Gratis Ebooks

Laatste Update: 10 november 2016

15 heerlijke gezonde recepten!

Op een blog waar alles in het teken staat van een goede gezondheid mogen gezonde recepten natuurlijk niet ontbreken. Er staan er al wel een aantal op, maar naar mijn eigen zin nog lang niet genoeg. De afgelopen weken heb ik weer veel in de keuken gestaan (niet altijd even lekker moet ik zeggen), maar toch heb ik weer een aantal heerlijke en gezonde recepten weten te "produceren".

Elke dag heb ik deze recepten opgeschreven en het heeft me nogal wat tijd gekost. Van alle recepten heb ik een kleine selectie gemaakt en deze in een eBook gestopt! Dit eBook kun je hieronder downloaden door op de groene knop te klikken.

De volgende gerechten komen aan bod:


Download hieronder mijn ''Sneak Preview'' van het Recepten Boek

(Klik met rechtermuisknop of de afbeelding en ''doel opslaan als''.


Sneak Preview

Dit gezonde recepten "eBookje" is slechts een sneak preview van het totale gezonde recepten kookboek wat ik aan het schrijven ben.

Wil je meer info over het totale kookboek? Hou de komende dinsdag je mail in de gaten!

Download instructies
Klik met de rechtermuis knop op de bovenstaande groene knop en klik met de rechter muis knop op: ”link opslaan als” / ”doel opslaan als” en sla het ebook op je bureaublad op. Vervolgens kun je het eBook dan lezen met een pdf reader door het bestand te openen (deze heb je zeer waarschijnlijk al op je pc geïnstalleerd)

Mocht het downloaden niet lukken? Stuur me dan even een email, dan zal ik je het persoonlijk even toesturen:)

Toevoeging?
Er zijn duizenden gezonde recepten beschikbaar. Het kan dus goed zijn dat je favoriete recept er niet tussen staat. Heb je zelf een lekker gezond recept en zou je het leuk vinden om deze te delen op de website? Laat me dit dan zeker weten.

 

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share