoeken dagelijks op het internet naar manieren om de gezondheid te verbeteren. Op deze website zal je informatie, tips en oefeningen vinden waarmee jij aan de slag kunt gaan om een optimale gezondheid te ontwikkelen.

Daarnaast kun je je op deze website aanmelden voor een 4-weken programma, waarbij je persoonlijk wordt gecoacht om je leefstijl in te richten voor een  optimale gezondheid.

Dagelijks komen op deze website duizenden mensen die allemaal informatie en hulp zoeken om de gezondheid te verbeteren en op zoek zijn naar een systeem om zelfs in het drukste leven nog een goede gezondheid te ontwikkelen.

Wil je graag meer informatie over hoe jij een optimale gezondheid kunt ontwikkelen neem dan een kijkje op deze pagina voor een aantal gratis eBooks om direct goed te beginnen!

OptimaleGezondheid.com

St.-Jacobsstraat 123 -135

3511BP Utrecht

E-mail: klantenservice@optimalegezondheid.com

Telefoon: 085-0020467 (graag voicemail achterlaten)