• Video over oorsuizen en stress

Oorsuizen video serie -1- stress

2016-11-01T08:41:32+01:00november 3rd, 2011|Tinnitus Oorsuizen|13 Reacties

Laatste update: door

Oorsuizen video serie -1- stress

Elke week krijg ik steeds meer nieuwe bezoekers op de website en krijg ik veel positieve en leuke reacties. Het is fijn om af en toe eens te horen dat het werk wat je doet geapprecieerd wordt. Daarom heb ik besloten om tegenwoordig wat meer video's op de blog te plaatsen.

Vanaf vandaag zal ik elke week een nieuwe video op de oorsuizen blog plaatsen. Hieronder heb ik de eerste video voor je van van totale video serie. En zijn er in totaal 5!

Zoals ik in het fimplje heb gezegd, heb ik voor de mensen die deze blog volgen en gratis cursus anti stress tegen oorsuizen ontwikkeld. Wil jij deze cursus ontvangen? Laat dan even hieronder een reactie achter en dan zal ik er persoonlijk voor zorgen dat jij deze cursus binnen 24 uur in huis hebt.

Succes en tot volgende week!

Waardevol artikel?

Geef ons hieronder dan een 5 sterren beoordeling! Alvast bedankt!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

13 Reacties

 1. Jouke Hoekstra 17 december 2011 om 20:14- Antwoorden

  Prima website,kom hier regelmatig terug om nieuwe dingen over oorsuizen te lezen.Ik zal toch altijd proberen mijn oorsuizen te verminderen,hoop doet leven nietwaar?

  • Robert Jan Hendriks 19 december 2011 om 06:27- Antwoorden

   Goedemorgen Jouke,

   Dat klopt! Ik zal proberen om elke week nieuwe updates te plaatsen.

   Fijne kerstdagen!

 2. Joep Wit 17 mei 2013 om 05:13- Antwoorden

  Na weer een slechte nacht slapen zoek ik iets om met tittinus te leren om gaan
  Hoe kom ik op jouw blog?

 3. guido 17 mei 2013 om 13:37- Antwoorden

  Ik heb mijn pakketje besteld .Ik heb vier weken geleden een toon in mijn linkeroor gekregen zoals een oud tv toestel deed ik schat zo 4 op 10 .Aan mijn rechteroor krijg ik de toon ook nu al 5 dagen niets meer maar het geluid ging harder dan in mijn linkeroor maar ging na een paar seconden weer weg. Maar mijn linkeroor blijft geluid weergeven. Ik heb dit gekregen toen ik een sinutab pilletje innam die normaal voor mijn vrouw waren voorgeschreven omdat ze net zoals ik een neusloop had. Door het piepen in mijn oor ben ik direct op internet gaan zoeken en las toen ook dat iemand die sinutab gebruikte ook een pieptoon in zijn oor kreeg en ben ik er direct mee gestopt.Ik hoop dat mij de remedie hier helpt om dat geluid weg te krijgen want ik word er niet goed van.MVG

  • Robert Jan Hendriks 20 mei 2013 om 12:15- Antwoorden

   Beste Guido,

   Bedankt voor je reactie, wat vervelend. Ik kan me heel goed voorstellen dat je er niet goed van word, het is namelijk erg irriterend om constant een piep in je oren te hebben. Ik hoop dat ook u er baat bij gaat hebben en dat de piep snel verdwijnt. U kunt ook altijd een kijkje nemen op mijn facebook page http://ow.ly/lcoOf waar u met andere u ervaringen kan delen.

   Hou me op de hoogte van de voorderingen.
   Met vriendelijke groet,

 4. tj meijdam 13 augustus 2013 om 22:53- Antwoorden

  ik heb geregeld oor suizen heb gehoorapperaten nodig om dit te onderdruken.......gaarna info .....vriendelijke gr tj meijdam

 5. vannoppen Stefan 26 december 2014 om 16:27- Antwoorden

  Hallo,
  Ik heb al veel opgenomen van de tips die je geeft om oorsuizen draaglijk te maken, graag had ik ook de anti stress tips ontvangen tegen oorsuizen.

 6. John Radstaat 24 november 2016 om 16:47- Antwoorden

  Het is een duidelijk en goed overzicht.

 7. Karin 12 januari 2018 om 10:20- Antwoorden

  Graag wil ik de cursus oorsuizen ontvangen

  • Team OptimaleGezondheid 17 januari 2018 om 21:11- Antwoorden

   Geen probleem, Karin.
   Als je even een klein mailtje stuurt naar de klantenservice ( [email protected] ), dan wordt het boek verzonden.

   Thanks

Reactie achterlaten

Over de Auteur:

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
Zoek Op Klacht:
0 Shares
Tweet
Pin
Share