• medicijnen werken bij niet tegen cellulitis

Medicijnen tegen cellulitis werken? Of toch niet?

2016-10-29T17:30:46+00:00juli 19th, 2011|Cellulite|0 Reacties

Laatste update: door

Heb je cellulitis? Loop dan niet richting het medicijnkastje!

Zolang de mensheid al bestaat zijn we eigenlijk al bezig met het zoeken naar “shortcuts”. We willen alles sneller, slimmer, makkelijk en effectiever laten werken. Dit is ook 1 van de redenen waarom “wij” zoveel macht hebben ontwikkeld. We kunnen naar de maan vliegen, we kunnen DNA analyseren en zelf harttransplantaties succesvol uitvoeren. Is er eigenlijk wel een limiet aan het kunnen van de mens?

Door deze ontwikkelen is er steeds meer medicatie op de markt en zonder deze medicatie zou het leven er heel anders uit zien. Dat zou iedereen zich wel kunnen voorstellen toch?

Genoeg hierover..
In dit artikel wil ik je het verband uitleggen tussen cellulitis en medicatie. Heb je een doel, dan wil je dit op de meeste snelle manier behalen. Door alle ontwikkelen hebben we een aardig vertekend beeld gekregen van medicatie.

Als we zoveel enorm complexe operaties en levensreddende medicijnen kunnen ontwikkelen, dan zou er vast ook wel een snelle oplossing zijn tegen cellulitis. Maar dit is helaas niet altijd het geval.

Er komen steeds meer producten op de markt die je beloven om het wondermiddel te zijn. Doordat we weten dat er zoveel medisch mogelijk is, gaan we er al snel vanuit dat de belofte van het wondermiddel zal uitkomen. Helemaal in combinatie dat wij altijd de meeste snelle oplossing zoeken, worden er jaarlijkse voor meerdere honderden euro’s aan niet-werkende producten aangeschaft door de consument.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben erg onder de indruk van de medische wereld en wat we allemaal hebben bereikt. Ben je echt ziek? Twijfel dan ook nooit om een arts te raadplegen. Een aandoening als cellulitis is een aandoening die niet levensbedreigend is, en lichamelijk gezien brengt het geen schade toe aan je lichaam. Toch willen alle vrouwen hier zo snel mogelijk van af, dit is ook goed te begrijpen. Echter wat veel vrouwen (99%) verkeerd doen, is dat ze op zoek zijn naar een magisch pilletje.

Cellulitis snel te verminderen met medicijnen?

Misschien zal dit je teleurstellen, maar deze medicijnen bestaan helaas niet. Cellulitis is niet te “genezen” met medicijnen. Er is niet een quickfix om deze aandoening aan te pakken, laat staan om deze aandoening binnen 5 dagen te verminderen.

Het consumentisme bereikt iedere zomer weer een hoogte punt aangezien de reclames op tv weer volop beloftes aan het uitkramen zijn. Helemaal wanneer er in het begin van het reclame blok aan je gevraagd wordt “jij wilt toch ook een zomer zonder cellulitis?”, zijn de vrouwen al op het internet aan het zoeken op het desbetreffende product aan te schaffen.

Cellulitis is niet te verminderen met medicijnen, supplementen of andere wondercreme’s!

Wat werkt dan wel tegen cellulitis?

Als je cellulitis echt wilt aanpakken, dan zal je er op dit moment moeite voor moeten doen. Het hebben van een doelstelling van 5 dagen kun je simpelweg vergeten. Voeding, sport & beweging, huidverzorging en een goede mentale gezondheid zijn de benodigdheden voor een lichaam zonder cellulitis. Op de cellulitis blog vindt je wekelijks updates met handige tips om cellulitis aan te pakken.

Reactie achterlaten

Over de Auteur:

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
Zoek Op Klacht: