• stoppen met roken

Infographic "Stoppen met Roken" + complete samenvatting!

2016-11-21T09:03:42+01:00november 16th, 2012|Stoppen Met Roken|0 Reacties

Laatste update: door

Infographic "Stoppen met Roken" + complete samenvatting!

Stoppen met roken

Een tijdje geleden heb ik me gewaagt aan het publiceren van een infographic. De eerste (ook wel infografiek) ging over de voordelen van tarwegras. Ik heb enorm veel goede reacties hierop gehad en dus besloten dat ik elke maand een nieuwe infographic zal maken en deze online te zetten.

Ongeveer 2 weken geleden heb ik een "special" geschreven over hoe je het beste kunt stoppen met roken. Steeds meer mensen zijn bewust geworden van het feit dat roken alleen maar negatieve gevolgen voor je gezondheid heeft, en steeds meer mensen zoeken hulp van derden om te stoppen met roken. Ook hier heb ik veel goede reacties op gehad.

Hieronder een infographic waarom je zou moeten stoppen met roken en op welke manieren je dit het beste kunt doen! Daarnaast geef ik je onder de infographic nog de links naar de "anti-roken special"