• detox-special-4

DETOX SPECIAL #2: 11 extra tips voor een natuurlijke detox

2017-05-09T11:07:36+01:00maart 18th, 2017|Detoxen|2 Reacties

Laatste update: door

In het vorige deel van deze special heb je kunnen lezen wat detox-kuren zijn, wat de meerwaarde is van detoxen, en wat de effecten zijn van een detox-kuur. Ook hebben we het product ‘Detox Formule’ onder de loep genomen.

Heb je het vorige deel nog niet gelezen? Kijk dan eerst even hier: Detox Special #1: De waarheid over ‘Detox Formule’ + 3 detox-tips

De conclusie was duidelijk: Stop met geld uitgeven aan al die detox-producten, en doe het op de natuurlijke manier.

In het vorige deel heb ik je al drie tips gegeven. Hier gaan we nu verder met nog eens 11 tips!

Je zult op een natuurlijke manier je immuunsysteem gaan stimuleren wat je zal helpen om gezond te blijven. Daarnaast zul je, als je je lichaam ontgift en je levensstijl aanpast, je lichaam helpen bij de preventie van ziekten.

Er is werkelijk geen substituut voor een schoon en gezond leven en al deze detox strategieën zijn een hulpmiddel om je het doel te laten bereiken, dat je in gedachte hebt.

Detox Tip 1: Vervang koffie met groene thee

Je snakt vast ’s ochtends naar je kopje koffie, maar je zult jezelf hier na verloop van tijd alleen maar kwaad in plaats van goed mee doen. Hoewel cafeïne niet zo schadelijk is als andere stoffen zoals alcohol is er nog niet genoeg over bekend om de impact ervan echt te kunnen begrijpen.

Hoewel een kopje niet persé kwaad kan, kunnen de meesten van ons niet stoppen en hebben we de neiging om veel te veel van onze geliefde koffie te drinken.

De overtollige cafeïne zet zich na verloop van tijd in feite om in een giftige stof.

Cafeïne is niet voedzaam en daarom zal het je lichaam niets goeds of nuttig geven. Als je lichaam een stof niet goed herkent, dan kan deze stof worden opgeslagen als een toxine, omdat het lichaam niet weet wat het ermee aan moet. Vergelijk koffie eens met groene thee en je zult zien waarom deze omschakeling zoveel goed voor je kan doen. Denk eens aan de antioxidanten in groene thee die je kunnen helpen om je te ontdoen van gifstoffen en dat is nog niet alles! Hoewel groene thee ook een beetje cafeïne bevat, is dat echt maar een verwaarloosbare hoeveelheid. Koffie kan helpen om je ’s ochtends wakker te maken, maar het geeft je op geen enkele manier voedingsstoffen.

Groene thee kan je elke dag helpen ontgiften als je er maar genoeg van drinkt.

Het zal slechts een korte tijd duren om te wennen aan een glas groene thee in plaats van je kopje koffie s’ ochtends en je zult jezelf er elke dag mee helpen.

De antioxidanten in groene thee kunnen gewoon niet worden afgestemd en zo zul je bij elk kopje dampende thee heel wat goeds voor je lichaam doen.

Soms zijn natuurlijke huismiddeltjes echt de beste manier om je gezondheid te beschermen en groene thee is daar het prefecte voorbeeld van!

Detox Tip 2: Ga oefeningen doen

Er is niets beter dan een goede zweetsessie en dit is het bewijs!

Hoewel we de neiging hebben om oefeningen gewoon te