Ontdek hoe je met Edulazalf van Eczeem afkomt!


Eczeem Behandeling

Laatste Update: 21 september 2021

Zuivere ginseng zalf tegen eczeem klachten

Je wist waarschijnlijk al dat Ginseng vele weldoende effecten heeft, zo kan het stress verlichten, is het goed als je maag ontregeld is en het is goed voor je geheugen. Laat ons aan dit lijstje een effect toevoegen waar je misschien nog geen weet van had. Ginseng wordt namelijk ook geprezen als natuurlijk alternatief voor cortisone en wordt al sinds eeuwen gebruikt als zalf in de oosterse geneeskunde.

Je huid wordt beïnvloed door externe omstandigheden

Wat je huidtype of leeftijd ook is, je zal op een moment altijd worden beïnvloed door de omgevings- en/of medische omstandigheden en voeding. Je zal versteld staan van de resultaten die een ginseng voedende crème te bieden heeft. Het is parabenen vrij en wordt op basis van 100% natuurlijke ingrediënten bereid, met behulp van Koreaanse ginseng wortel. De perfecte natuurlijke huid crème die heel nuttig blijkt bij de behandeling van eczeem, psoriasis en dermatitis.

Ginseng voedende crème

Het is zo zuiver en zacht dat zelfs moeders deze crème gebruiken bij hun baby’s met huidproblemen. Het beschermt de bovenste laag van de huid en tegelijkertijd dringt het diep door om de huid te voeden van binnen naar buiten. Gebruikers zeggen dat deze crème hun eczeem geholpen en aanzienlijk verbetert tot genezen heeft, om het vertrouwen terug te vinden en de wereld met een geheel nieuwe houding tegemoet te treden.

Helende eigenschappen

Ginseng heeft dus vele helende eigenschappen en een ginseng voedende crème is daar geen uitzondering op. Het is een heerlijke crème voor het voeden van de huid en het verzacht ook de huid die verbrand is.

Toepassing van een ginseng voedende crème op de zonverbrande huid kan de huid helpen te herstellen, te genezen en te voorkomen dat de huid gaat schilferen. Deze prachtige crème helpt de gevoelige, rode en droge huid verzachten. Het hydrateert de huid en werkt ook als een bescherming tegen veroudering na blootstelling aan zon, zee en wind.

Omdat een verbranding soms kan leiden tot een eczeem opleving kan de ginseng zalf dus ook in dat geval als aftersun voorkomen dat het eczeem getriggerd wordt.

Voorbeeld:

Ik haal graag het voorbeeld aan van een moeder die sinds tijden een oplossing zocht voor de behandeling van de eczeem van haar zoontje die hiermee geconfronteerd werd sinds hij baby was. Na deze periode geprobeerde ze allerlei dingen van cortisone crèmes, dermatologische crèmes tot diverse natuurlijke producten. Die allemaal samen hebben weinig gedaan om het eczeem en zijn pijn en jeuk te verlichten.

Toen ze uiteindelijk ginseng crème uittestte nam van de ene dag op de andere het verlangen om te krabben af. Dat is toch altijd een constant probleem met eczeem, zeker bij kinderen.

In de dagen die daarop volgde nam ook de roodheid af en de kernen van de eczeem hobbels bleken innerlijk te genezen. De huid die ook altijd droog aanvoelde, ook al gebruikte ze een grote hoeveelheid vochtinbrengers, bleek nu veel soepeler en behield na verloop van tijd ook daadwerkelijk de natuurlijke oliën en het eczeem brak zijn minder frequent uit.

Je kunt je wel voorstellen hoe blij deze moeder was met de resultaten van de ginseng crème.

Lees meer: Algen tegen eczeem voor een betere huid

Overige bijwerkingen

Ook als je geen droge huid hebt of eczeem is het een wondermiddeltje om altijd in huis te hebben, probeer het maar eens op insectenbeten en de gevolgen daarvan, het werkt echt hemels.

De jeuk van de insectenbeet verdwijnt binnen het eerste half uur na het aanbrengen van de zalf en daarom is de beet in staat om te genezen, de eigenschappen van de zalf helpen bij dat proces. En ook op sneetjes heeft het een weldoende werking. De kans dat zo'n snijwond gaat jeuken en irriteren wordt veel kleiner. De roodheid neemt af samen met de kans op infectie en het helpt de snijwond te genezen van binnen naar buiten.

Ginseng voedende crème is ook nog eens 100% parabenen vrij en natuurlijk.

Deze creme is ideaal voor elk huidtype, is het niet vettig en wordt prachtig opgenomen. De huid ziet er fantastisch uit en voelt ook zo aan. Deze rijke romige luxe voedende crème met ginseng is ideaal voor het hele lichaam en het gezicht. Ik zou zeggen, blijf dus niet langer met je aanhoudend eczeem probleem rondlopen en probeer deze natuurlijke oplossing snel uit.

Heb je eigen ervaringen? Laat me deze dan zeker weten!

Werking van ginseng tegen eczeem ondersteunen

Natuurlijk ben je heel blij als deze crème voor je werkt en heb je daardoor de neiging om alle andere stappen die je tegen eczeem kunt zetten te laten varen. Dit moet je echter niet doen! De andere stappen die je tegen eczeem kunt zetten blijven belangrijk. Natuurlijk heb je in verhouding minder last van eczeem, maar alleen vertrouwen op ginseng zalf zorgt ervoor dat je de kans weer groter laat worden dat je een eczeem uitbraak krijgt.

Ondersteun daarom de werking van ginseng crème door ook je huid van binnenuit te voeden en te beschermen tegen triggers van eczeem. Dit betekent dat je voeding eet die je helpt ontstekingen te onderdrukken. Hierbij moet je denken aan fruit, groenten, noten, vis en mager vlees. Daarbij is het belangrijk om voeding die juist voor ontstekingen zorgt te laten staan. Helaas betekent dit vaak dat lekker snoepen er niet meer in zit. Gefabriceerde en toegevoegde suikers zijn vaak een bron van ontstekingen en dat is erg jammer.

Ook het eten van transvetten kan de kans op eczeem uitbraken verergeren.

Ondersteun daarom de werking van ginseng crème door op je dieet te letten en om ook van binnenuit je immuunsysteem sterk te houden.

Tot slot...

Ginseng crème is gemaakt van de ginseng wortel en die zit vol met voedende stoffen waardoor een cortisol crème vervangen kan worden. Overleg wel altijd eerst met een arts voordat je stopt met cortisol crème en met een andere (alternatieve) behandeling begint. Soms moet je namelijk eerst afbouwen om nare bijwerkingen van stoppen met bepaalde medicijnen te voorkomen.

Wil je meer tips tegen eczeem? Download dan het gratis e-book boordevol tips. Bijna iedereen die het heeft ontvangen is super tevreden met de tips die erin staan.

[hana-flv-player video="http://optimalegezondheid.s3.amazonaws.com/videos/artikelen/eczeem/Eczeem en ginseng.mp4"
width="478"
height="360"
description="Eczeem en ginseng creme"
player="5"
autoload="true" autoplay="false"
loop="false" autorewind="true"
/]

Ontdek hoe je snel en veilig van eczeem klachten zoals rode plekken, erge jeuk, schilfers, bultjes, kloofjes en korstjes afkomt


OVER DE AUTEUR:

Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks (RJ) is de oprichter en drijvende kracht achter OptimaleGezondheid. Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.


Aanbevolen artikelen voor jou: 


Laat hieronder een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

 1. Geachte,
  Waar kan men de beste Ginseng zalf aankopen.
  Op verschillende websites staat het bol van de reclame en ze zeggen allemaal dat ze de zuiverste en de beste Ginseng zalf verkopen.
  Ik ben van Belgie en een Nederlandse website liet mij weten, dat bij ons de Gensing van mindere kwaliteit is. Kan best zijn , maar waar moet ik ze dan halen en waar op te letten bij aanschaf ?
  Hier in Belgie verkopen de ziekenfondsen er ook. Er bestaan daar twee soorten. één voor de spieren en één voor de huid. Ik las op een Nederlandse site, dat het allemaal dezelfde is, zowel voor de huid als voor de spieren. De samenstelling is van belang, zo schreven ze.
  Ja , zo wordt het wel wat moeilijk om een degelijk product in huis te krijgen.
  Kunt U mij hierover enige informatie bezorgen ?
  Alvast hartelijke dank en vriendelijke groeten,
  Patrick.

  1. Beste Patrick,

   Bij de speciaalzaken (zoals de Tuinen in NL) kun je een goede kwaliteit Ginseng zalf krijgen. Online koop ik altijd producten via wwwm.amazon.com en duurt wel even met shipment. Maar het is daar beter te zien of het om een degelijk product gaat via reviews en niet marketing taal.

   http://www.amazon.com/Earth-Science-Beta-Ginseng-Hydrating-2-Ounce/dp/B002C74884/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353931871&sr=8-1&keywords=ginseng+cream

   Heeft blijkbaar wel goede reviews, echter het komt voor dat er extra klachten komen, altijd eerst even testen dus!

   Succes!

   Jack

 2. Ik ben nog steeds op zoek naar Ginseng zalf tegen eczeem.
  In Nederland heb ik nog geen adres gevonden via internet.
  Graag hoor ik van u een adres waar ik deze zalf kan bestellen.

  Met vr. groet
  D.M. van den Berg
  Tortelduif 39
  7827NM Emmen

  1. Ik bestel zelf de meeste producten (ik heb acne rosacea) via een Amerikaanse site. Ik heb destijds een credit card aangevraagd puur vanwege het feit dat veel van de zalven niet goed verkrijgbaar zijn in NL. Overigens, ik heb zelf vrij goede reacties ontvangen over Grahams zalf:

   https://www.optimalegezondheid.com/grahams-huidverzorgingsproducten-tegen-eczeem/

   Overigens zou het goed kunnen zijn dat de Tuinen wel een Ginseng zalf heeft of dat voor u kunnen bestellen.

   Groetjes,

   Jack

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anderen bekeken ook: 

4 Shares
Tweet
Pin3
Share1