Stoppen Met Roken

Laatste Update: 21 november 2016

Infographic "Stoppen met Roken" + complete samenvatting!

Stoppen met roken

Een tijdje geleden heb ik me gewaagt aan het publiceren van een infographic. De eerste (ook wel infografiek) ging over de voordelen van tarwegras. Ik heb enorm veel goede reacties hierop gehad en dus besloten dat ik elke maand een nieuwe infographic zal maken en deze online te zetten.

Ongeveer 2 weken geleden heb ik een "special" geschreven over hoe je het beste kunt stoppen met roken. Steeds meer mensen zijn bewust geworden van het feit dat roken alleen maar negatieve gevolgen voor je gezondheid heeft, en steeds meer mensen zoeken hulp van derden om te stoppen met roken. Ook hier heb ik veel goede reacties op gehad.

Hieronder een infographic waarom je zou moeten stoppen met roken en op welke manieren je dit het beste kunt doen! Daarnaast geef ik je onder de infographic nog de links naar de "anti-roken special"

Infographic stoppen met roken

Klik hieronder om de afbeelding te downloaden:
Infographic "stap voor stap stoppen met roken"

Samenvatting stoppen met roken special

1. Inleiding

Permanent stoppen met roken is niet een simpel klusje. Niet voor niets lukt het veel mensen niet om daadwerkelijk te stoppen met roken. Ieder jaar weer gaan duizenden mensen tegelijk proberen (met nieuwsjaar) om te stoppen met roken. Slecht een gedeelte hiervan slaagt.

2. Voordelen stoppen met roken

Wanneer je de voordelen van het stoppen met roken niet kent, is het ook niet de moeite waard op te stoppen toch? In dit artikel laat ik je duidelijk zien welke gezondheidsrisico's het roken met zich meebrengt zonder dat je dit weet.

3. Nicotine vervangingstherapie

Een onderdeel van ieder stoppen met roken plan is het vervangen van nicotine. Het is inderdaad bewezen dat nicotine verslavend is. Welke opties heb je wanneer het gaat nicotine?

4. Stap voor Stap

Als laatste is het belangrijk dat je een concreet plan gaat opstellen. Wanneer je denkt dat je dit niet nodig hebt, is de kans groot dat je vroeg of laat weer begint te roken. In het laatste artikel geef ik je een stap voor stap plan om voor eens en altijd te stoppen met roken.

Vragen of toevoegingen?

Ik ben natuurlijk geen expert op het gebied van roken, dus wanneer je een goede aanvulling denkt te hebben, laat me dit dus zeker even weten door hieronder een reactie achter te laten.

Delen?
Ik zou het erg op prijs stellen wanneer je dit artikel of de infographic deelt via facebook of twitter!

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

8 Shares
Tweet
Pin8
Share