Tarwegras

Laatste Update: 17 november 2016

Infographic over Tarwegras + complete samenvatting!

tarwegras-gezond

De afgelopen weken heb je op de blog het een en ander kunnen lezen over tarwegras. Dit is door vele erg goed bevallen en ik heb besloten om deze informatie te verwerken in "afbeelding vorm". In Nederland zijn deze afbeeldingen nog niet heel erg bekend maar steeds vaker komen ze naar voren.

Hieronder tref je een infographic (infografiek) aan over de voordelen van tarwegras. Daarnaast geeft ik je nog een aantal links naar artikel over tarwegras voor meer achtergrond informatie. Wil je tarwegras bestellen? Klik hieronder onder op de link.

Tarwegras bestellen?

Hieronder de infographic over tarwegras

Tarwegras_infographic

Je mag deze foto altijd delen op facebook of twitter, graag zelfs!

Klik hier om de afbeelding te downloaden!

Tarwegras bestellen?

Wanneer je op het internet zoekt, zal je merken dat er verschillende webwinkel zijn waar je dit kunt bestellen. Tarwegras24.nl is een webshop waar ik zelf ervaring mee heb en waar ze een hoge kwaliteit tarwegras aanbieden tegen goede prijzen.

Klik hieronder op de link  om naar de webwinkel te gaan!

Tarwegras kopen op tarwegras24.nl

Complete samenvatting over tarwegras

In het eerste artikel geef ik je een korte inleiding wat tarwegras nu precies is en waarom het als supergezond wordt geschouwd. Daarnaast geef ik je een kort overzicht van de verschillende gezondheidsclaims betreffende tarwegras.

1. Tarwegras inleiding

In het 2de artikel leg ik je uit wat je naast het (online) bestellen ook zelf tarwegras kunt verbouwen. Met 14 simpele stappen kun je zelfstandig je eigen tarwegras kweken.

2. Zelf tarwegras kweken

In het 3de artikel leg ik je uit hoeveel tarwegras je mag drinken en waarom het je zo'n grote energie boost geeft. Daarnaast nog een aantal praktisch tips, zoals het tijdstip wanneer je tarwegras het beste kunt drinken.

3. Hoeveel tarwegras mag ik drinken?

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Hoi Maja,

   hele goede vraag waar nog veel verwarring over bestaat.
   1 shot is meestal een (borrel)glaasje van ongeveer 30 ml. Om een shot te maken, doe je 1 theelepeltje tarwegraspoeder in het glaasje en vul je de rest aan met water. Goed mengen en drinken maar!

   Jack

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share