Cellulitis Behandeling

Laatste Update: 30 oktober 2016

Nieuwe anti-cellulitis hype: Hotpants

0
(0)

Er nieuwe rage op de markt is de anti cellulitis hotpants. De producenten van de "mini broek" beweert dat iedereen die de hotpants draagt binnen 2 weken 2 maten dunner wordt! Een dergelijke bewering moet natuurlijk uitvoerig getest worden en dit is ook uitvoerig gebeurt. Met behulp van de "Celu-Lite technologie, zorgt de hotpants voor minder vet en de verschijning van cellulitis doordat de transpiratie met meer dan 80% wordt verhoogt.

Het zal me niets verbazen als je denkt dat dit niet mogelijk was. Toen ik voor het eest het bericht hoorde dan een "speciale hotpants" je cellulitis kan verminderen dacht ik direct dat het weer een dergelijk product was dat niet werkt. Ik ben dan zo iemand die direct gaat uitzoeken of dit ook het geval is. Er zijn veel onderzoeken naar voren gekomen en allemaal delen ze dezelfde conclusie. Meer dan 90% van alle "geteste vrouwen" hebben binnen 2 weken aanzienlijk veel vet verloren en daarnaast is de cellulitis ook verdwenen!

Gemiddeld genomen verloren vrouwen tussen de 5- 7 kilo binnen 2 weken! Wanneer je naar de prijs kijkt van de desbetreffende hotpants (€44,99) valt dit relatief mee met alle "vergelijkbare producten" (creme's, massage apparaten etc.) In veel gevallen werken deze vergelijkbare producten niet eens.

Op dit moment zijn er meer dan 100.00 exemplaren verkocht en meer dan 90% heeft dus positieve ervaringen met het product. Het product is ontwikkeld door Malcolm Bell wat op het idee werd gebracht door zijn vrouw, die al lange tijd moeite had om cellulitis te verminderen en om af te vallen.

Hoe werkt de anti-cellulitis hotpants?

Door overmatig te zweten voor een korte periode (de hotpants dien je ongeveer 30-45 minuten per dag de dragen) worden afval en gifstoffen afgevoerd naar buiten. Cellulitis is namelijk een bacteriële infectie die zich onder de huid bevindt.  Tijdens het sporten of een sauna bezoek zweet je ook veel, echter met de hotpants hoef je er geen moeite voor de te doen. Niet alleen cellulitis wordt verminderd, ook zal je door het overtollig zweet veel vet kwijt raken.

Veel vrouwen vinden dit de ultieme oplossing, omdat je de hotpants altijd en overal kan dragen. Tijdens het slapen, sporten en zelfs onder de normale kleding. Daarnaast is het aantrekken van een hotpants eenvoudiger dan naar de sportschool gaan toch?

Voor meer informatie wat jij kan doen tegen je cellulitis
Klik hier: Cellulitis Vandaag Stoppen

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 

Pagina  [tcb_pagination_current_page]  van  [tcb_pagination_total_pages]


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Dit soort broekjes zijn er al een tijdje, maar weet je misschien waar deze specifieke hotpants betseld kunnen worden?

    M.v.g, Anna

    Reply

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang tijdelijk gratis mijn boek Bye Bye Buikvet direct in je inbox!

0 Shares
Tweet
Pin
Share