• energie en de schildklier

Verhoog je natuurlijke energie door het ondersteunen van de schildklier en de bijnieren

2016-11-25T12:03:41+01:00januari 19th, 2013|Schildklier en bijnieren|1 Reactie

Laatste update: door

Verhoog je natuurlijke energie door het ondersteunen van de schildklier en de bijnieren

Veel mensen denken bij de algemene gezondheid van het lichaam vaak slechts aan de grote delen van ons lichaam, maar als we enkel rekening houden met de grote delen dan willen we de kleine, ook belangrijke delen, nog wel eens vergeten. Om de hoeveelheid natuurlijke energie te vergroten is het belangrijk om bijvoorbeeld ook rekening te houden met de gezondheid van onze schildklier en de bijnieren.

Net als de remmen en het gaspedaal in de auto moeten we ervoor zorgen dat beide optimaal werken zodat het lichaam op de hoogst mogelijke capaciteit draait, dit zorgt voor een optimale gezondheid. Maar zou jij de tekenen van een schildklierdisfunctie en bijnier vermoeidheid herkennen als je er zelf last van had?

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben schildklier- en bijnierproblemen en hebben het niet eens door. Als we iets intensiever kijken naar de schildklier dan blijkt dat deze kleine klier (die in de nek zit) zelfs zo krachtig is dat er slechts een theelepel van schildklierhormoon voor nodig is om de stofwisseling productie van elke cel in je lichaam op gang te brengen. Schildklier aandoeningen of bijnier vermoeidheid kunnen het risico op bezorgdheid, depressie, haaruitval, hart- en vaatziekten, obesitas, en nog veel andere gezondheidsproblemen verhogen.

We kijken vandaag naar een paar goede manieren om de schi