• diepvries groente

Tip van de dag #36: Diepvries Groente of Verse Groente?

2016-11-28T12:00:56+01:00maart 11th, 2013|Tip van de dag|1 Reactie

Laatste update: door

Tip van de dag #36: Diepvries groente of verse groente?

Vaak wordt gedacht dat verse groente superieur is aan diepvries groente. Maar dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. De oorsprong en moment van verwerking kan zeker de kwaliteit en hoeveelheid vitamines bepalen. Echter, bij diepvries groente gaan veel van de water oplosbare vitamines verloren.

Indien écht vers verkrijgbaar, ga dan voor verse groente - anders is diepvries groente een prima alternatief

[hana-flv-player video="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/tip-van-de-dag/tip-van-de-dag-36.mp4" width="640" height="360" description="diepvries groente of verse groente player="5" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /]

Wil je meer weten over wat je het beste kunt eten in de supermarkt? Lees dan de wat kun je het beste eten in de supermarkt special! 

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Eén reactie

  1. Berna 5 november 2013 om 15:15- Antwoorden

    Als regelmatige smoothie gebruiker vraag ik mij het volgende af.
    Spinazie zou een gezond ingrediënt hiervoor zijn, maar aangezien de gewone spinazie een vervuilde groente is ( dat lees ik tenminste) zou je dan beter kunnen kiezen voor biologische diepvries spinazie of toch voor de verse.
    Biologische spinazie is helaas niet zo vaak verkrijgbaar.

Reactie achterlaten

Over de Auteur:

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
Zoek Op Klacht:
0 Shares
Tweet
Pin
Share