• Wat betekenen al die termen op huidverzorgingsproducten

Wat betekenen al die termen op huidverzorgingsproducten?

2014-08-07T17:06:11+01:00augustus 7th, 2014|Huidverzorging|0 Reacties

Laatste update: door

Wat betekenen al die termen op huidverzorgingsproducten?

huidverzorgingsproducten

Tijdens mijn dagelijkse douche begon ik onwillekeurig te lezen wat er op de achterzijde van mijn shampoo stond. Natuurlijk een lijstje met ingrediënten en toevoegingen die ik door het water niet kon lezen: De lettertjes waren té klein. Maar erg groot stond wel vermeld dat het product ‘dermatologisch getest’ is, en dat het ‘hypoallergeen’ is.

Leuk allemaal, maar wat betekenen al die termen? Wat heb ik daar aan? Uit mijn onderzoek bleek dat het allemaal marketing is, en dat het niet zo vreselijk veel zegt over het product zelf. Het enige waar je houvast in kan vinden, is het lezen van de ingrediëntenlijst. Je bril, of een vergrootglas, is hierbij een onmisbare accessoire!