• WiFi Een zegen of een straf

WiFi: Een zegen of een straf?

2014-09-30T10:14:02+01:00september 30th, 2014|Gezondheid Algemeen|7 Reacties

Laatste update: door

WiFi: Een zegen of een straf?

Is wifi schadelijk

We kunnen er inmiddels niet meer zonder. We moeten gewoon in iedere ruimte van ons huis WiFi hebben, tot en met het toilet. Ook moeten we buitenshuis altijd bereikbaar zijn, waardoor ook daar steeds meer WiFi netwerken ontstaan. De klant vraagt, de provider stelt het beschikbaar. Tegen betaling uiteraard… Maar is dit allemaal wel een stap in de goede richting? Natuurlijk, mobiliteit is het toverwoord, en daar doen we alles voor. Alles? Nou, in mijn optiek zijn er grenzen. Zodra het een aanslag op mijn gezondheid is, is bij mij de grens getrokken. Lees in dit artikel over mijn zoektocht naar de schadelijke effecten van WiFi op je gezondheid, en wat je er tegen kunt doen.

WiFi is letterlijk overal!

Zoals gezegd, kunnen we er niet meer zonder. We moeten overal bereikbaar zijn, dus wordt het WiFi netwerk continue uitgebreid. Niet alleen steeds sterkere routers in het huis, maar vooral ook WiFi-hotspots buiten. Maar dat is nog niet alles: Google is met een project bezig om slecht bereikbare gebieden te voorzien van WiFi via een systeem van ballonnen. Operatie ‘Loom’ heet dit. Deze ballonnen zweven boven de aarde en vormen met elkaar een groot netwerk, en zenden constant WiFi-signalen uit naar de aarde.

Inmiddels hullen we onszelf in een nooit stoppende zee van deze elektromagnetische signalen wat WiFi heet. En het zijn juist deze stralen die zoveel problemen op kunnen leveren.

WiFi, mobiele telefoons en zendmasten

Al onze mobiele telefoons maken gebruik van WiFi. Het signaal waar hier gebruik van gemaakt wordt bestaat uit een hoogfrequent elektromagnetisch veld. Door dit magnetische veld loopt nog eens een laagfrequent veld. Deze combinatie is slecht voor je lichaam. Met name het laagfrequente veld wordt door het lichaam ervaren als een soort mitrailleurkogels: steeds herhalende pulserende signalen. We noemen