• 13 tips voor een jongere uitstraling

13 tips voor een jongere uitstraling

2015-12-19T04:01:12+01:00december 19th, 2015|Huidverzorging|0 Reacties

Laatste update: door

13 tips voor een jongere uitstralinguitstraling

Ongeacht of je zwarte wallen onder je ogen hebt of de fijne lijntjes op je gezicht wilt verminderen, we proberen er allemaal jonger uit te zien en een jongere uitstraling te verwezenlijken.

In dit artikel zet ik 13 tips voor je op een rij om er binnen no-time jaren jonger uit te zien!

Laten we beginnen...

Tips tegen zwarte wallen onder je ogen

  1. Huidverzorgingsproducten

Er zijn bepaalde ingrediënten die je kunnen helpen de zwarte wallen onder je ogen te verminderen.

Cafeïne bijvoorbeeld. Dit verstevigt bloedvaten en remt het vormen van wallen. Ingrediënten zoals retinol en vitamine C en E kunnen de cirkels onder je ogen lichter maken.

Dit is echter geen volledige remedie. Er is geen behandeling die de wallen volledig verwijderd, maar door ze een stuk minder zichtbaar te krijgen, zie je er gelijk een stuk jonger uit!

  1. Camoufleren

Een andere optie is om de donkere wallen te camoufleren met make-up.

Kies de juiste huidskleur voor je make-up. Wat je nodig hebt is een kleur die de delen boven en onder je oog meer helder maken.

Vind het product dat overeen komt met je huidtextuur. Als je een droge huid hebt dan wil je een lichte, dunne make-up. En als je een vettigere huid hebt kun je gebruik maken van een waterdichte camouflagestift, die dikker is.

Belangrijk is: breng geen dikke laag camouflage aan onder het oog.

Gebruik de kleine borstel en verberg de donkere tonen in de binnenste hoek van elk oog en breng het naar beneden naar de omgeving van de neus. Temper de kleur en dat zal je oog er laten uitsteken, en de donkerheid meer verbergen.

Het kan geen kwaad wat te oefenen. Donkere wallen zijn niet makkelijk om te verbergen omdat de huid onder het oog redelijk dun is – dunner dan de rest van het oog.

  1. Theezakjes

Drink een kopje thee en leg het natte zakje hierna in je koelkast en laat het afkoelen. Ga neerliggen en sluit je ogen en leg de theezakjes voor enkele minuten op je oogleden.

Thee gaat ontstekingen tegen en kan de kans op wallen onder de ogen en zwarte ringen verlagen.

  1. Heb je allergieën?