Cellulite Behandeling

Laatste Update: 11 november 2016

Liposuctie behandeling bij cellulite. Werkt het?

De meeste mensen hebben binnen nu en een aantal weken vakantie. De ene gaat met de caravan naar Frankrijk de andere blijft lekker thuis en een is ook nog een groep die met het vliegtuig een mooie reis gaat maken.

Wat hebben ze allemaal gemeen?

Inderdaad, de meeste mensen zoeken de zon op. In Nederland hebben we helaas niet zo veel zon uren, dus moeten we dit ergens anders gaan zoeken.  Maargoed, dit is niet de reden waarom ik dit artikel schrijf.

Zon, zee, zwembad, strand = biniki

Zon, betekend in de meeste gevallen ook zee, zwembad of strand. Klinkt leuk, maar vrouwen denken daar automatisch ook het woord bikini bij. Het gaat niet alleen om de kleur, maar juist hoe de bikini zit en wat andere allemaal kunnen zien. Alle vrouwen zijn erg bezig met hun lichaam en willen daarom er zo goed mogelijk uit zien.

Van top tot teen

Cellulite op de benen is bij geen enkele vrouw  welkom er daarom wordt er vanalles gedaan om dit te voorkomen en tegen te gaan. De afgelopen weken heb ik veel vragen gebruiken omtrent dit onderwerp en zelfs een keer de vraag of liposuctie zou helpen.

Hieronder kun je het antwoord leren.

Liposuctie en cellulite

Liposuctie is een cosmetische ingreep (plastische chirurgie) waarbij er overtollig vet wordt weggehaald. Vet op de buik, benen, billen of bijvoorbeeld armen worden met behulp van deze ingreep weggezogen. Deze ingreep kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, maar hier zal ik verder niet al te diep op in gaan.

Cellulitis haalt het overtollige vet weg, maar hierdoor zal de cellulitis niet verminderen. Dit betekend dat liposuctie dus helemaal geen goed antwoord is tegen deze aandoening.

Negatief effect?

Sterker nog, liposuctie kan juist erg negatief werken wanneer je last heb van cellulitis. Elke chirurgische ingreep laat sporen na in de vorm van littekens. Naast cellulitis kan je dus op de plaats van de ingreep ook nog een littekens verwachten. Niet iets waar je op zit te wachten natuurlijk.

Cellulite kan in verloop van tijd veranderen in een gezonde huid, terwijl littekens permanent zijn en altijd blijven zitten.

Nee…

Het antwoord op de vraag of liposuctie de oplossing is, is dus volmondig nee! Sterker nog, het zal de huidaandoening alleen nog maar erger maken. Iets waar we in de zomer dus helemaal niet op zitten te wachten!

Overigens hebben andere chirurgische ingrepen ook niet het gewenste effect. Er zijn zo veel producten op de markt die goed schijnen te werken tegen cellulitis, maar in de praktijk blijken ze echter niet effectief te zijn! Ben je echt op zoek naar een permanente oplossing? Zorg dan dat jij je levensstijl omgooit!

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share