Tinnitus Oorsuizen

Laatste Update: 1 november 2016

Oorsuizen video serie -1- stress

Elke week krijg ik steeds meer nieuwe bezoekers op de website en krijg ik veel positieve en leuke reacties. Het is fijn om af en toe eens te horen dat het werk wat je doet geapprecieerd wordt. Daarom heb ik besloten om tegenwoordig wat meer video's op de blog te plaatsen.

Vanaf vandaag zal ik elke week een nieuwe video op de oorsuizen blog plaatsen. Hieronder heb ik de eerste video voor je van van totale video serie. En zijn er in totaal 5!

Zoals ik in het fimplje heb gezegd, heb ik voor de mensen die deze blog volgen en gratis cursus anti stress tegen oorsuizen ontwikkeld. Wil jij deze cursus ontvangen? Laat dan even hieronder een reactie achter en dan zal ik er persoonlijk voor zorgen dat jij deze cursus binnen 24 uur in huis hebt.

Succes en tot volgende week!

Afvallen kan ook makkelijk zijn!

Ontdek het geheim om 5-10 kilo puur overtollig buikvet kwijt te raken in minder dan 28 dagen tijd


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

 1. Prima website,kom hier regelmatig terug om nieuwe dingen over oorsuizen te lezen.Ik zal toch altijd proberen mijn oorsuizen te verminderen,hoop doet leven nietwaar?

 2. Ik heb mijn pakketje besteld .Ik heb vier weken geleden een toon in mijn linkeroor gekregen zoals een oud tv toestel deed ik schat zo 4 op 10 .Aan mijn rechteroor krijg ik de toon ook nu al 5 dagen niets meer maar het geluid ging harder dan in mijn linkeroor maar ging na een paar seconden weer weg. Maar mijn linkeroor blijft geluid weergeven. Ik heb dit gekregen toen ik een sinutab pilletje innam die normaal voor mijn vrouw waren voorgeschreven omdat ze net zoals ik een neusloop had. Door het piepen in mijn oor ben ik direct op internet gaan zoeken en las toen ook dat iemand die sinutab gebruikte ook een pieptoon in zijn oor kreeg en ben ik er direct mee gestopt.Ik hoop dat mij de remedie hier helpt om dat geluid weg te krijgen want ik word er niet goed van.MVG

  1. Beste Guido,

   Bedankt voor je reactie, wat vervelend. Ik kan me heel goed voorstellen dat je er niet goed van word, het is namelijk erg irriterend om constant een piep in je oren te hebben. Ik hoop dat ook u er baat bij gaat hebben en dat de piep snel verdwijnt. U kunt ook altijd een kijkje nemen op mijn facebook page http://ow.ly/lcoOf waar u met andere u ervaringen kan delen.

   Hou me op de hoogte van de voorderingen.
   Met vriendelijke groet,

 3. ik heb geregeld oor suizen heb gehoorapperaten nodig om dit te onderdruken.......gaarna info .....vriendelijke gr tj meijdam

 4. Hallo,
  Ik heb al veel opgenomen van de tips die je geeft om oorsuizen draaglijk te maken, graag had ik ook de anti stress tips ontvangen tegen oorsuizen.

 5. Tinnitus en stress .
  WANHOPIG , GEK WOORD JE ER VAN ,
  Geen kwaliteit van leven meer .Ik wil DOOD !!!!!!!!!!!!,!!,,

 6. Hoi HJ, je hebt een gratis cursus anti stress tegen oorsuizen ontwikkeld.
  Ik ben heel erg aan het zoeken hoe ik de suizingen kan verminderen en zou daarom deze cursus graag ontvangen.

  Zeer dankbare Info op je site., Heel fijn en effectief!

  Groeten van
  Annemarie ter Haar

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

0 Shares
Tweet
Pin
Share