• Waarom zijn eskimo’s zo gezond

Waarom zijn eskimo's zo gezond? Of is dit een fabel?

2014-05-02T08:43:40+01:00mei 2nd, 2014|Voedingsadvies|0 Reacties

Laatste update: door

Waarom zijn eskimo's zo gezond?

Waarom zijn eskimo's gezond

Allereerst wil ik de mensen bedankt die op facebook berichtje hebben gereageerd. 2 dagen geleden heb ik de volgende oproep gedaan:

Ik heb jullie hulp nodig! Over het algemeen bepaal ik zelf de onderwerpen die behandelt worden op de site, naar aanleiding van eigen ideeën en naar aanleiding van vragen van bezoekers zoals jij. Ik wil deze keer eigenlijk de rollen een beetje omdraaien: Kunnen jullie mij onderwerpen aangeven die jullie bezig houden? Waar jullie meer over zouden willen weten?

Naast de hoeveelheid reacties op de facebook pagina heb ik er ook een aantal in mijn prive emailinbox ontvangen. Een vraag die toch een aantal keer voorbij is gekomen luidt als volgt: "Waarom zijn Eskimo's zo gezond?". Het lijkt me een goed idee dat ik hier een artikel over schijf.

Hieronder de inhoud van het artikel
1. Wat zijn Eskimo's
2. Waarom zijn ze gezond? Wat eten ze?
3. Wat eten ze? Wat eten ze niet?
4. Welke dieet/voedingspatroon sluit hier goed op aan?
5. Conclusie

Inhoudsopgave artikel: