• Antioxidanten en voeding – waarom zo belangrijk

Antioxidanten tegen verschillende aandoeningen!

2016-11-08T09:10:41+01:00maart 23rd, 2012|Antioxidanten en Vrije Radicalen|0 Reacties

Laatste update: door

Antioxidanten kunnen levens redden

Deze hele website staat in het teken van gezondheid (op lange en korte termijn) en in welke vorm dan ook! Of het nu gaat om mentale gezondheid of fysieke gezondheid. Net als met alles in het leven komt ook een goede gezondheid je niet zomaar aanwaaien. Hier moet dus voor "gewerkt" worden.

Hoe slimmer je werkt, hoe groter de beloning...

Zo is het ook met je gezondheid. In dit artikel wil ik je duidelijk maken hoe belangrijk antioxidanten voor je zijn. Ik heb er al wel eens eerder iets over geschreven, maar steeds vaker komen ze in het nieuws als "wondermiddel" voor je gezondheid!

Heb je geen zin om het hele artikel te lezen? Klik dan hier voor een kleine samenvatting

Waarom zou je geïnteresseerd in antioxidanten moeten zijn? Het is net als het woord "vrije radicalen" niet zomaar een trend woord om even interessant te doen. Er zijn enorm veel redenen te bedenken, maar de volgende trekt je misschien wel je aandacht!

Antioxidanten vechten indirect tegen Kanker!
Vanzelfsprekend heb ik dit onderzocht en (zucht) zoals altijd zijn er ook mensen die dit tegenspreken. Ik heb dit onderzocht en zal dit verder onderaan dit artikel bespreken.

Klik hier om de paragraaf te lezen!

Goed, hopelijk heb ik je interesse een klein beetje geprikkeld. Volgens de titel van dit artikel zal ik je uitleggen waarom antioxidanten verschillende aandoeningen tegen kunnen gaan. Hieronder eerst een overzicht met aandoeningen waarbij de klachten verminderd kunnen worden door antioxidanten!