Gratis Ebooks

Laatste Update: 13 december 2012

15 heerlijke en gezonde kerstrecepten eBook

Heerlijke en gezonde kerstrecepten eBook

Vorige week heb ik in de nieuwsbrief de aankondiging gemaakt dat ik deze week een eBook online zal zetten met een aantal gezonde en lekkere kerstrecepten.

Afgelopen dagen heb ik dit eBook samengesteld en ik moet eerlijk zeggen dat het water mij in de mond loopt. Ik krijg spontaan zin in de kerstdagen.

Het eBook bevat:

 • 3 voorgerechten
 • 3 bijgerechten
 • 6 hoofdgerechten
 • 3 nagerechten.

Klik hieronder om het eBook te downloaden, natuurlijk mag je dit ook via social media delen!

Kerstrecepten eBook cover groot

Gezonde kerstrecepten

*Tip: klik met de rechtermuisknop op de knop en ''doel opslaan als'' om het eBook op te slaan op de computer. 

Wanneer je problemen hebt met het openen van het bovenstaande document, laat me dit dan zo snel mogelijk weten, dan stuur ik het je persoonlijk toe! Heb je een reactie, GRAAG! laat deze dan hieronder achter!

Natuurlijk mag je dit eBook delen met vrienden, kennissen en familie. Ik zou het enorm waarderen wanneer je de kerstrecepten deel via "facebook" of "twitter"!

Alvast bedankt en fijne feestdagen gewenst!

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

 1. Beste Jack,

  Helaas lukt het mij niet om je eBook te downloaden, ik zou het op prijs stellen wanneer je me een exemplaar opstuurd.

  Bij voorbaat hartelijk dank,

  Jannie Bos - Ploeg
  Buurtweg 99
  3852 PA ERMELO

 2. eBook ziet er mooi uit, wel apart dat je gerechten erin zet met bijv suiker en varkensvlees.
  Is toch bekend dat dat allebei niet zo OptimaalGezond is ... 🙂

  1. De gerechten zijn zeker lekker en met mate ook wel gezond. In varkensvlees zitten zelfs een aantal vitamines die je niet ergens anders zult aantreffen. Het klopt natuurlijk dat het niet de bedoeling is om elke dag varkensvlees te eten en een chocoladetaart. Echter, ik ben van mening dat de basis goed moet zijn (veel groente, magere vlees etc.) en met de feestdagen het er lekker van nemen. Want volledige voedingsgroepen volledig vermijden is voor velen niet haalbaar:)

   Welke ga je maken?

 3. beste jack ik kon een hele lange tyd niet in mijn amail komen maar bedankt en fijne feestdagen gr antoinet

 4. helaas kan ik de recepten niet downloaden of opslaan. Toch zou ik ze graag willen hebben.
  Fijne feestdagen gewenst.

  groeten van Rita

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share